Nem tudtam nézni a meccset, csak fórumon követtem végig. Nem is bántam először látva a kezdőt. Aztán így sztem jobb élmény lett mintha néztem volna, köszi srácok
A megy a meccs topik ma délutáni margójára összefoglalva:
- 1. perc 0-1 oda, jogos elégedetlenség, gyenge játék, Carlo úgy se fog cserélni mi lesz így, ebből baj lesz.
- 0-2. Peti leírja, hogy kikaptunk. (Ott akkor olvasva a fórumot már tudtam, hogy bármi lesz megfordítjuk)
- Morata szagértő kolléga megjegyzi, hogy az egész szezont (!) elbuktuk 4 nap alatt. (Érted miközben ha ki is kapunk 1 pontra vagyunk az első helytől, a BL meg egy hónap múlva indul...)
- Erre Filatagyó az év oltásával jelentkezik. No offense Morata, de tényleg cserélj nevet
- Hehe félidőben 0-4-et jósol miután a tuti biztos nem lesz félidei csere jóslata is elsőkézből befuccsolt, Rm95 válaszol, hogy 3-2 lesz. (Lett

)
- Peti biztos ami tuti nyomatékosítja, hogy kikaptunk, egész biztos nem fordítjuk meg.
- 1-2-nél Berti és ziro elkönyveli, hogy ez könnyen meg lesz fordítva. Két percre rá 1-3.
- Mindenkinek a kurva anyját.
- Marad az 1-2.
- Csak Farkas Norbertnek a kurva anyját, de neki nagyon.
- Vini polójának végét innen vagy onnan éri a labda. Ez kéz. Ez nem kéz. De kéz, nem látod bazmeg? De nem, mivel csalnak ellenünk minden áldott meccsen kurva mindegy ha kéz is. Adják meg!
- Megadják.
- Páran még megjegyzik, hogy úgyse nyerünk. De így ne is nyerjünk...
- Carvajaaaaaaal & Bellinghaaaam egy isten!!
- Easy Win.
Kurvajó ez a fórum. Mihelyst valahova fel lesz töltve visszanézem.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"