a felcsuti tolvaj gazdajanal ez igy megy, esely se legyen elindulni barkinek is ellene

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. február 8., csütörtök 12:37
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. február 8., csütörtök 12:36
pontosan, meg ez olyan, hogy azt tolti fel az ember, hogy szepen kioltozve elment vacsorazni az asszonnyal valentin napon, nem azt, hogy surgosseg szerint vannak a csekkek sorba rendezve a kazanhazban a polcon.hat ez mindenre igaz ha nem vagy benne , nem elsz itt, nem latod a mindennapokat akkor mas kepet kaphatsz
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 8., csütörtök 12:36
lebontottuk már ezt sokszor sztem.'shutterisland írta:mi hallomasbol, social mediabol es kb evi 2x5 nap eye testbol tajekozodunk, de nekem pl abbol ugy tunik, hogy tokre elvannak az emberek.mondjuk akik kulfoldon elnek latszik hogy kivel ertenek egyet csak oket nem erinti annyira ez a moslek mint engem
a varosokban (foleg megyekszekhelyek) es pesten foleg.
a videki kisvarosokban es falvakban tobb a gond, egyre tobb minden bezar, stb, de ott meg "megoodjuk okosba" megy.
vagyis ugy mondom, hogy kivulallonak nem tunik akkoranak a gond, mint amekkora valojaban.
ez is igaz.hat ez mindenre igaz ha nem vagy benne , nem elsz itt, nem latod a mindennapokat akkor mas kepet kaphatsz
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 8., csütörtök 12:35
Nekem nem azzal van a bajom, hogy ezt mondja. Le se szarom, csak ravilagitottam, hogy o ugyanolyan agymosott, csak a masik oldalrol.hehetheoriginal írta:hát de igaza vanharom millio birkaparasztagymosott![]()
lehet közhely, meg uncsi egy idő után - épp elég baj, pont ez a baj, hogy belefásul az ember és leszarja, beletörődik egy idő után, lopjatok nem érdekel -, de attól még gyakorlatilag amióta a világ a világ, normális kormánya - emberek által megválasztott, az emberek pénzéből élő szolgák, akik a gyarapodást, fejlődést és a társadalom, a nép és nemzet érdekeit tartják szem előtt -, ennek a kibaszott országnak még nem volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 8., csütörtök 12:33
Az auto ugy lezarult, mert fogalmatlan vagy a temaban. Az öregedesnek szamos oka van. Leirok parat.gutihaz14 írta: a tobbire mar korabban valaszoltam csak azokta reflektaltal, lezarult a csevely
auto ugyben meg emliteni akartam azert irtam arra
3 millio ember meg 3 millio ember nem szemelyeskedes az mivel nem iranyitottam senki fele konkretan innen sem ellentetben azzal ahogy te tetted multkor es most
halkey en sem mondtam hogy barki azzal vitazna hogy kulfold-e a jobb. a velemenyt ugy ertettem hogy mind azt gondoljak hogy pocsek itt rengeteg dolog es vissza sem akarnak jonni tok ertheto modon
ha en lennek olyan helyzetben tuti en sem jonnek amig pedofidesz van
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. február 8., csütörtök 12:31
hat ez mindenre igaz ha nem vagy benne , nem elsz itt, nem latod a mindennapokat akkor mas kepet kaphatszvagyis ugy mondom, hogy kivulallonak nem tunik akkoranak a gond, mint amekkora valojaban.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. február 8., csütörtök 12:28
mi hallomasbol, social mediabol es kb evi 2x5 nap eye testbol tajekozodunk, de nekem pl abbol ugy tunik, hogy tokre elvannak az emberek.mondjuk akik kulfoldon elnek latszik hogy kivel ertenek egyet csak oket nem erinti annyira ez a moslek mint engem
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 8., csütörtök 12:27
hát de igaza vanharom millio birkaparasztagymosott
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. február 8., csütörtök 12:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 8., csütörtök 12:17
Szemelyeskedesbe? Hat te nyomod a harom millio birkaparasztagymosott szoveget, amiota beregisztraltal ide es megnyilt a politika topicot, es van ra egy huszasom, hogy tobbeket is erint innen, mert odaszavaznak. Es akkor pofanvag a valoag, hogy igazabol te is ilyen vagy, csak a masik oldalon.gutihaz14 írta:a magyar autopark mar 2011 ota csak oregedik, 22es adatok szerint az euban csak a romanoknal oregebb az autopark. kb 15 ev az atlag itthon tehat itt is hiaba latod az ujabb autokat az nem altalanos es tovabb erositi azt hogy tagul az olloÚj auto, értsd fiatalabbra cserélt. Ez valakinek 0kmes valakinek 4evest.
es latom mar megint atment szemelyeskedesbe ugyhogy sokaig jutottunk
mondjuk akik kulfoldon elnek latszik hogy kivel ertenek egyet csak oket nem erinti annyira ez a moslek mint engem
tudom el lehet koltozni, vagom
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. február 8., csütörtök 12:12
Minden erőfeszítésem benne van hogy ne személyeskedésnek érezd hanem a hsz-edre próbálok reflektálni: ismét kitágítod a másik érveit valami olyanra, amit nem mond.gutihaz14 írta:a magyar autopark mar 2011 ota csak oregedik, 22es adatok szerint az euban csak a romanoknal oregebb az autopark. kb 15 ev az atlag itthon tehat itt is hiaba latod az ujabb autokat az nem altalanos es tovabb erositi azt hogy tagul az olloÚj auto, értsd fiatalabbra cserélt. Ez valakinek 0kmes valakinek 4evest.
es latom mar megint atment szemelyeskedesbe ugyhogy sokaig jutottunk
mondjuk akik kulfoldon elnek latszik hogy kivel ertenek egyet csak oket nem erinti annyira ez a moslek mint engem
tudom el lehet koltozni, vagom
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. február 8., csütörtök 12:07
En most februarban leszek kint 6 eve. Mi sem tervezunk parommal haza. Elkezdtuk a lakasokat is nezni itt.ikarus93 írta: Én több mint 6 éve hagytam el az országot. Nincs az a pénz/jó isten amiért én visszaköltöznék MOba.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. február 8., csütörtök 12:04
a magyar autopark mar 2011 ota csak oregedik, 22es adatok szerint az euban csak a romanoknal oregebb az autopark. kb 15 ev az atlag itthon tehat itt is hiaba latod az ujabb autokat az nem altalanos es tovabb erositi azt hogy tagul az olloÚj auto, értsd fiatalabbra cserélt. Ez valakinek 0kmes valakinek 4evest.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 8., csütörtök 11:56
Mondjuk, ha mondanom kene valakit a forumrol, hogy kinek van az agya (politikai szempontbol) kimosva, rogton teged mondanalakgutihaz14 írta: m1et nem kell kielezni csak m1re. barmi kormanypropaganda ide ertendo. sotetektol soteteknek
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. február 8., csütörtök 11:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 8., csütörtök 11:44
Ez tenyleg letezo jelenseg, mert bar probalok pozitivan allni mindenhez, de kicsit tobb mint egy hete buszoztam Pécsen, es egyszeruen elmegy az eletkedve az embernek. Annyira negativ a kisugarzasa a legtobb dolognak otthon.'shutterisland írta:copy + paste.ikarus93 írta: Én több mint 6 éve hagytam el az országot. Nincs az a pénz/jó isten amiért én visszaköltöznék MOba.
hazajottem most 5 napra az asszonnyal (kb 5k lelekszamu videki kisvaros), amugy igy egy kis kiruccanaskent jol erezzuk magunkat, jo a kaja, nehany szolgaltatas meg mindig ajandek ar/ertek aranyban, nyugi van, de mar egyre kevesbe tudnam magamat eletvitel szeruen elkepzelni, milliomos nyugdijaskent sem.
az egeszet atszovi egy megmagyarazhatatlan negativ erzet, amit az ember akkor erez igazan, amikor mar atszocializalodott mashova es csak latogatoba jar haza.
pest azert persze mas.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 8., csütörtök 11:43
Te mennyivel látsz bővebb réteget nálam?gutihaz14 írta:en fejtsem meg hogy az ellenzek miert nem kepes utokepes valasztoerot osszeszedni?Realista24 írta:
Mindig ezzel a harom millioval jossz, aki nem lat mast csak M1-et. Feltetelezem itt legfokeppen a nyuggerekre gondolsz, meg a videki parasztokra, akiket megvettek egy zsak krumplival.
De akkor a nem a harom millio birkaba tartozo miert asszisztal ehhez?
Csövön vannak a plazak. Kiemelt idoszakban (Husvet, Punkosd, Karacsony, stb.), amikor kettes-harmas szorzo van a hotelek arain, minden fullra van foglalva. Nyaron inkabb itthon vernek el a csaladok egy millat, mint a felet a horvatoknal vagy barhol mashol Europaban.
Mindenki egyre nagyobb kecoba koltozik, rogyasig minden a legujabb tech cuccokkal, ujabbnal ujabb verdak a hazak elott, stb.
Pörgetik a gazdasagot, mintha nem volna holnap, a kozossegi feluleteken meg promozzak is, hogy mennyire szep az elet es senkinek semmire nincs gondja.
Szoval lehet a harom millio birka szavazza meg a Fideszt, de en, ha nem tudnam, hogy mi a helyzet, hiaba nem nezek M1-et azt latom a szukebb-bovebb kornyezetben, hogy mindenki boldog, elegedett, semmire nincsen gondja.
Szoval ha en lennek PIsta bacsi Bivalybasznadrol, es havonta egyszer elmennek vasarolni egy multiba, akkor azt hinnem, hogy egy autoszalon parkolojaba erkeztem, olyan fiatal a geppark, plusz a bolt rogyasig emberrel, hat na, igazat beszel az az M1, mert regen nem volt ilyen.
a melyszegenysegben elok szama folyamatosan novekedik hiaba latod tele a plazakat. az ollo egyre tagul, nem mindenki jar plazaba es hotelekbe hanem egy reteg aki egyre gazdagabb. ok tobbszor es nem mindenki egyszer.
ezt a mindenki egyre nagyobb kecoba koltozik dolgot nem is veszem komolyan. csok csok csok es kenyszer csok kenyszer babavaro, vard ki mennyien buknak bele. egy reteget latsz es abbol altalanositasz. ez a vegletekig leegyszerusitett valasz.
uj autoeladasok tulnyomo tobbsege pedig ceges auto nagyjabol 100 eladott autobol 25 magan es 75 ceges es evrol evre kevesebb uj autot adnak el itthon.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. február 8., csütörtök 11:42
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. február 8., csütörtök 11:38
Az m1-rol ket dolgot szoktak az emberek mondani, az egyik hogy mossa az agyakat, a masik meg hogy senki se nezi.füst írta: Nem szeretném senki világát romba dönteni, de lehet egyszer rá kellene pillantani az m1 híradó nézettségére, mert a 3 milliónak kb. a tizedét éri el.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. február 8., csütörtök 11:34
copy + paste.ikarus93 írta: Én több mint 6 éve hagytam el az országot. Nincs az a pénz/jó isten amiért én visszaköltöznék MOba.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem