HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. január 28., vasárnap 10:47
Magának köszönheti, pontosan tudhatta, hogy egy ilyen klub edzőjének lenni nem könnyű. Volt játékos, átélhetett párszor ilyet a másik oldalról.
Úgy csinál most, mintha ő nem lenne hibás, és az újságírók ok nélkül állnak bele. Zsákszámra kapjuk a gólokat, szervezetlen a játék, mindenki alulteljesít.
Nem tudott alkalmazkodni, nem engedett a hülyeségeiből, így járt, én nem tudom sajnálni.
AKi két év alatt nem képes kb akármilyen alapanyagból egy épkézláb, tudatos játékot kikanyarítani, az nem való erre a szintre.
Lehet kutyázni a keretet, meg a financiális körülményeket, de komoly szakmai hiányosságai vannak, kár tagadni.
Nekem most az a különösen vicces,hogy sokan (nem itt) állandóan felszopták a játékosokat, FT mennyire jó, Raphinha top 3 szélső, a Gündi-Pedri-DJ kp top 1, Araujo világlegjobb védője...stb.
Aztán amikor beüt a szar, akkor mosdatják Xavit, hogy ezzel a kerettel a maxot hozza, nem tudna jobb lenni senkivel, stb. Kissé ellentmondásos ez nekem, ezért sem fórumozok már a túloldalon. Ezekre a peet féle érvelésekre, meg folyamatos mosdatásra nem vagyok kiváncsi.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."