Nem, szerintem annál jobb játékos, hogy ha innen elment volna a süllyesztőbe kerül. Hogy extra nincs benne, ez majdnem igaz, a sebessége pl. végig jobb volt, mint a sokéves átlag, de nem csak ennyit tud, mint pl. egy Bellerin, aki meg de..hehetheoriginal írta: nem tudom, én soha semmit nem láttam benne, az se véletlen, hogy nem igazolt el soha sehova, gyorsan kikerült volna a csapatból és eltűnik a süllyesztőben.
semmiben sem kiemelkedő, ugyanugy, mint vaszkez és kb minden spanyol castillas sajátnevelés társa. gyakorlatilag bármikor bárkivel helyettesíted egy elsőosztályú csapatból, ugyanezt az átlagot lehozza.
én nem tudom ezeket honnan a faszból kukázzuk évtizedek óta, vagy csak spanyolorszagban nincs egy épkézláb top szintű focista....
asensio is sikeres párizsban, meg mindenki aki lelépett saját nevelésként a klub anyaméhének melegéből....![]()
Nem top, de nem is kuka nálam. Szerintem ő is pont úgy járni egy alacsonyabb szinten, mint Isco -> sok perc és jó teljesítmények.
A védése, pláne az idei forma védése szerintem sem helyénvaló, de kutyázni viszont meg nem kell.