Pad'em írta:
Real Madrid are studying all options to strengthen the full-back positions. Alphonso Davies and Yan Couto are aware that not renewing their contracts and waiting for Real Madrid is what they have to do.
— @marca
realmadrid95 írta:
Persze, nala mindenkepp jobb megoldas, viszont Couto semmivel sem jobb, mint egy Odri peldaul, en meg kiegeszitoembernek sem hoznam. Akkor mar inkabb hoznam fel az Atleticotol megszerzett legnagyobb kincsunket, aztan szokja a focit a nagyokkal.
Az is lehet, hogy fejben picit mar elfaradt a brazil es sokkal jobb teljesitmenyre kepes, mint az elmult par meccsukon, mert csak azokat lattam. Emberfeletti koncentracioval mennek elore a Gironaiak iden, lehet csak hullamvolgybe kerult, aztan nagyon failt irtam. Mindenesetre a 10-15 millio miatt nem aggodom, ez mar apropenz a mai focivilagban.
Amikor én láttam korábban akkor nagyon jól pengette, Barca ellen többek közt parádés volt. De persze lehet, hogy lufi.
Kit vennél jobbhátvédnek amúgy? Nem egyszerű feladat mert olyan kell aki nem 50-100 millióért mozdítható, elfogadja, hogy azért sanszosan csere sokszor, de bármikor bedobható akárki ellen, és 1-2 év múlva átveheti Carvajal helyét, vagy akár már jövőre Dani formahanyatlása esetén. Ezeknek a paramétereknek nagyjából Couto sztem megfelel. Annyi hogy majd Camavinga tesójának szalonjába ugorjon el egy hajvágásra.
En Boeyt hoztam volna mindenkepp, de sajnos lemaradtunk rola. Nehez kerdes nagyon, mert nem hemzsegnek a tehetsegek azon a poszton, de hazon belul megprobaltam volna. Coutobol nem nezem ki, hogy kezdo lenne valaha is, igy ket ev mulva hoznek oda egy olyan konkurenciat Carvajal nyakara, akinek realis eselye van atvenni Carvajal helyet szinte azonnal, de hosszutavon mindenkepp.
Frimpong elvileg maradni fog egy evet meg a Levernel, utana raprobalnek. Viszont nala is kerdes, hogy 4-4-3 ban milyen teljesitmenyre kepes, mert teny, hogy Xabi felallasa a legidealisabb neki, ott mar mar szelsot jatszik.
Nehez kerdes… termeszetesen, ha jon Couto 10-15 millioert nem a vilag vege, mert nem koltunk 30-40 milliokat feleslegesen, igy amondo vagyok, hogy ez legyen a legnagyobb problemank.