En meg bizok bennehehetheoriginal írta: Mibe hogy nem törlik el?![]()
R, hogy is volt az a házat, hazát, asszonyt, kutyát?![]()
Sztem annyira ostobak ezek amugy, hogy nem ertettek meg, hogy ezzel nem a barcat segitik![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 2., péntek 7:24
En meg bizok bennehehetheoriginal írta: Mibe hogy nem törlik el?![]()
R, hogy is volt az a házat, hazát, asszonyt, kutyát?![]()
Sztem annyira ostobak ezek amugy, hogy nem ertettek meg, hogy ezzel nem a barcat segitik![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 2., péntek 7:21
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 2., péntek 7:11
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 1., csütörtök 23:59
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. február 1., csütörtök 23:58
Az oké, de ha a faszi lesen volt, akinek passzol?Pad'em írta: Előnyszabály, majd utólag adott neki egy sárgát. Livescore listázza is a 92.percben, meg a commentaryban is ott van. Tiszta sor, az is volt.
Felesleges volt nagyon, már eldőlt meccsen.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 1., csütörtök 23:57
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. február 1., csütörtök 23:51
Akkor viszont szabadrúgást kellett volna itelnie.gutihaz14 írta: https://streamin.me/v/7c0eacf7
elvileg erre kapta de nem latnj mikor kapja tenylegesen a sargat
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. február 1., csütörtök 23:44
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 1., csütörtök 23:17
Carlo Ancelotti: "Tchouameni will miss the derby. I don't know what happened, the referee just showed Tchouameni a card.”BLaZE írta: Mikor? Sehol nem írják…
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2024. február 1., csütörtök 23:15
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 1., csütörtök 23:13
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. január 21., vasárnap 13:08
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. január 19., péntek 12:04
Én az utolsó részével egyet értek. Neki kellett volna kereszteznie Griezmannra, és besegíteni Vininek. Ehelyett kocogott középen Rüdigerék után. hárman bent, egy szem depayra.Realista24 írta:Erre mar azert en is nyomnam a downvoteotPad'em írta: Barca ellen se láttam tőle azt a hatalmas extrát ami itt emlegetve volt, legtöbbször meg full alibinek látom. Hihetetlen jó adottságok, de olyan színtelen szagtalan bármikor pályán van. Ez meg, hogy lötyög és végig nézi hogy gólt kapunk amikor ő a friss erő a pályán és szántania kéne az atmásokat, no comment.(nem en voltam)
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 19., péntek 11:39
Barca meccsen nagyot ment, tegnap sajnos nem tudott felporogni.Pad'em írta: Barca ellen se láttam tőle azt a hatalmas extrát ami itt emlegetve volt, legtöbbször meg full alibinek látom. Hihetetlen jó adottságok, de olyan színtelen szagtalan bármikor pályán van. Ez meg, hogy lötyög és végig nézi hogy gólt kapunk amikor ő a friss erő a pályán és szántania kéne az atmásokat, no comment.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2024. január 19., péntek 11:33
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. január 19., péntek 11:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 19., péntek 9:56
Erre mar azert en is nyomnam a downvoteotPad'em írta: Barca ellen se láttam tőle azt a hatalmas extrát ami itt emlegetve volt, legtöbbször meg full alibinek látom. Hihetetlen jó adottságok, de olyan színtelen szagtalan bármikor pályán van. Ez meg, hogy lötyög és végig nézi hogy gólt kapunk amikor ő a friss erő a pályán és szántania kéne az atmásokat, no comment.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 19., péntek 9:54
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. január 19., péntek 9:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 15., hétfő 12:09
De Tchou mar itt volt tavaly is.Gknight007 írta:Ezt hallom a tévében meccs közben, és olvasom sok helyen, itt is. Igaz nincs is vele semmi baj, de mintha idén egy meccset vesztettünk volna, aki azon a meccsen nem lépett pályára, arra ez mind igaz, nem?Realista24 írta: Nincs vesztes meccse kezdokent.![]()
Tehát kb az összes cserejátékosunk tudja ezt a statot.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem