HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. február 9., péntek 12:21
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. február 9., péntek 12:18
Szar az egesz, Tucker odament felkeszuletlenul, ugyhogy zavartalanul folyt az orosz propaganda ket oran keresztul.hehetheoriginal írta: délelőtti progi egy jó 2 órás tucker-putyin interjú.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 9., péntek 11:49
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. február 9., péntek 11:37
Nem lennék a főnök, utolsó 5 hsz a fórumon: te, te, te, te és Tehehetheoriginal írta: délelőtti progi egy jó 2 órás tucker-putyin interjú.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 9., péntek 10:58
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. február 8., csütörtök 19:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 8., csütörtök 18:12
En szoltam, a tobbi rajtad mulik, csak ne lepodj meg.gutihaz14 írta: hat erre lehet azt irni hogy haragosok koze kell tenni, attol meg hogy szoltal nem allt le nem is kell hogy lealljanak, ha ugyerzik az a megnevezes illik ra
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. február 8., csütörtök 18:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 8., csütörtök 18:07
Kiskocsog miatt pont, hogy szoltam, es le is lett allitva, es ment ki warn is miatta. Amugy meg ha nem tetszik, akkor nem kell irnod. Easy.gutihaz14 írta: bappet lehet kiskocsognek hivni az meg szint de pedofidesz mar sok?
hehe ilyenkor kap agyergorcsot a szolas szabadsag miatt
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. február 8., csütörtök 18:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 8., csütörtök 18:05
Tamogatom.h3x0r írta:Nem a fideszt akarom vedeni, de nem lehetne legalabb ezen a forumon tartani egy minimalis szintet?gutihaz14 írta: pedofidesz
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. február 8., csütörtök 17:59
Nem a fideszt akarom vedeni, de nem lehetne legalabb ezen a forumon tartani egy minimalis szintet?gutihaz14 írta: pedofidesz
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. február 8., csütörtök 17:39
HozzászólásSzerző: node » 2024. február 8., csütörtök 17:15
Indulhat egy szavazás arról, hogy lemondatják-e Novák Katalint? (Úgy egyébként megérdemelné, de csak a hülye nem tudja, hogy nem magától döntött a kegyelem mellett.)„Pedofil elkövetők számára nincs kegyelem. Ez a személyes meggyőződésem” – jelentette ki Orbán Viktor a Facebook-oldalán megosztott videóban csütörtök délután.
„A kormány nevében benyújtottam egy alkotmánymódosítást, amely lehetetlenné teszi, hogy kiskorú gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmény esetén az elkövető kegyelmet kaphasson”
– jelentette be a miniszterelnök, hozzátéve: ideje rendezni ezt a kérdést.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 8., csütörtök 13:34
ez igy is van, én is gyűlölök mindenkitRealista24 írta:Mert a masik oldal szerinted nincs tele pedo, drogos buzerans kocsoggel es nem mosnak ki magukat a szarbol, ha ugy adodna?hehetheoriginal írta: én elhiszem R, hogy idegesit guti, hogy szórja be a fosabbnál fostosabb hireket, amikre a kibaszott füle botját se mozdatja ma már az ember, mig ugyanezekért pár évtizede kibelezve és lámpára fellógatva himbaloztak sorban a politikusok a főutcán, de attól még a tények magukért beszélnek.
remélem a héten azért még pár újabb pedofilt kegyelemben részesitenek, hát nehogy már szenvedjenek szegények.
Az összes ugyanolyan, az összes.
tudom, hogy a jót könnyű megszokni, de....onnan jon a tamogatas ahonnan kicsit sem varna az ember![]()
HozzászólásSzerző: Joseph » 2024. február 8., csütörtök 13:22
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. február 8., csütörtök 13:10
Ez boritekolhato volt. Nincs mar felujitasi tamogatas, a CSOK szinte megszunt, babavaro megszigoritva, a hitelek meg dragak. Osszeomlas ettol fuggetlenul nem lesz, mert a rezsicsokkentes es a kamatstopok kimentenek mindenkit, akinek kilog a laba a takaro alol.Joseph írta: A gazdasagi résszel kapcsolatban érdekes tapasztalatom van: Hazalnak a szakik, vagyis jonnek es bekopognak, szorolapoznak és érdeklődnek, hogy van-e vmi munka (Budapest). Ilyet eletembe nem láttam itt, pedig 34 éve itt elek...
Jo persze ez egy mikrokornyezeti tapasztalat, de ez nem azt jelzi, hogy minden jo...
Az altalanos gazdasagi helyzetre nem ternek ki
HozzászólásSzerző: Joseph » 2024. február 8., csütörtök 12:52
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. február 8., csütörtök 12:52
Ezt regen tablara irtak volna. Szep volt.hehetheoriginal írta:
lebontottuk már ezt sokszor sztem.
magyar társadalom mint olyan, nem létezik.
mindenki a maga ura, magáért és a családjáért hajt és küzd nap mint nap.
akik jól elvannak, azoknak vagy saját maguk által kiharcolt jó munkájuk és megélhetésük van, vagy illegálban, szürkében, zavarosban halásznak. bármelyik is legyen, ez csak egy álca, egy lepel, mert akármilyen jól elvannak, ők is ugyanugy benne vannak a szarban nyakig, ami a jövőt, az oktatást, az eüt, az egész országot és mindenkit benne érint.
aki meg nincs jól el, az a napi betevőért küzd, ezeknek van a rétege, a roncstársadalom, sokszor kényszerből való lesüllyedés, és emiatt teljes agyrém és őrület szélén álló béka segge alatt lévő mentálhigiénés szinvonal.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. február 8., csütörtök 12:50
Tudnad, mi ment anno pl Gotharral vagy par teves rendezovel, amikor kipattant a metoo botrany, hogy rettegtek az elso napokban.Realista24 írta:Mert a masik oldal szerinted nincs tele pedo, drogos buzerans kocsoggel es nem mosnak ki magukat a szarbol, ha ugy adodna?hehetheoriginal írta: én elhiszem R, hogy idegesit guti, hogy szórja be a fosabbnál fostosabb hireket, amikre a kibaszott füle botját se mozdatja ma már az ember, mig ugyanezekért pár évtizede kibelezve és lámpára fellógatva himbaloztak sorban a politikusok a főutcán, de attól még a tények magukért beszélnek.
remélem a héten azért még pár újabb pedofilt kegyelemben részesitenek, hát nehogy már szenvedjenek szegények.
Az összes ugyanolyan, az összes.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem