az első öt címet konkrétan megvettük (gondolom ott nem találtak perdöntő videos anyagokat a kollegák
na most ezekután, itt egymásnak esni mi értelme egy ilyen fasz gólon? mikor tulajdonképpen az egész történelmünket elcsaltuk
HozzászólásSzerző: Toti » 2024. január 23., kedd 11:55
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. január 23., kedd 11:33
HozzászólásSzerző: Csabi » 2024. január 23., kedd 11:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 23., kedd 10:59
De hulyeseget irsz. A szabaly egyertelmuen az, hogy a honalj alja a hatar. Az, hogy lenne mar a mez ujjanak a vege. Raadasul te linkelted a kepet.Newman írta:Elfogadom a véleményed, de nem ér hozzá a könyökéhez, és a kéz szabály megváltozott 2022. július 1-től.hehetheoriginal írta: Kisgyerek könyökehez is hozzaer a labda szinte, de azert magyarazzuk meg linkeljuk a kepeket, videokat ajulasig bizonygatva a full nyilvanvalot, hogy akinek van szeme, akarmilyen elbaszott szabalykonyv szerint is, ez kez volt, raadasul mozdult is a labda fele vele.![]()
Előtte Vinicius érintése kéznek számított volna, most nem. Majdnem a mez ujjának végéig nem kéz, ha ott érinti a labda. (A labda közepe, nem az alja.)
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. január 23., kedd 10:00
zoli0415 írta: Én sem értem mit kell ezen ennyit agyalni, egyértelmű kéz volt, köszönjük meg, maradjunk csöndben és lapozzunk. Ami jobban idegesít az a hozzáállás, hogy " ennyi már járt nekünk, néha nekünk is fújhatnak, másnak lehet akkor nekünk is, kijárt már ez" és hasonló vélemények. Hetek, hónapok óta unalomig lehet olvasni itt az agymenéseket csalásról, téves bírói itéletekről, elcsalt kupákról stb. Mindenki harcol a maga módján és igazságot követel. Akkor az első adandó alkalommal ne köpjünk már fel és álljunk alá tátott szájjal. Maradjunk csendben és köszönjük meg!
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. január 23., kedd 9:59
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 23., kedd 9:57
HozzászólásSzerző: Newman » 2024. január 23., kedd 9:56
Elfogadom a véleményed, de nem ér hozzá a könyökéhez, és a kéz szabály megváltozott 2022. július 1-től.hehetheoriginal írta: Kisgyerek könyökehez is hozzaer a labda szinte, de azert magyarazzuk meg linkeljuk a kepeket, videokat ajulasig bizonygatva a full nyilvanvalot, hogy akinek van szeme, akarmilyen elbaszott szabalykonyv szerint is, ez kez volt, raadasul mozdult is a labda fele vele.![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. január 23., kedd 9:56
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 23., kedd 9:54
Pedig egy időben heti rendszeresseggel megtortent a meccseiken, de mostanaban is gyakran látunk rá példát.M1Ö írta: Engem csak a kiakadás mértéke bosszant fel. Barcás haver is beírja, hogy amióta él, ő ekkora csalást még nem látott. Meg is kérdeztem tőle, hogy nem? Tényleg nem?![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. január 23., kedd 9:45
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2024. január 23., kedd 9:33
HozzászólásSzerző: Toti » 2024. január 23., kedd 9:11
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 23., kedd 9:04
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 23., kedd 8:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 23., kedd 7:28
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 23., kedd 7:27
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. január 23., kedd 7:10
Deltaval találja elRealista24 írta:Es ha Lewa igy uti be a labdat a kapunkba, akkor is elegedett vagy a dontessel.Newman írta: Itt van az eset mindhárom, rendelkezésre álló szögből, szerintem ennek alapján egyértelműen nem kéz - ha a bíró nem adta volna meg a gólt, akkor a Madrid reklamálhatna a VAR miatt.
https://www.youtube.com/watch?v=GhlW-pXXFLE
Bytheway az elso ket kamerallason is tisztan latszik, amit irunk, hogy trinyoval talalja el.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. január 23., kedd 6:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 23., kedd 6:49
Es ha Lewa igy uti be a labdat a kapunkba, akkor is elegedett vagy a dontessel.Newman írta: Itt van az eset mindhárom, rendelkezésre álló szögből, szerintem ennek alapján egyértelműen nem kéz - ha a bíró nem adta volna meg a gólt, akkor a Madrid reklamálhatna a VAR miatt.
https://www.youtube.com/watch?v=GhlW-pXXFLE
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem