Jaj visszajott a cola.

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 11., vasárnap 23:34
Jaj visszajott a cola.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. február 11., vasárnap 23:27
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. február 11., vasárnap 23:19
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. február 10., szombat 18:48
nem a nagy momentumok embere az fix, én se tudok felidézni nagyon tőle semmi "hűha" pillanatot.Realista24 írta:
Egy olyan pillanata nincs, amire emlekezne barki is, aki nem Realos, amiota a Barcaban van.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 10., szombat 18:46
Konkrétan a tagnál az nincs meg, hogy egyáltalán alapkezdő-e. Tudom-tudom, ez az én hibám, de előbb hallom bárhol Pedri, Gavi, Araujo, bárki nevét, mint a hollandét.Realista24 írta:Egy olyan pillanata nincs, amire emlekezne barki is, aki nem Realos, amiota a Barcaban van.hehetheoriginal írta: Jöhettek kopkodni, csak mert barcas, de kurvajo jatekos, mas kerdes, hogy elbaszta a palyafutasat es a sullyedo hajora igazolt az ajaxbol.
Angliaban nagy kiraly lett volna.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 10., szombat 18:44
Egy olyan pillanata nincs, amire emlekezne barki is, aki nem Realos, amiota a Barcaban van.hehetheoriginal írta: Jöhettek kopkodni, csak mert barcas, de kurvajo jatekos, mas kerdes, hogy elbaszta a palyafutasat es a sullyedo hajora igazolt az ajaxbol.
Angliaban nagy kiraly lett volna.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 10., szombat 16:49
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. február 10., szombat 15:27
Inkább még 5ig, mint a túlhájpolt, semmilyen Frenkie.ziro4vr írta:Hát, azért inkább Toni még egy évig.hehetheoriginal írta: Vagy hozzank toni helyere perfekt lenne![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. február 10., szombat 15:01
Hát, azért inkább Toni még egy évig.hehetheoriginal írta: Vagy hozzank toni helyere perfekt lenne![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 10., szombat 11:58
Hanyadik szazmillios kp az mar ott?realbeckham írta:BalfaszokRealista24 írta: Chelsea egy százast adna De Jongert.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 10., szombat 10:35
PSG is vinné.Realista24 írta: Chelsea egy százast adna De Jongert.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2024. február 10., szombat 10:26
gondoltam, hogy belőle tudnak majd pénzt csinálni. az egyik legjobb játékosuk, akinek piaca is lesz. gondolom rafinnyát is eladják nyáron. barsza studiosbol bejön 200 millió. aztán megveszik bappét.Realista24 írta: Chelsea egy százast adna De Jongert.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. február 10., szombat 10:14
BalfaszokRealista24 írta: Chelsea egy százast adna De Jongert.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 9., péntek 21:01
HozzászólásSzerző: weah » 2024. február 9., péntek 17:10
Bűzlikk rothad az egész Spanyol La liga.Több mint 10 év után eszükbe jut hogy anno nem volt minden okés,most a legaktuálisabb hogy lépjünk.Közben a liga összes csapata nem tud egy 10 milliós játékost leigazolni mert nincs pénzük,vagy ha esetleg lenne,akkor nem férnek bele a Tebas féle xy tököm tudja milyen szabályokba,és ezt még tetézik a játékvezetők botrányos ténykedései. idei szezonban csúcsosodik ki minden.A hétvégi Real Gironát,meg majd a klasszikust megnézem aztán esetleg az utolsó fordulókat ha szoros lenne,amit kétlek.Realista24 írta: Elvileg a Barcat eppen most vagja meg az ugyeszseg 23 millio eurora valami ugynoki penzekkel valo bohockodas miatt, 2012-2015 kozotti idoszakra.
Szep lassan vereztetik ki oket ugy latom![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 9., péntek 15:25
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. február 9., péntek 8:44
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. február 8., csütörtök 19:45
Vagy ügyeskedés a leendő kártérítés miatt...kierkegaard írta: azt a pénzt nem tudod elkokainozni, még akkor se ha meghívsz mindenkit a baráti körből mindennap. Szerintem inkább befektetések, szerencsejáték lehet a háttérben.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. február 8., csütörtök 19:36
Azt is irtam.kierkegaard írta: azt a pénzt nem tudod elkokainozni, még akkor se ha meghívsz mindenkit a baráti körből mindennap. Szerintem inkább befektetések, szerencsejáték lehet a háttérben.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. február 8., csütörtök 19:28
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem