Megijedt, de ez még most belefér.zsírosdeszka írta: Volt egy ajtó-ablak helyzete, de nem tudta röviden átvenni a labdát. Nagyjából ennyi.
Arda Güler - 15
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Re: Arda Güler - 24
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Volt egy ajtó-ablak helyzete, de nem tudta röviden átvenni a labdát. Nagyjából ennyi.
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Sokat futott, labdát nem kapott, de Joselu se többet amíg egymás mellett voltak a pályán. Nem érdemes levonni sem negatív sem pozitív konzekvenciát
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
nem értem ezt a kocogást, szerintem ő volt az aki elég harapósan támadott le.RaúlCF írta: Nagyon gyerek még ehhez. Bejött és 15 percet kellett volna kaparnia de totál kocogás, lötyögés. Nem ma mutatta meg miért is kéne perceket kapnia
Kapja csak a perceket, az most a fontos neki
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Aki előveszi 10p játék miatt, idegen pályán, az inkabb verje ki es vezesse le a gőzt. Mi toxic itt pár ember.
Ha lesz 15 meccse a csapatban es szar, akkor nyugodtan lehet savazni.
Előbb talán ismerjük meg milyen.
Ha lesz 15 meccse a csapatban es szar, akkor nyugodtan lehet savazni.
Előbb talán ismerjük meg milyen.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon gyerek még ehhez. Bejött és 15 percet kellett volna kaparnia de totál kocogás, lötyögés. Nem ma mutatta meg miért is kéne perceket kapnia
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
így.Süti írta: Korai még hogy nagy legyen a mellény a semmire török barátom.
thereisonly1ronaldo
Valaki úgyis szopni fog, mert egyszerre csak 11 ember lehet pályán.
Rotáció-rotáció mindenhol ezt olvasni, miközben Carlo (akinek adjuk meg hogy picit jobban ért hozzá) idén sokkal többet forgatja a keretet úgy, hogy 1 kupa már leesett és a másik kettő esetében legnagyobb favoritok között vagyunk.
Ha rajtam múlna akkor Ceballos összes percét megkapná, de akkor meg vele lenne kicseszve..
Ha nem sérül le akkor lehet másképp alakul, így ez a szezon ilyen hangolódós lesz neki. Megértem, hogy nem tetszik, de őszig várjon még a hisztivel.
Rotáció-rotáció mindenhol ezt olvasni, miközben Carlo (akinek adjuk meg hogy picit jobban ért hozzá) idén sokkal többet forgatja a keretet úgy, hogy 1 kupa már leesett és a másik kettő esetében legnagyobb favoritok között vagyunk.
Ha rajtam múlna akkor Ceballos összes percét megkapná, de akkor meg vele lenne kicseszve..
Ha nem sérül le akkor lehet másképp alakul, így ez a szezon ilyen hangolódós lesz neki. Megértem, hogy nem tetszik, de őszig várjon még a hisztivel.
- Pad'em
Innentől kb csak döntők jönnek látva a Gironát, plusz BL, úgyhogy játszani nagyon nem fog ismerve Ancelottit, csak ha jön megint valami dögvész. Ezért lett volna jó a kupában menni még, de igazából ott is a full kezdő játszott volna, szóval tök mindegy
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Süti
A pali kb 1 hónapja épült fel, azóta folyamatosan komoly tettel rendelkező és nehéz meccseink voltak. Egyet leszamitva. Azon játszott is. De legalább van min haborogni megint.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
gólvonal
Én teljesen megértem. Mi is tudjuk, és szerintem ő is érzi, hogy nem fog ő itt érdemi lehetőséget kapni.
Plusz amekkora favagas lett a vegere, tuti osszeszedett volna egy 3 honapos serulest.
Jobb igy.
Jobb igy.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Pont írni akartam, a full leg-tökutolsó ellen játszottunk otthon, tuti meg volt beszélve, hogy ha úgy van, beáll majd. De szarban volt a haza és a rutinosakat dobta be Carlo.realistahuni írta:Semmi különös nincs ezen a videon, ennyi belefér.
Ha megnézed Camavinga mellett ugyanugy le van baszva a földre a megkülönböztető, nem dőlt össze a világ.
Elhiszem, hogy csalódott, de szerintem sem kell ezért a reakcióért kiakadni.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ha 2 góllal megyünk akkor valószínűleg játszott volna - 10 percetkrisz24 írta:Miért ne lenne jó?? Mi indokolta, hogy Ancelotti megint az orrvérzésig játszatott kezdőt dobja fel? Csoda hogy félidőbe volt ennyi csere.
Idejött a gyerek 18 évesen úgy hogy a Barcát is választhatta volna ahol ha nem sérült kb minden meccsen kezdő lenne. Ehelyett választott minket a soha életbe nem rotáló Ancelottit. Akkor legalább a Castillaba regisztrálták volna, mint anno Viniéket és hagyj játszon.
Mindezt úgy, hogy Kupa meccsen azért nem mozgott rosszul.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Semmi különös nincs ezen a videon, ennyi belefér.
Ha megnézed Camavinga mellett ugyanugy le van baszva a földre a megkülönböztető, nem dőlt össze a világ.
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Miről beszélsz? Talán a Real tehet róla, hogy fél evig kidőlt és mikor kezd visszatérni, akkor a legnagyobb kupakert megyünk? Persze, hogy kezdő lenne a barcaban, hiszen kb mindenhonnan kipotoygtak már.krisz24 írta:Miért ne lenne jó?? Mi indokolta, hogy Ancelotti megint az orrvérzésig játszatott kezdőt dobja fel? Csoda hogy félidőbe volt ennyi csere.
Idejött a gyerek 18 évesen úgy hogy a Barcát is választhatta volna ahol ha nem sérült kb minden meccsen kezdő lenne. Ehelyett választott minket a soha életbe nem rotáló Ancelottit. Akkor legalább a Castillaba regisztrálták volna, mint anno Viniéket és hagyj játszon.
Én is örülnék, ha többet játszana, de ő még mindig csak egy kérdőjel, a tegnapi meccsre ilyen embert pont nem hoztam volna be. Már Ceballos ellen is nagy volt az arca, ez a Real Madrid, nála többet lerakott játékosok is van, hogy várnak. Lasd Camavinga, Brahim, Joselu. Én nem mondom, hogy Carlo jól csinálja, de neki be kell állnia a sorba.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
krisz24
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Miért ne lenne jó?? Mi indokolta, hogy Ancelotti megint az orrvérzésig játszatott kezdőt dobja fel? Csoda hogy félidőbe volt ennyi csere.
- Süti
Korai még hogy nagy legyen a mellény a semmire török barátom.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
-
gólvonal
Nem fogjuk megtudni.realbeckham írta: Még mindig nem tudom milyen focista. Biztos jó.