Győztes meccsen dobtunk el 2 pontot, nem is értem miért támadgattunk, ahelyett, hogy csak eldugtuk volna a lasztit...
Pfejj de utálom ezt az Atletit.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. február 4., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. február 4., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. február 4., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2024. február 4., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2024. február 4., vasárnap 22:55
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 2., péntek 13:00
HozzászólásSzerző: elbono » 2024. február 2., péntek 8:33
Semmi komoly, ancelotti azt nyilatkozta hogy szerinte ott lesz a tico ellenhehetheoriginal írta:rudirol van hir, szakadt-e vagy tört-e valami?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 2., péntek 8:29
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. február 2., péntek 6:44
igen, linkeltem a masik csoportban. tenyleg les lett végül.elbono írta:According to the rules, you can't go back to punish a player for a foul after calling an offside - if Tchouaméni was booked, then it should've been whistled a foul for Getafe too. Therefore, the decision from the referee was incorrect. @marca #rmalive
HozzászólásSzerző: elbono » 2024. február 1., csütörtök 23:55
HozzászólásSzerző: elbono » 2024. február 1., csütörtök 23:49
ha a 92ben kapta volna azt lattuk volna es nem lenne ekkora hir. eredmenyek meg csak a sargarol sem tud. valami meccs utan volt szeirntemgutihaz14 írta: [quote=elbono post_id=<a href="tel:1289844">1289844</a> time=<a href="tel:1706825964">1706825964</a> user_id=6237]
Aurelien Tchouameni got booked in the 92nd minute. @tjcope
Ezek szerint nem is a meccs utan kapta, de en errol lemaradtam…
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. február 1., csütörtök 23:32
X? Nehogy már hazai pályán meg legyünk elégedve a döntetlennel is a szimpatikus fiatalemberek ellen... Kb. magunkat vertük meg ellenük a kihagyott ziccerekkel, és Messit megidéző makkfaktorokkal ütöttek ki a kupából minket. Vágjunk már vissza nekik emiatt és az egyetlen bajnoki vereség miatt is. Remélem így gondolják Carvajalék is.Yazid írta: Kroos-cama-fede
-------- jude
Ez lesz, de szerintem már az x se rossz az atletico ellen.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 1., csütörtök 23:31
X se rossz? Otthon ezeket ütni kell, ahogy szoktuk is az esetek többségében. Mondjuk védelem nélkül cseppet nehezebb lesz az tény.Yazid írta: Kroos-cama-fede
-------- jude
Ez lesz, de szerintem már az x se rossz az atletico ellen.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. február 1., csütörtök 23:28
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 1., csütörtök 23:27
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. február 1., csütörtök 23:26
ha a 92ben kapta volna azt lattuk volna es nem lenne ekkora hir. eredmenyek meg csak a sargarol sem tud. valami meccs utan volt szeirntemelbono írta:Aurelien Tchouameni got booked in the 92nd minute. @tjcope
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. február 1., csütörtök 23:26
Sokkol a dolog. Streamen néztem, végig, a reklám kezdetéig, Carlóét láttam, írtam is ide egyből róla, de ezt nem mutatták előtte sem utána, remélem lesz felvétel róla.elbono írta:Aurelien Tchouameni got booked in the 92nd minute. @tjcope
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. február 1., csütörtök 23:24
Nekem ne mondja senki hogy ez a fszopo biro sportars nem szandekosan cseszekedik a klubbal meccsrol-meccsre.elbono írta:Aurelien Tchouameni got booked in the 92nd minute. @tjcope
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. február 1., csütörtök 23:23
Amig mez van rajtad szamozassal, addig szankcionalhatoak a jatekosok. Ha leveszik, onnantol a rendorseg dolga barmi tortenik.ateeemadrid írta: Ezt a meccs utáni sárgát amúgy sem értettem soha. Hogy a faszba lehet meccs utáni lapot értelmezni, meg milyen időintervallumban kaphat? Ennyierővel Valverde is kaphatott volna pirosat, amikor kiütötte a paraszt villarrealos arcot a parkolóban.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. február 1., csütörtök 23:21
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem