mostanában nem az igazi Nacho, több hibája is volt
de a fórum fele kb csak őt nézi az egész meccsen, és más problémát nem vesz észre

abban, hogy igazolni kellett volna legalább fél évre kölcsönbe valakit, egyetértés van

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. február 5., hétfő 0:06
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. február 4., vasárnap 23:41
Az emberünk lábbal akart védekezni khvként egy fejmagasságban lévő labdánál...istimester írta:Lunin is a csodát várta, éppenséggel ki is mehetett volna.BlancoMark írta: Mondjuk ott a golnal Carvajal is ossze-vissza botorkalt. Persze nyilvan nem az o hibaja, de ott egy igazi KH takaritott volna. Most kajak nem lehetett volna par millioert kolcsonbe idehozni egy kozephatvedet? Nem ertem a vezetoseget.
Mind1, összességében nem a védelmet venném elő a döntetlen miatt.
HozzászólásSzerző: MVPP » 2024. február 4., vasárnap 23:32
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. február 4., vasárnap 23:25
Lunin is a csodát várta, éppenséggel ki is mehetett volna.BlancoMark írta: Mondjuk ott a golnal Carvajal is ossze-vissza botorkalt. Persze nyilvan nem az o hibaja, de ott egy igazi KH takaritott volna. Most kajak nem lehetett volna par millioert kolcsonbe idehozni egy kozephatvedet? Nem ertem a vezetoseget.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. február 4., vasárnap 23:15
Pedig bejelentes volt,ugy hivjak hogy HP.BlancoMark írta: Mondjuk ott a golnal Carvajal is ossze-vissza botorkalt. Persze nyilvan nem az o hibaja, de ott egy igazi KH takaritott volna. Most kajak nem lehetett volna par millioert kolcsonbe idehozni egy kozephatvedet? Nem ertem a vezetoseget.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. február 4., vasárnap 23:03
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. február 4., vasárnap 23:02
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. február 4., vasárnap 23:01
azlrt volt Ő ennél sokkal jobb is, de idénre teljesen kifújt, nem tudom volt e jó meccse ahol kellett is védekeznünk, nem hiszemToniKroos írta: 4. számú középhátvéd, nem értem mit vártok tőle, ennyit tudott, mindig is egy jó kiegészító ember volt, de arra sose volt alkalmas, hogy huzamosabb ideig kezdjen esetleg még a védelem vezére is legyen.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. február 4., vasárnap 23:01
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. február 4., vasárnap 22:59
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. február 4., vasárnap 22:59
34 eves es sosem volt alapember. most is a kenyszer szultehunmadridista írta: Mi lett ezzel az emberrel?
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. február 4., vasárnap 22:59
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2024. február 4., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. február 4., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2024. február 4., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 4., vasárnap 22:55
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. február 1., csütörtök 23:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 24., szerda 20:42
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. január 24., szerda 19:11
kár volthehetheoriginal írta: Annyira nem érdekel egy huszadik szamu jatekos, hogy itt súlyos gondolatokat fogalmazzak meg vele kapcsolatban.
Sztem ez volt a minap az elso alkalom, hogy megszolitottam a topikjaban.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 24., szerda 9:53
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem