https://www.delonghi.com/hu-hu/eca ... 350.15.B
Parom kapta a fonokasszonyatol karacsonyra.
Nekem teljesen megfelel,parom szokott szorakozni a habokkal meg stb,de en ennyire nem elem ezt.

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. február 9., péntek 10:28
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. február 8., csütörtök 23:54
Jura E6 patika! Igaz kicsit drágább Mont amit írtál de nagyon jó géprashidm írta: Madridom népe!
Valentin napra kávégépet vennék feleségemmel, ilyen daralos, mindenes gépet, delonghi markajut. Mivel en nem szoktam kávézni, mit érdemes figyelembe venni? Mitől lesz jo egy kavegep?
Köszönöm!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 31., szerda 13:45
Ez jo masina nagyon.rashidm írta:https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_d ... 14911.htmlKercsó írta:
a tejtartályt kerüld el messziről. inkább vegyél egy habosítót külön.
apósom kávéban/kávégépekben utazik. és a legtöbb baja a tejtartályos gépekkel van
Akkor gondolom ez elfogadható kategória.![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. január 31., szerda 13:40
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_d ... 14911.htmlKercsó írta:a tejtartályt kerüld el messziről. inkább vegyél egy habosítót külön.rashidm írta:
Akkor érdemes tejhabosító nélkülit néznem? Vagy elég ha minden főzés után ki van takaritva a tejhabosító (már ha lehet, fogalmam sincs)?
apósom kávéban/kávégépekben utazik. és a legtöbb baja a tejtartályos gépekkel van
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. január 31., szerda 13:27
Köszi szépen!zsuninnyo írta: Phillipset tudom ajanlani, 2 eve megy, sok szart osszeszedett. Kulonbozo tipusai vannak, szobamerettol fuggoen, 2000i 3000i es 4000i. Kb mind ugyanaz.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. január 30., kedd 22:51
a tejtartályt kerüld el messziről. inkább vegyél egy habosítót külön.rashidm írta:Akkor érdemes tejhabosító nélkülit néznem? Vagy elég ha minden főzés után ki van takaritva a tejhabosító (már ha lehet, fogalmam sincsRealista24 írta:
Nincs is jobb a 35Ftos kavet 500ert venni![]()
Nekem ket 100-150ezres kozotti van, egy Delonghi, utolso darabos akcio volt, azt hiszem 95ert adtak 140 helyett.
A masik egy Philips, itthon 130-140korul volt, kint megvettem 250 euroert.![]()
Tejtartalyt nem szoktak nagyon javasolni, bar jopofa funkcio, de maceras a karbantartasa es dugulas is elobb lehet emiatt, stb.
Mind a kettovel elegedett vagyok, Philips halkabb joval, Delonghin tobb a funkcio valamivel. Amit meg nezz meg, hogy milyen stilusu kavet szerettek, es annak megfelelo iranyba probalj elmenni.)?
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. január 30., kedd 14:07
A koffein-lebontó enzimtől függöen 2-4 kv még ideálishehetheoriginal írta: Vagy inkabb nulla forintert nem inni azt a hanyadekizu es szagu szart, es akkor meg egeszseges is maradsz, tobb penz marad drogra es kurvakra![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 30., kedd 13:59
En ruhellem a kavet, es soha nem ittam eletemben, mar a szagatol hanyhatnekom van.Realista24 írta:Tehat a menjel vedd meg 20x-os aronbol a ne igyal-ig jutottunk.hehetheoriginal írta: Vagy inkabb nulla forintert nem inni azt a hanyadekizu es szagu szart, es akkor meg egeszseges is maradsz, tobb penz marad drogra es kurvakra![]()
![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. január 30., kedd 13:58
Nejem valamiért a DElonghi-ra van rábukva nagyon, én nem ismerem a márkákat kávéban, úgyhogy elfogadom hogy az jó.zsuninnyo írta:Krups a legjobb szerintem. 100k-ert van sima orlos, tokeletes, de 150k-ert mar van tejhabositos (nem tartalyos, egy csovet kell beledugni poharba, tejbe barmibe), az is nagyon fasza.rashidm írta: Madridom népe!
Valentin napra kávégépet vennék feleségemmel, ilyen daralos, mindenes gépet, delonghi markajut. Mivel en nem szoktam kávézni, mit érdemes figyelembe venni? Mitől lesz jo egy kavegep?
Köszönöm!
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. január 30., kedd 13:57
Akkor érdemes tejhabosító nélkülit néznem? Vagy elég ha minden főzés után ki van takaritva a tejhabosító (már ha lehet, fogalmam sincsRealista24 írta:Nincs is jobb a 35Ftos kavet 500ert vennihehetheoriginal írta: Meg hogy nem költesz rá, hanem hagyod, hogy megcsinaljak neked rendesen egy kavezoban![]()
Es akkor még csalhatsz is, mert automatic rendel melle egy sutike is![]()
![]()
Nekem ket 100-150ezres kozotti van, egy Delonghi, utolso darabos akcio volt, azt hiszem 95ert adtak 140 helyett.rashidm írta:
Olyan 200k körülre gondoltam. Nem tudom hogy mennyivel tud többet egy 300k-s gép egy 200k-snál
A masik egy Philips, itthon 130-140korul volt, kint megvettem 250 euroert.![]()
Tejtartalyt nem szoktak nagyon javasolni, bar jopofa funkcio, de maceras a karbantartasa es dugulas is elobb lehet emiatt, stb.
Mind a kettovel elegedett vagyok, Philips halkabb joval, Delonghin tobb a funkcio valamivel. Amit meg nezz meg, hogy milyen stilusu kavet szerettek, es annak megfelelo iranyba probalj elmenni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 30., kedd 13:57
Tehat a menjel vedd meg 20x-os aronbol a ne igyal-ig jutottunk.hehetheoriginal írta: Vagy inkabb nulla forintert nem inni azt a hanyadekizu es szagu szart, es akkor meg egeszseges is maradsz, tobb penz marad drogra es kurvakra![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 30., kedd 13:54
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. január 30., kedd 13:51
Én Saecot vettem 4 éve, 150 volt 250 helyett.rashidm írta: Madridom népe!
Köszönöm!
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. január 30., kedd 13:43
Krups a legjobb szerintem. 100k-ert van sima orlos, tokeletes, de 150k-ert mar van tejhabositos (nem tartalyos, egy csovet kell beledugni poharba, tejbe barmibe), az is nagyon fasza.rashidm írta: Madridom népe!
Köszönöm!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 30., kedd 12:22
Nincs is jobb a 35Ftos kavet 500ert vennihehetheoriginal írta: Meg hogy nem költesz rá, hanem hagyod, hogy megcsinaljak neked rendesen egy kavezoban![]()
Es akkor még csalhatsz is, mert automatic rendel melle egy sutike is![]()
Nekem ket 100-150ezres kozotti van, egy Delonghi, utolso darabos akcio volt, azt hiszem 95ert adtak 140 helyett.rashidm írta:Olyan 200k körülre gondoltam. Nem tudom hogy mennyivel tud többet egy 300k-s gép egy 200k-snálRealista24 írta: A minel hosszabb garanciatol![]()
Milyen arkategoriaban gondolkodsz?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. január 30., kedd 11:47
Olyan 200k körülre gondoltam. Nem tudom hogy mennyivel tud többet egy 300k-s gép egy 200k-snálRealista24 írta:A minel hosszabb garanciatolrashidm írta: Madridom népe!
Köszönöm!![]()
Milyen arkategoriaban gondolkodsz?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 30., kedd 11:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 30., kedd 11:39
A minel hosszabb garanciatolrashidm írta: Madridom népe!
Köszönöm!
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. január 30., kedd 11:32
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. január 29., hétfő 12:34
Phillipset tudom ajanlani, 2 eve megy, sok szart osszeszedett. Kulonbozo tipusai vannak, szobamerettol fuggoen, 2000i 3000i es 4000i. Kb mind ugyanaz.filatáska írta: Légtisztító ötlet?
Mely márka javasolt? Milyen specifikációk fontosak?
Szoba mérete 20-25 m². Benti kutyusom van.![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem