hehetheoriginal írta:
volt picit lentebb tema az ora, most amazonon 20% kedvezmeny van a ciga design z series titanium cumora (par eves kinai oragyarto, viszont nevetseges aron gyartanak olyan minosegu orakat, amiket pl a svajciak sulyos milliokert tudnak/akarnak csak piacra dobni) egyetlen problemam vele, hogy szinte csak cseppallo, azaz 3 atm, ha jol latom, magyarul viz kornyekere nem erdemes vele menni. viszont full skeleton, titan, zafiruveg, es jol is nez ki 320 euroert. hasonlo design richard mille-tol urhajo arban
Én pont ezért vettem a jaguárt is... Svájci szerkezet, szép, súlya is van, mert ugye viszonylag gyakran elkérik meg nézni, aztán aki kicsit is ért hozzá már tudja is, hogy nem gagyi! Aztán nem utolsó sorban sok mindenhez fel tudom venni, és szerintem az ára se durva. Én inkább ilyet veszek, de ez is olyan, hogy embere válogatja, mint egy 1/1 replikát mint pl most haverom aki egy Omega Seamaster Professionalt vett közel fél mihályba, és mindenki le megy tőle hídba, és simán elhiszik, hogy eredeti. Deeee nem egy ilyen ismerősöm van... Engem ez speciel nem vonz. Inkább legyen olcsóbb, de az eredeti. Szerintem annak is van egy feelingje, hogy az ember bemegy egy Rogersbe órát választani, vagy oda ahová, aztán ha baja van, csak oda viszi aztán rendezik a sorsát, és nyugodt vagy. De ez nagyon szubjektív, meg embere válogatja