A spori gondolom be volt szarva aztán azért nem mert egyet sem befújni már a második félidőben.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. február 5., hétfő 7:40
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 5., hétfő 0:47
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. február 4., vasárnap 23:54
Ez 7/7.Yazid írta: A girona csak hab a tortán.
Egy hónapon belül:
Girona
Lipcse
Vallecano
Sevilla
Valencia
Lipcse
Celta
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. február 4., vasárnap 23:53
HozzászólásSzerző: madridronie » 2024. február 4., vasárnap 23:49
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. február 4., vasárnap 23:49
Egy biztos, ebben a csapatban több potenciál van, mint amit hétről hétre látunk tőlük.ferni írta:gondolkozok mi kúr fel ennyire még mindig, de talán az hogy semmi elképzelés és hogy nem teljesítmény alapon játszanak a játékosainkCsabi írta: talán igy még nem baszott fel meccs idén
kéne ide Xabi, mert már nincs itt CR meg Karim és egyéni megoldások kevesek lesznek
olyan szép és eredményes foci lehetne itt....
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. február 4., vasárnap 23:47
gondolkozok mi kúr fel ennyire még mindig, de talán az hogy semmi elképzelés és hogy nem teljesítmény alapon játszanak a játékosainkCsabi írta: talán igy még nem baszott fel meccs idén
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2024. február 4., vasárnap 23:34
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 4., vasárnap 23:32
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. február 4., vasárnap 23:27
Bazmeg mi ez a profilkép te jó ég most nézemCsabi írta: igen. a legjobb támadókat játszatni kéne orrvérzésig. nem csereemberként kezelni. ennyi a történet. majd ha hoznak tőle jobbat mehet a padra. de jelenleg ettől nagyon messze vagyunk.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. február 4., vasárnap 23:26
De ez a legnagyobb baj, hogy Carlo alatt alig van olyan hogy egy meccsen az elejetol a vegeig jol jatszunk. Vagy elkurja a kezdot es 70 percig nezzuk a szenvedest, vagy egy kb. megnyert meccsen beszari modon elkezd esz nelkul cserelgetni. Egy dolog fix, hogy 10bol 9 meccsen izzadtsagszagu szar a jatekunk.p.csabi1 írta:realbeckham írta: Régóta nem értem a kezdőket, a cseréket. Az egész koncepciót se vágom. Karim elment. Nagyon kell bappe, ha véletlenül van 3 gólhelyzet, akkor valaki rakjon el belőle kettőt. Jude nem tudja fenntartani a balondor formát, ezt megmondtuk az elején. De még magahoz képest szarul jatszva is az egyik legjobb. De édeskevés a tamadoszekcio. Vagyis inkabb ugy fogalmazok, hogy nem a legjobban van hasznalva. Meg más se. Amugy semmi és senki sem...kis túlzással. Es ez már régóta igy van.
Brahim helyzetet nem ertem a csapaton belül. Ahogy a csatár nélküli "gálakezdő felállást" sem. De miért? Csak ez a kérdés van bennem legtöbbször.
Teljesen jó volt amúgy minden csak a vége lett elkurva.Kontrollálva volt minden egyszerűen nincs egy olyan ember aki beveri és lezárja az ilyen meccseket.
Aztán minket meg öl megfele az ideg.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2024. február 4., vasárnap 23:24
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. február 4., vasárnap 23:23
nekem az első félidő végén lévő 4-2-4-0 felállás tetszett, még mindig nem értem mi volt azlestat írta: Kurva gyenge volt ma Carlo meccs managelese.
Nalam ez ma rajta is ment el. Persze a jatekosok balfaszoskodnak a palyan.
De mondja mar meg valaki minek allunk vissza es hagyjuk oket ivelgetni a torpe vedoinkre ?
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. február 4., vasárnap 23:21
realbeckham írta: Régóta nem értem a kezdőket, a cseréket. Az egész koncepciót se vágom. Karim elment. Nagyon kell bappe, ha véletlenül van 3 gólhelyzet, akkor valaki rakjon el belőle kettőt. Jude nem tudja fenntartani a balondor formát, ezt megmondtuk az elején. De még magahoz képest szarul jatszva is az egyik legjobb. De édeskevés a tamadoszekcio. Vagyis inkabb ugy fogalmazok, hogy nem a legjobban van hasznalva. Meg más se. Amugy semmi és senki sem...kis túlzással. Es ez már régóta igy van.
Brahim helyzetet nem ertem a csapaton belül. Ahogy a csatár nélküli "gálakezdő felállást" sem. De miért? Csak ez a kérdés van bennem legtöbbször.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. február 4., vasárnap 23:17
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. február 4., vasárnap 23:16
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. február 4., vasárnap 23:15
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 4., vasárnap 23:13
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. február 4., vasárnap 23:09
4/4 es az a legbosszantobb, hogy ez az atletico botrany gyenge.Csabi írta: talán igy még nem baszott fel meccs idén. semmiből jött a gól, kimaradt helyzetek. amúgy meg uraltuk őket 90 percen keresztül. de hogy ancelotti nem tudja őket megverni 3/3 alkalommal 90 perc alatt....
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. február 4., vasárnap 23:08
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem