Nem mindenki menne a kezdőbe, de ez egy erős kezdőt és erős cseresort jelentene. Azért mondjuk egy Vidal,Modric,Verrati kp-sor odabaszna. Elől Neymar, Falcao alap és még valaki jobb oldalra. Oscart írtam, mert elsőre ő jutott eszembe, aki 30-35ért megvehető lenne...Csabi írta:És a CR-ért kapott 4 játékost meg akiket még veszel, hogy rakod 3 ember helyére a kezdőbe?Kövezzetek meg, de ha itt leperkálnak 200 millió eurót, én odaadnám. 4 top játékos kijön belőle, köztük Neymar. Csak teoretikusan: Neymar (CR helyére), Vidal, Falcao, Verrati + a 8 misis Carvajal. És még eladjuk a fölösleget (DM, Higu, Adán, Khedira), és jön Felliani meg mondjuk Oscar. Deal vagy deal?
Egyébiránt nekem az a véleményem, hogy a Real cseresora jelenleg értékelhetetlen. Higu, Kaká, Callejón, Morata, Modric. Idén ez volt a cseresor a támadórészleget tekintve. Na most Modricot leszámítva az összes többi cserejátékos idén leszerepelt. Nem volt olyan ember a padunkon, aki lendíteni tudott volna a csapaton. Részben ez is az oka annak, hogy ilyen rosszul sikerült a szezon. Ha a kezdőből valaki szarul játszott, nem volt, aki a helyét átvegye, és minőségben pótolja.
Az a legviccesebb, hogy idén akkor tudnánk sikeres átigazolási időszakot zárni, ha Higu helyett jönne egy jobb kvalitású csatár (nyilván némi ráfizetéssel), és ezen kívül igazolnánk egy jobbszélsőt a kezdőbe, meg egy vkp-t a kezdőbe, s közben maradna a padra DM és Khedira. Na akkor mondhatnánk, hogy minőségi a cseresor. De sajnos ez így ebben a formában 100-120 milliós költekezés lenne, és lényegében csak fillérekért adható játékosok távoznának (Callejón, Kaká, Adán - Higu kivétel). Ez pedig ebben a formában nem fog megvalósulni. De azt sem hiszem, hogy DM helyett 2 szélsőt veszünk...
Csak egy példa volt, aki kijönne a távozók árából...Ennyiért én is odaadnám, de Fellaini-t hagyjátok már a fenébe!! Olyan lassú és körülményes, hogy rossz nézni
Leírtad a lényeget. Alig van pár poszt, ahol megvagyunk minőségben. Feláldozunk még egy posztot, ráadásul egy olyan játékost, akinek még max 3 éve van a csúcson, de inkább kevesebb (Ronci is a sebességéből és az erőnlétéből él, ha ez elkezd kopni...), és megleszünk minőségben 3 másik poszton biztosan (csatár, vkp, balszellő), de inkább 5-6 poszton (még 1 vkp, jhv, és kis szerencsével jobbszellő -ide Oscar nem minőségi megoldás, de akár írhattam volna Reust is...), és van még cserében minőség is.Alig van néhány poszt, ahol megvagyunk minőségben, de persze csesszük el azt is, igazoljunk oda is új embereket...