Azt hiszitek viccel, de valóban volt olyan meccs ahol a védekezés abban merült ki nála hogy megfogta a seggemNe irigykedj, te is megkaptad.![]()

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. január 30., kedd 12:16
Azt hiszitek viccel, de valóban volt olyan meccs ahol a védekezés abban merült ki nála hogy megfogta a seggemNe irigykedj, te is megkaptad.![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. január 30., kedd 11:48
már pár éve elkészült kb ugyanezhehetheoriginal írta: Varom a south park reszt![]()
Ne irigykedj, te is megkaptad.Halfkey írta:7500 az óradíj, de ehhez kell Pipitának a speckó kedvezménye amit tartósan nemi betegek kapnak.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 30., kedd 9:29
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. január 30., kedd 9:28
Muskrol beszelunk, ugyh elso sorban figyelmet es penzt.Realista24 írta:Mire lesz jó ez neki? Vagy mit várnak ettől?Bencze írta: Beultettek az elso ember agyaba a Neuralink chipjet. Allitolag nem kiserik ez az illeto. 23bol 15 csimpanz halt meg az allatkiserletek soran. Kivancsi vagyok milyen MK Ultras dolgokhoz hasznaljak majd
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. január 30., kedd 9:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 30., kedd 5:02
Mire lesz jó ez neki? Vagy mit várnak ettől?Bencze írta: Beultettek az elso ember agyaba a Neuralink chipjet. Allitolag nem kiserik ez az illeto. 23bol 15 csimpanz halt meg az allatkiserletek soran. Kivancsi vagyok milyen MK Ultras dolgokhoz hasznaljak majd
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. január 30., kedd 3:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 29., hétfő 11:45
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. január 29., hétfő 11:41
Teljes csomag vagyok, humor, karizma, szépségraul 4 ever írta:Értem, mi a labdakertben anno nem kaptunk ilyenre kedvezménytHalfkey írta: 7500 az óradíj, de ehhez kell Pipitának a speckó kedvezménye amit tartósan nemi betegek kapnak.![]()
(Nagyon jóképű gyerek kell legyél hk, mert hogy az asszonyt anno nem a humoroddal győzted meg, abban biztos vagyok![]()
)
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. január 28., vasárnap 9:27
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. január 28., vasárnap 9:25
Értem, mi a labdakertben anno nem kaptunk ilyenre kedvezménytHalfkey írta: 7500 az óradíj, de ehhez kell Pipitának a speckó kedvezménye amit tartósan nemi betegek kapnak.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. január 27., szombat 23:14
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. január 27., szombat 21:46
Állj be kapuba Ands! Ha gól veszekedhetsz, hogy mit csináltak, ha szerzitek: minden támadás a kapustól indul!ANDS írta:Csak nézőnek is lehet menni?lordgabi írta: Itt is meghirdetem, ez a legjobban figyelt topik.![]()
Hamarosan újraindulna a szokásos Városligeti közös foci.
12 főre lenne szükség, pénteki vagy vasárnapi alkalmak, 21:30-tól, nagyon olcsón, mert csak fél órát kell kifizetni úgy jön ki a dolog, de lehet nyomni korlátlan ideig...
Lehet tehát jelentkezni újaknak, régieknek.
Pipita a szervező, gyertek!![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. január 27., szombat 18:00
Na, milyen volt?mocsok írta:...
Mi pont két hét múlva megyünk Egerbe, az unicornisba.
Majd mesélek milyen volt.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. január 27., szombat 13:37
Természetesen igen. Sör, házipálinka beszállóval ingyenes a belépés!ANDS írta:Csak nézőnek is lehet menni?lordgabi írta: Itt is meghirdetem, ez a legjobban figyelt topik.![]()
Hamarosan újraindulna a szokásos Városligeti közös foci.
12 főre lenne szükség, pénteki vagy vasárnapi alkalmak, 21:30-tól, nagyon olcsón, mert csak fél órát kell kifizetni úgy jön ki a dolog, de lehet nyomni korlátlan ideig...
Lehet tehát jelentkezni újaknak, régieknek.
Pipita a szervező, gyertek!![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. január 27., szombat 12:58
HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. január 24., szerda 0:24
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. január 23., kedd 23:44
Keblemre Ziro! Végre valamiben egyetértünk.ziro4vr írta: Egy minőségi órához meg kell érni, shutter ott még nem tart így lassan 50 évesen.![]()
Hehe meg gondolom a kínai óráján meg számológépén számolta ki nacho és Varane játékperceit.![]()
Nekem btw a Tissot seastar most a favorit, de ez tényleg bazi szubjektív.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. január 23., kedd 20:17
Egyszeru ember vagyok, Islay whiskey johet, nem okoz csalodast sosem. Offerman szinten. Ez egy jo komboGéci írta:Neked is van egy ízlésed tesózsuninnyo írta:
Akkor ha lesz Lagavulin Nick Offerman Edition ertelmezheto aron, arra vevo vagyok mindig![]()
![]()
![]()
Katalógusba, csak a 8 meg a 16 éves van, de rá kérdezek Neked![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2024. január 23., kedd 17:54
Neked is van egy ízlésed tesózsuninnyo írta:Akkor ha lesz Lagavulin Nick Offerman Edition ertelmezheto aron, arra vevo vagyok mindigGéci írta: Bátyám felesége a Spiritnél (Baromfiudvar Ital nagyker) beszerzésin van, és a vámos gyerekkel elég jóban vagyok... Én is szeretem a jót, bár inkább rum párti vagyok jelenleg, és elég jól tisztában vagyok az árakkal![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem