https://www.youtube.com/watch?v=KatMQ8P ... el=BlazeTV

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 9., péntek 13:43
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. február 9., péntek 13:15
Hat az hogy sokszor fogalma nem volt a regio tortenelmerol az kellemetlen. Ilyen erovel Putyin egy szalmabalaval is beszelgethetett volna, hasonlo lett volna a hozzaadott ertek az interjuhoz. Tipikus amerikai.hehetheoriginal írta:Igen. Mintha engedtek volna maskepp az interjutBlancoMark írta:
Szar az egesz, Tucker odament felkeszuletlenul, ugyhogy zavartalanul folyt az orosz propaganda ket oran keresztul.![]()
![]()
Vagy te mire szamitottal?![]()
HozzászólásSzerző: Andrew Dawn » 2024. február 9., péntek 12:32
Sok minden kiderülne, amit el sem tudunk hinnisoadroli írta: Bidennel miért nem csinálnak egy 2 órás interjút?![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 9., péntek 12:31
Igen. Mintha engedtek volna maskepp az interjutBlancoMark írta:Szar az egesz, Tucker odament felkeszuletlenul, ugyhogy zavartalanul folyt az orosz propaganda ket oran keresztul.hehetheoriginal írta: délelőtti progi egy jó 2 órás tucker-putyin interjú.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. február 9., péntek 12:21
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. február 9., péntek 12:18
Szar az egesz, Tucker odament felkeszuletlenul, ugyhogy zavartalanul folyt az orosz propaganda ket oran keresztul.hehetheoriginal írta: délelőtti progi egy jó 2 órás tucker-putyin interjú.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 9., péntek 11:49
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. február 9., péntek 11:37
Nem lennék a főnök, utolsó 5 hsz a fórumon: te, te, te, te és Tehehetheoriginal írta: délelőtti progi egy jó 2 órás tucker-putyin interjú.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 9., péntek 10:58
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. február 8., csütörtök 19:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 8., csütörtök 18:12
En szoltam, a tobbi rajtad mulik, csak ne lepodj meg.gutihaz14 írta: hat erre lehet azt irni hogy haragosok koze kell tenni, attol meg hogy szoltal nem allt le nem is kell hogy lealljanak, ha ugyerzik az a megnevezes illik ra
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. február 8., csütörtök 18:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 8., csütörtök 18:07
Kiskocsog miatt pont, hogy szoltam, es le is lett allitva, es ment ki warn is miatta. Amugy meg ha nem tetszik, akkor nem kell irnod. Easy.gutihaz14 írta: bappet lehet kiskocsognek hivni az meg szint de pedofidesz mar sok?
hehe ilyenkor kap agyergorcsot a szolas szabadsag miatt
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. február 8., csütörtök 18:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 8., csütörtök 18:05
Tamogatom.h3x0r írta:Nem a fideszt akarom vedeni, de nem lehetne legalabb ezen a forumon tartani egy minimalis szintet?gutihaz14 írta: pedofidesz
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. február 8., csütörtök 17:59
Nem a fideszt akarom vedeni, de nem lehetne legalabb ezen a forumon tartani egy minimalis szintet?gutihaz14 írta: pedofidesz
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. február 8., csütörtök 17:39
HozzászólásSzerző: node » 2024. február 8., csütörtök 17:15
Indulhat egy szavazás arról, hogy lemondatják-e Novák Katalint? (Úgy egyébként megérdemelné, de csak a hülye nem tudja, hogy nem magától döntött a kegyelem mellett.)„Pedofil elkövetők számára nincs kegyelem. Ez a személyes meggyőződésem” – jelentette ki Orbán Viktor a Facebook-oldalán megosztott videóban csütörtök délután.
„A kormány nevében benyújtottam egy alkotmánymódosítást, amely lehetetlenné teszi, hogy kiskorú gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmény esetén az elkövető kegyelmet kaphasson”
– jelentette be a miniszterelnök, hozzátéve: ideje rendezni ezt a kérdést.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 8., csütörtök 13:34
ez igy is van, én is gyűlölök mindenkitRealista24 írta:Mert a masik oldal szerinted nincs tele pedo, drogos buzerans kocsoggel es nem mosnak ki magukat a szarbol, ha ugy adodna?hehetheoriginal írta: én elhiszem R, hogy idegesit guti, hogy szórja be a fosabbnál fostosabb hireket, amikre a kibaszott füle botját se mozdatja ma már az ember, mig ugyanezekért pár évtizede kibelezve és lámpára fellógatva himbaloztak sorban a politikusok a főutcán, de attól még a tények magukért beszélnek.
remélem a héten azért még pár újabb pedofilt kegyelemben részesitenek, hát nehogy már szenvedjenek szegények.
Az összes ugyanolyan, az összes.
tudom, hogy a jót könnyű megszokni, de....onnan jon a tamogatas ahonnan kicsit sem varna az ember![]()
HozzászólásSzerző: Joseph » 2024. február 8., csütörtök 13:22
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem