Kb itt van a titok nyitja. A fórum kb 50%-ban másról sem szól, csak Vini szidásáról meccsek előtt, alatt és után, még akkor is, ha hetekre lesérülhehetheoriginal írta: mennyit tudtok beszelni errol a temarol bazmeg![]()
![]()
![]()
![]()

És akkor jönek a konteók: Rodrygo jobb Vini nélkül. BL: Vinivel 3 meccs 2g, 1gp, nélküle 3 meccs 1g, 1gp. Liga: Vinivel: 11 meccs 3g, 3 gp, nélküle 8 meccs 4g, 1 gp. De ott van Jude, kb nála is hasonlóak a számok. Nincs olyan negatív hatással Vini a játékunkra, mint amit is sokan gondolnak, sőt.
Még csak annyit a témában, hogy érdemes lenne mindenkinek (mint ahogy Vininek is) lehuggadni és hátralépni egyet. Sokkal nyugodtabb lenne a légkör is, főleg, ha nem IQ 0-zunk le 15-20 embert.
Válaszolok, de sok értelme nincs, a nyilakat bármikor vissza lehet vonni és meg lehet változtatni. Már most sem az, mint a fél órával ezelőtt lőtt képeden...h3x0r írta:Nagyon off, de csak a pontossag kedveert, 5 fel es 1 le nyil volt. Kettovel elotted dobta be hehe, hogy mar varja a le nyilakat a boldog karacsonyra, szoval szinte biztosan valaki (nem en) trollkodott. Téma: OFFkiserik írta: Tényleg nagy találmány ez a nyilacskázás. Lassan mindenkinek becsípődik így vagy úgy. Én már '22 karácsonykor elengedtem, mikor egy "Boldog karácsonyt"-ra kaptam 5 lenyilat![]()
![]()
![]()