Jude Bellingham - 5
Re: Jude Bellingham - 5
Las Palmas ellen pihenhet.
Ki fog ott ertelmesen támadni a reszunkrol, amikor alig kapnak golt?
Ki fog ott ertelmesen támadni a reszunkrol, amikor alig kapnak golt?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
szia uram, aranylabda érdekel?
hulla fáradtan is fejben extratop.
hulla fáradtan is fejben extratop.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zidane óta egyszerűen nem volt kedvencem.. idáig.
és végre pihenhet a palmas ellen.
és végre pihenhet a palmas ellen.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem tetszett ahogy Griezmannt meg Moratát is nem egyszer úgy elválaszották a labdától hogy csak úgy nyekkentek. Csak aztán elfáradtak a fiúk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A meccs egyetlen fenypontja, ahogy inasba tette az Atmasokat.Pad'em írta: 5 meccse nem lőtt gólt![]()
![]()
Egészen elképesztő ez a srác, alfája omegája ennek a csapatnak. Mindenhol ott van, mindent is csinál. Lenne előtte egy Benzema vagy Kane...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
5 meccse nem lőtt gólt
Egészen elképesztő ez a srác, alfája omegája ennek a csapatnak. Mindenhol ott van, mindent is csinál. Lenne előtte egy Benzema vagy Kane...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- ikarus93
Pad'em írta:CR-re egy hisztis kisgyerekként emlékszem a korai MUs időszakából, kb mint Vini. Ennyire sztem távolról sem volt érett vezéregyéniség mint Bellingham. De jó rég volt már lehet rosszul emlékszem.lestat írta:
Messi talan.
CR-nek mar 20 evesen is volt karizmaja. Nyilvan a social media hype miatt jobban kitunik Jude dolgai. Gesztusai.
Játéktudásba a 20 éves Cé nagyon durva volt. Mindig mondjak az emberek hogy Messi szuletett tehetseg, Cé meg megdolgozott a sikerért ami félig igaz is, de a fiatal Cé a MUba nálam ugyan olyan tehetség volt mint Messi a Barcába.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Pad'em
CR-re egy hisztis kisgyerekként emlékszem a korai MUs időszakából, kb mint Vini. Ennyire sztem távolról sem volt érett vezéregyéniség mint Bellingham. De jó rég volt már lehet rosszul emlékszem.lestat írta:Messi talan.Pad'em írta: A focitudásán túl ilyen karizmája keveseknek van. Sőt nem is tudom volt e ilyen valaha focistának 20 évesen. Visszagondolunk a 20 éves Messire meg CR-re, kis bugrisok Judehoz képest.
CR-nek mar 20 evesen is volt karizmaja. Nyilvan a social media hype miatt jobban kitunik Jude dolgai. Gesztusai.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Messi talan.Pad'em írta: A focitudásán túl ilyen karizmája keveseknek van. Sőt nem is tudom volt e ilyen valaha focistának 20 évesen. Visszagondolunk a 20 éves Messire meg CR-re, kis bugrisok Judehoz képest.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Remélem nem fogják atcsabitani a PLbe, hogy mint angol azt is tapasztalja meg. Ez eddig hihetetlenül jó házasságnak tűnik és ennyire magától értetődő már rég volt már valami.Pad'em írta: A focitudásán túl ilyen karizmája keveseknek van. Sőt nem is tudom volt e ilyen valaha focistának 20 évesen. Visszagondolunk a 20 éves Messire meg CR-re, kis bugrisok Judehoz képest.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Pad'em
A focitudásán túl ilyen karizmája keveseknek van. Sőt nem is tudom volt e ilyen valaha focistának 20 évesen. Visszagondolunk a 20 éves Messire meg CR-re, kis bugrisok Judehoz képest.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mekkora ikon lesz ez a csavo minden teren, te jo eg.Kyller írta: Votmá?
https://www.instagram.com/reel/C2Krdrq ... pqN2RnNWUw
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Remélem innen vonul vissza
Most kezded belátni? Jó szemed van akkor… Sasszemklinika mikor lesz?
Jó lenne, ha nem csapkodnák Rüdigert, mert nincs több védünk bammeg
Amúgy parádés a gyerek, az az első gólpassz élmény számba megy. Valaki írta, hogy kicsit Zidane-s a mozgása és most már én is kezdem belelátni, ahogy nyúl a hosszú lábaival meg húzkod.
Amúgy parádés a gyerek, az az első gólpassz élmény számba megy. Valaki írta, hogy kicsit Zidane-s a mozgása és most már én is kezdem belelátni, ahogy nyúl a hosszú lábaival meg húzkod.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
Mi meg szegeny sanitast szidjuk a serulesek miattBerti írta:Rüdivel úgy látom oda-vissza mindenkinek ez a szeretnyelveRealista24 írta: Ritka kiveteles jatekos. Nincs is most senki olyan, mint o.
A bolond:
https://x.com/WolfRMFC/status/1746640543168282885?s=20
![]()
![]()
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Mondta is hogy a következő az enyémRealista24 írta: Beli volt (elvileg) a kijelölt rugó, de átadta Vininek a mesterharmas miatt.
https://twitter.com/DanikRM_/status/174 ... OP49A&s=19