A kezdetekhez képest pedig rengeteget fejlődött a lövőtechnikája, alapvetően még mindig gyenge közepes de azért már esetek többségében nem Benny Hill show, mondjuk tegnap ahogy Jude kipattanóját elbénázta az a korai kurafira emlékeztetett. Kezdetben úgy lőtt mintha lufit rúgna, ahhoz képest jobb a helyzet sokkal. Persze sose lesz a 16-oson kívüli bombák embere (bár előfordult már az is, pl City ellen.)realbeckham írta: Ami nekem a kezdetektől fogva szurja a szemem benne, az a rossz test/labtartas lövés közben. Ez masnak szemet szurt? Olyan szinten suta, előredolt gorbe hattal lo, a bokaja szarul nez ki, ahogy esik, ugy puffan. Hol ruszttel, hol spiccel talalja el. Mikor hogy. Azon a poszton kurva lényeges szerintem az, hogy hasznald a belsodet tokeletesen. Nyessed, tekerjed azt a kurva labdat a hosszúba, miutan a sebessegeddel sikerült betörnod 2 ember között.
Volt a pool elleni golja, mikor befeke vezetve kilotte a hosszút. En azt nem hittem el, hogy sikerült neki. Valami anomalia. Ezen kívül talan egy ilyen szép tekerese volt, sztem veletlen...nem tudom mar ki ellen.
Nem akarok bappezni. De olyan jo nezni, ahogy az henry modjara pokhalozza a hosszút, vagy ugyanigy a rovid alsoba berakja.
Nekem ez a legnagyobb teiggerpont amugy furcsa mod. Hihetetlen, hogy nem latom jeleit annakl, hogy ezzel foglalkoznanak hazon belul. Emlékeztek az első góljára? Azt hiszem az volt a legelso golja itt, mikor 10meterrel arrebb rugta volna, de talan fejbelott valakit es bepattant.
Hat komolyan, nem sokat fejlodott azota, sőt. Beadas ugyanez. Tegnap volt kb 5 olyan passza az ötösre, hogy a vilagon sehol senki feher mezes nem volt ott. Fel se nez sokszor. Szörnyű.
Ez az ember nem tudja jol megrugni a labdát. Ez a lényeg.
Tegnap kb az egész csapat beadásaival gond volt. Vagy úgy adtuk be hogy nincs ember a 16-oson belül, vagy a végén amikor már mindegy mindegy volt belerúgta mindenki a második védőbe.