Nekem se lenne kedvem

Botrány hogy folyamat eljátssza ezt és már nem először.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 21., vasárnap 18:44
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. január 21., vasárnap 18:43
HozzászólásSzerző: Csabi » 2024. január 21., vasárnap 18:41
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. január 21., vasárnap 18:41
0 kapuralovesunk volt az elso felidoben. Feltetelezem te ismered az okot, hogy egy almeria ellen miert nem kezdhetett volna a legjobb formaban levo tamadonk (Brahim) vagy a legjobb gol/perc mutatoval rendelkezo tamadonk (Joselu). Vagy a szarra hajtott Valverde helyett a viszonylag friss Camavinga/Ceballos. Vagy a kis csapatok ellen teljesen haszontalan Mendy helyett Fran.Berti írta:Carlo mit tehet arról, hogy a leggyengébb középvédőnket kell jatszatnia, mert mindenki sérült?MarioCirolo írta: Alapvetoen eleg nyugodt ember vagyok, de egy-egy ilyen Real meccs elvesz fel evet az eletembol. Az ilyen gyozelem, foleg a tok utolso nyeretlen csapat ellen mindig rossz izt hagy az ember szajaban es ez nalam ma Carlo sara attol fuggetlenul hogy voltak gyenge egyeni teljesitmenyek. Judeot es Carvajalt imadom.
Minden kezdő okkal kezdő, mert a padról az alternatíva gyengébb.
Bellingham pihenhetett volna, ez talán igaz, de akkor kiszopunk a nyeretlen utolsó ellen és akkor milyen íz lenne a szádban?
Aki félidőben temeti a szezont azt pedig díjkiosztóig bannolnám.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2024. január 21., vasárnap 18:41
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 21., vasárnap 18:36
Ramos show kell a Girona ellen.Süti írta: Bantoan sima.
Még egy Isco show mára es jok vagyunk.
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. január 21., vasárnap 18:33
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. január 21., vasárnap 18:33
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. január 21., vasárnap 18:31
Carlo mit tehet arról, hogy a leggyengébb középvédőnket kell jatszatnia, mert mindenki sérült?MarioCirolo írta: Alapvetoen eleg nyugodt ember vagyok, de egy-egy ilyen Real meccs elvesz fel evet az eletembol. Az ilyen gyozelem, foleg a tok utolso nyeretlen csapat ellen mindig rossz izt hagy az ember szajaban es ez nalam ma Carlo sara attol fuggetlenul hogy voltak gyenge egyeni teljesitmenyek. Judeot es Carvajalt imadom.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. január 21., vasárnap 18:29
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. január 21., vasárnap 18:27
HozzászólásSzerző: Kyller » 2024. január 21., vasárnap 18:27
Nekem annyit mondott, hogy mikor fürdetem már a gyerekeket, szóval az utolsó gólt nem láttamKercsó írta:dettóateeemadrid írta: Nem is értem amúgy akik a vége előtt sírnak, ti nem néztetek meccseket az elmúlt években? 95. percben is tudtam hogy jönni fog a gól.
asszony is már csak annyit mondott a 93.percben, hogy úgyis jönni fog a gól
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. január 21., vasárnap 18:27
Amugy passz, a masik ket iteletnel legalabb volt per donto kepsor, de Vinie siman kez volt.Csabi írta: racism miniszter gólját hogy adhatta meg? a tobbi bírói döntés ült. nagy csoda hogy kifogtunk egy birot, aki kétes szitukban nekünk kedvez
HozzászólásSzerző: Csabi » 2024. január 21., vasárnap 18:26
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. január 21., vasárnap 18:25
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. január 21., vasárnap 18:23
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. január 21., vasárnap 18:23
dettóateeemadrid írta: Nem is értem amúgy akik a vége előtt sírnak, ti nem néztetek meccseket az elmúlt években? 95. percben is tudtam hogy jönni fog a gól.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. január 21., vasárnap 18:22
HozzászólásSzerző: chronic » 2024. január 21., vasárnap 18:22
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 21., vasárnap 18:21
Vagy nem.MVPP írta: 4 nap alatt kuka az egész szezon.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem