Csak rájöttek, hogy mégsem.hehetheoriginal írta: sztem azt hitték, a fast and furious 7. részéről írt![]()
Pedig ideje lenne már... hetek óta nem néztem Fast-filmet.
De most Millió dolláros bébi és Pankrátor van terítéken.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 9., péntek 19:51
Csak rájöttek, hogy mégsem.hehetheoriginal írta: sztem azt hitték, a fast and furious 7. részéről írt![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 9., péntek 13:34
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. február 9., péntek 13:23
Beszaras hogy te mindegy mirol irsz akkor is megy a downRemy írta: Ujraztam a Se7ent. Az a vegjatek meg mindig brutalis.
Ha Fincher csak ezt az egy filmet rendezi meg, akkor is halhatatlan lenne.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 9., péntek 11:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 8., csütörtök 17:04
Mindig is birtam a tagot.Christopher Nolan says he has “no guilt” about being a ‘FAST & FURIOUS’ fan.
“I watch those movies all the time, I love them… you don’t need to watch them all in one sitting, it’s only the last few where a very specific arc of mythologies develop, I would start with ‘Tokyo Drift’.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 6., kedd 10:31
nem a mozi hanyatlása ez, hanem a filmiparé.Részemről megérdemelt a mozi hanyatlása.
HozzászólásSzerző: füst » 2024. február 6., kedd 10:06
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. február 6., kedd 7:30
Na mondjuk ott tavaly 3x is voltam, új filmek közül meg csak az Oppenheimert néztem Corvinban talán. Ez mindent elmond.Faust írta: En par eve komolyan elgondolkodtam egy hasonlo bizniszen, elkezdtem utananezni jogoknak, lehetosegeknek, gondoltam pl a Bem mozit ujra lehetne nyitni.
Persze a lustaság a nagyobb tényező inkább, ezt aláírom, de segít a döntésben. Mondjuk én évente még így is többször járok moziba, mint ahányszor kaját rendelek, de unikornis vagyok ezzel, azt tudomFaust írta: Akinek nem inge, ne vegye magara, de altalaban aki ezzel a mozijegy arral ervel, siman elbasz 8-10 ezret egyetlen kajalasra (pl otthon tv elott fekves kozben), szerintem ez inkabb a lehetosegek miatt kialakult lustasag, es az ertekrend atalakulasa, mintsem anyagi dontes, az esetek tobbsegeben.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 5., hétfő 13:19
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. február 5., hétfő 13:15
En par eve komolyan elgondolkodtam egy hasonlo bizniszen, elkezdtem utananezni jogoknak, lehetosegeknek, gondoltam pl a Bem mozit ujra lehetne nyitni.hehetheoriginal írta: faust jól beszél.
nemhiába szép ÉS okos is egyszerre.![]()
én amúgy lottógyőzelem után nyitnék egy kurvajó mozit, de tele a fasza filmekkel az elmúlt 60-70 évből, és nem a fisfos újdonságokkal.
évente 1 kézen meg lehet számolni hány jó film van, sztem sokan vevők lennének mozi méretben meg audioval kedvenc filmeket nézni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 5., hétfő 12:40
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. február 5., hétfő 12:33
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. február 5., hétfő 12:25
Nem beszélve arról, hogy ha nem budapesti vagy, alig van lehetőség eredeti nyelvre. Sok nagy városban meg alig van mozi is, akkor még üljek vonatra vagy buszra 1-2 órara, esetleg autózzak 600+ forintos üzemanyag ár mellett ezért is, amikor nemsokára megnézhetem otthon.h3x0r írta:meger-e ket szemelynek 5-6 ezret csak a mozijegy
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. február 5., hétfő 12:02
Azert a villamos meg a telefon eleg extrem pelda. De ha azt veszed, hogy egy olyan film eseteben, ami nem a latvanyrol szol, meger-e ket szemelynek 5-6 ezret csak a mozijegy, mikozben par honappal kesobb otthon a 140 centis tv-n a kanaperol is meg tudjak nezni, a legtobb embernek, az lesz a valasza, hogy nem. Eleg megnezni, hogy ebben a topicban is altalaban akkor kerul szoba egy film, miutan felkerult torrentre. Neha elviszi az embereket a hype moziba, Oppenheimer, de ez nagyon ritka.Faust írta:Rohadt szomoru ez, moziba jarni nem csak annyit jelentett, hogy elmesz megnezni egy filmet, kollektiv kozossegi elmeny is volt, de hat nyilvan ugyanolyan megnezni a telodon egy filmet 20 reszletben a villamoson.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. február 5., hétfő 10:34
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. február 5., hétfő 10:20
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. február 5., hétfő 10:16
Ez is benne van, de mi az utolso 5 mozifilmunkon szinte mindig ures termes filmre ultunk be. Sot… Etele plaza csutortok 6 ora, 4 filmet vetitettek volna, esss nem csak a teremben voltunk egyedul parommal, hanem az egesz moziban. Hanyatlanak..hehetheoriginal írta:mert nem volt csilivili robbanas meg cgi es marvel logoA teremben nem volt sok ember![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 5., hétfő 10:00
mert nem volt csilivili robbanas meg cgi es marvel logoA teremben nem volt sok ember
HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. február 5., hétfő 9:34
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem