Mert egy balhès idiòta, nemigaz, hogy nem látod..ferni írta: Tegnap is úgy jött le a pályáról Bellingham hogy direkt kikerülte a Getafe címert.
Jude Bellingham - 5
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Re: Jude Bellingham - 5
Tegnap is úgy jött le a pályáról Bellingham hogy direkt kikerülte a Getafe címert.
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Honnan veszed, hogy egy balhés idióta ? Egy német újságcikkből? Más elbeszélések mást mondanak róla. Neked lehet az, lehet amúgy is az, de mi leszarjuk ha a jelenlétével egyértelműen jobb a csapatnak.xavi írta: De engem miért zavarna hogy milyen?
Szimplán csak szórakoztató, hogy egy balhés idiótába próbáljátok beleképzelni az ellenkezőjét![]()
A balhés idiótának azért ezen a “rapist” meg vmi dortmundi bulváron túl vannak egyértelműbb jelei is. Pl ha valaki egy másik szrkolói fórumra jár trollkodni. Pláne akkor amikor kedvenc csapata hetente kap 4et. Na az a figura tényleg egy balhés idióta.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a Vinit majmozó szurkolók esetében is volt ilyen szájról olvasós nyomozás?dzsi91 írta: La Liga have hired a lip reader to investigate what Bellingham said to Greenwood after Getafe filed a complaint. @ellarguero #rmalive
De miabüdös faszom ez amúgy? Egy gyilkosra nemlehet aztmondani, hogy gyilkos? Még ha valami rasszista dolog lenne oké de már egy erőszakolót nem lehet erőszakolónak hívni ebben a pusztulat világban??![]()
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt írják hogy Greenwood szarik a dologra, nem akar ebből nagy felhajtást csinálni.
Meg azt is írják hogy a liga nem tud mit tenni, akármit is olvasnak ki/le.
Meg azt is írják hogy a liga nem tud mit tenni, akármit is olvasnak ki/le.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Xavi, én veled vagyok. Komolyan, megvilágosítottál. Mátol Visca el Barca, Messi után a legnagyobbak!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
De engem miért zavarna hogy milyen?
Szimplán csak szórakoztató, hogy egy balhés idiótába próbáljátok beleképzelni az ellenkezőjét
Szimplán csak szórakoztató, hogy egy balhés idiótába próbáljátok beleképzelni az ellenkezőjét
-
el magico
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Szerintem csapattársak voltak a Dortmundbanpetiamadridista írta: De figyelj már “Xavi”…
Ha Jude egy nárcisztikus f.sz az akkor téged miért zavar??
Sőt lehet ő volt az a balf@sz Schulz, akit Jude valóban lekiabált meccs közbe, aztán meg a csávóval szerződést bontottak, mert valóban annyira rossz volt
- Pad'em
Ez olyan mintha Messire vagy CR-re azt mondaná valaki hogy, te adócsaló, aztán menne a vizsgálat
Dehát ez a La Liga, itt a rapistet kitüntetett lelki segély és védelem illeti úgy néz ki.
Dehát ez a La Liga, itt a rapistet kitüntetett lelki segély és védelem illeti úgy néz ki.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Amúgy kajak jól csinálja, beszarás a tagsebydani írta: Farkas Norbit kérjék fel, gyakorlatilag azonnal olvas szájról monitorról![]()
Azt leszámítva hogy mennyire elfogult nagyon jó szakember.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tebas-adó.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De én nem értem, ezt miért nem lehet mondani? :o Mármint ez még csak nem is ilyen woke valami hogy le buta majmozza, konkrétan a csávó tényleg rapist, csak az áldozata megbocsájtott neki. Wtf.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Farkas Norbit kérjék fel, gyakorlatilag azonnal olvas szájról monitorról
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
De ember, amilyen botrányok voltak az elmúlt 10 évbe ilyen szavak folyamat repkedtek mindenkitől.
A Greenwoodról meg van hangfelvétel meg képek mit művelt a csajjal mert maga a csaj tette ki.
Komédia.
A Greenwoodról meg van hangfelvétel meg képek mit művelt a csajjal mert maga a csaj tette ki.
Komédia.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Hagyjuk mar hogy abbol a felvetelbol leolvassak!
Big joke.
De ja amugy full rapist meg abuser a csavo…de hulye vilt jude ha tenyleg ezt mondta. Tudhatna hogy ezer kamera veszi.
Big joke.
De ja amugy full rapist meg abuser a csavo…de hulye vilt jude ha tenyleg ezt mondta. Tudhatna hogy ezer kamera veszi.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
Olvastam cikket, hogy már szájleolvasókat kértek, de azok se tudják 100%ra megmondani.Pad'em írta: La Liga have requested an expert to interprete Jude Bellingham's word to Mason Greenwood after the tackle last night. It is alleged that Bellingham called Greenwood a 'rapist'. — @mundodeportivo
Megnézném azt az expertetReviczky meg a valami amerika jutott eszembe. "Mit jelent a Fuck Police?? Az egyik felét már lefordítottuk nincs miért gúnyolódnia..."
Ez a xavi simán megint atika, csak anya mellett az ágyban reggel túltolta a red bullt és vératesz lett.
97% hogy azt mondta azt akkor elítélik?
Meg amúgy a Ligának nem kellett volna engedni hogy ide igazoljon, ha az akkor had lehessen mondani rá.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
La Liga have hired a lip reader to investigate what Bellingham said to Greenwood after Getafe filed a complaint. @ellarguero #rmalive
De miabüdös faszom ez amúgy? Egy gyilkosra nemlehet aztmondani, hogy gyilkos? Még ha valami rasszista dolog lenne oké de már egy erőszakolót nem lehet erőszakolónak hívni ebben a pusztulat világban??
De miabüdös faszom ez amúgy? Egy gyilkosra nemlehet aztmondani, hogy gyilkos? Még ha valami rasszista dolog lenne oké de már egy erőszakolót nem lehet erőszakolónak hívni ebben a pusztulat világban??
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
mila
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
megint idetévedt egy nyomorult, aki pont olyan mint maga xavi (és laporta). rohad az egész csapatuk, de ilyenkor is a madriddal kell foglalkozni bazmeg
- Pad'em
La Liga have requested an expert to interprete Jude Bellingham's word to Mason Greenwood after the tackle last night. It is alleged that Bellingham called Greenwood a 'rapist'. — @mundodeportivo
Megnézném azt az expertet
Reviczky meg a valami amerika jutott eszembe. "Mit jelent a Fuck Police?? Az egyik felét már lefordítottuk nincs miért gúnyolódnia..."
Ez a xavi simán megint atika, csak anya mellett az ágyban reggel túltolta a red bullt és vératesz lett.
Megnézném azt az expertet
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Szegeny melegeket hagyjuk ki ebbol.Bencze írta: Megint beszabadult valaki akinek buzi az apja?![]()
Ennek a sracnak a szulei szimplan unokatesok.
Rakd ki R24.
Ne hanyja tele a forumot amit amugysem tart semmire…
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane