Next level a forum vs hehe.Realista24 írta: Nincs is szebb, mint egy spanyolutalo (hehe) es egy Bayern drukker (illgner) velemenyet olvasni a Leverkusenrol es Xabirol.![]()
I love it

Mai nap is el fog röppenni, holnap meg mar hetvege.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 7., szerda 8:20
Next level a forum vs hehe.Realista24 írta: Nincs is szebb, mint egy spanyolutalo (hehe) es egy Bayern drukker (illgner) velemenyet olvasni a Leverkusenrol es Xabirol.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 7., szerda 8:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 7., szerda 8:11
ugy latom megint kifogott a forumon a kerdes, nehez dolog megérteni, hisz meg csak kedd/szerda vanNyilván valakinek mindig széllel szemben kell pisálnia
ami? Ami mit jelent?Idén meg talán beérett a munkája
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 7., szerda 8:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 7., szerda 8:05
I love itGalacticos írta:Semmi extra ha jatekba nem talalja fel a spanyol viaszt ezt ezzel a kerettel barmelyik europaban dolgozo edzo lehozna.gutihaz14 írta: [Squawka] Bayer Leverkusen are only the second team in German football history to go 30 games unbeaten across all competitions (26W 4D). Two more games and they equal Bayern’s all-time record.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. február 7., szerda 7:37
Semmi extra ha jatekba nem talalja fel a spanyol viaszt ezt ezzel a kerettel barmelyik europaban dolgozo edzo lehozna.gutihaz14 írta: [Squawka] Bayer Leverkusen are only the second team in German football history to go 30 games unbeaten across all competitions (26W 4D). Two more games and they equal Bayern’s all-time record.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 7., szerda 6:49
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. február 7., szerda 6:46
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 7., szerda 0:51
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. február 7., szerda 0:29
Na jo, de a szezon elott mennyire taksaltak a keret erteket? Gondolom jocskan tobbet er a keret ezutan a kiveteles felszezon utan mint elotte.illgner írta: A full átlagos keret az hatalmas túlzás, ez egy 550 milliós keret, Európában (és persze a világon) a 14. legerősebb keret a tm alapján. Xaka, Wirtz, Frimpong, Grimaldo, Palacios, Boniface, minőségi futballisták, igaz még nem mind futott be komoly karriert, de csak idő kérdése, és nagyon jók a kiegészítő emberek is.
HozzászólásSzerző: illgner » 2024. február 7., szerda 0:07
HozzászólásSzerző: illgner » 2024. február 6., kedd 23:59
Abban új, hogy brutálisan kontrollálják a meccseket, és bedarálják az ellenfeleket. Hátrányból ez már a sokadik meccs volt, amit megfordítottak, vagy pontot mentettek, és valamiért mindig visszajönnek a meccsbe. Bayern ellen idegenben kétszeri hátrányból döntetlen (igaz könnyű síppal befújt büntetővel), a Lipcse ellen kétszeri hátrány után győzelem, ma is kétszer voltak hátrányban, és megfordították, és szinte mindig a 90. perc táján, vagy azután. Van egy nagyon stabil, működő, domináns alaptaktika. Plusz mentálisan is nagyon erős a csapata, ez az edző munkája.hehetheoriginal írta: mik azok a pontok, a pár bundesben elitnek szamito, jo formaban levo jatekoson kivul, amikben alonso barmiben tobbet ad, mint akarmelyik masik edzo ezen a szinten? milyen jatekelemek, strategia, ujitas, felfogas, barmi?
eddig nem irt senki semmi konkretumot - a tamadoszellemu szelsovedokon kivul, de az se uj, csak megfelelo jatekost kell hozza talalni.
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. február 6., kedd 23:50
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 6., kedd 23:46
tényleg szeretném tudni, nem kötekedésből kérdezem, hogy mik azok a pontok, a pár bundesben elitnek szamito, jo formaban levo jatekoson kivul, amikben alonso barmiben tobbet ad, mint akarmelyik masik edzo ezen a szinten? milyen jatekelemek, strategia, ujitas, felfogas, barmi?Hogy Xabi nagy munkát tesz bele, az nyilvánvaló.
HozzászólásSzerző: illgner » 2024. február 6., kedd 23:24
HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2024. február 6., kedd 23:09
Írtam is h a Bayern pl. igen.hehetheoriginal írta: nyilvan a bayernre gondolsz, akik evtizede nyerik a bajnoksagot allandoan, nagy szamok torvenye alapjan becsuszik egy gyengebb szezon, elfaradnak fejben.
mig a leverkusen egy jo kezdes utan nagy onbizalommal jatszik, de amugy sokszor rezeg a lec sztem, de kijon a lepes.
vagy jatekban milyen ujitasokat hozott nekik alonso?
sztem egy szerencses csillagzatu szezon, nem több, elofordul egyszer egyszer mindenhol.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 6., kedd 23:03
HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2024. február 6., kedd 22:57
Akkor azt mondod h a jatekosok kvalitasan mulik az, h februarban veretlenek még, es nem mellesleg vezetik a bundast?hehetheoriginal írta:akik néztek arteta, gardiola és alonso meccseket is idén - és ért is hozzá -, magyarázza már el nekem, hogy miben más, miben új, miben esetleg extra a leverkusen idén. belenéztem ebbe a stuttgart ellenibe most, ugyanaz a futball folyik itt is, mint szerte egész bundesligaban, europaban kb, semmivel nem különb.tucatspanyolXabi
a játékosok kvalitásán múlik a meccs kimenetele, nem az edző tesz hozzá itt bármi nagy dolgot is, én ezt látom.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 6., kedd 22:49
akik néztek arteta, gardiola és alonso meccseket is idén - és ért is hozzá -, magyarázza már el nekem, hogy miben más, miben új, miben esetleg extra a leverkusen idén. belenéztem ebbe a stuttgart ellenibe most, ugyanaz a futball folyik itt is, mint szerte egész bundesligaban, europaban kb, semmivel nem különb.tucatspanyolXabi
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. február 6., kedd 22:36
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem