R. Carlos írta:
Amúgy függetlenül Ancelotti nyilatkozatától, tényleg a szuperkupa győzelem volt ennek az ára... A másik meg az, hogy ezt a sorozatot továbbra sem tartom igazságosnak, mivel egy meccsen dől el minden és nem semleges pályán. Hatalmas lélektani fölény a saját szurkolóid előtt játszani, még nagyobb plusz az, ha az ellenfélnek van egy Viníciusa, aki hergelhető minden szarral.
Ja, meccs közben én is ezen gondolkoztam, hogy elcseréltem volna-e a múlt heti 2 meccset a tegnapira.. Még így utólag sem. Rengeteget hibáztunk hátul és elöl, az első gólt azt megosztom Camám és Carva között, szerintem lehagyta az embere, neki kellett volna Rüdi csusziját szögletre tolni, a második is egészen zseniális volt, azt jól mondta a kommentátor, hogy nem ezzel a meccs vágódott be Lunin a kezdőbe (lehet Körte megfogja és ki sem pattan az a lapos labda), a harmadik meg Vinié..
Speaking of Vini: a sárga valóban zseniálisan ostoba volt, de szerintem tegnap nem vitte túlzásba a reklamációt, legalábbis nem volt az az érzésem, hogy többet gondolkodik a bírónak pofázáson, mint a játékon. Ettől függetlenül rossz megoldásokat választott rengetegszer, a beadásait még idézőjelbe sem lehet tenni, mert borzasztók voltak. Nem volt jó meccse.
Viszont Bellingham csapágyasra hajtásától félek nagyon. A 20 éves teste kapja folyamat a legmagasabb szinten a 90/90 perceket, nem akarom, hogy úgy járjon mint Pedri a világraszóló 1000 meccses szezonjával, aki aztán azóta is egyik sérülésből esik a másikba. Nyilván fenntarthatatlan volt az év eleji gól/meccs forma, meg rosszul igazából nem játszik (az a flikkfakk az első félidőben 4 matracos között, omg

), de az év további szempontjából kicsit több pihi szerintem ráférne.
Mondjuk a kiesésünkön túl sokkal jobban zavar, hogy ez a türhő, paraszt atma tovább ment. Ha Lunin nem most rakta le végérvényesen a névjegyét, úgy őket sem szerette meg tegnap este a patkány stílusukkal senki
Remélem kövi fordulóban kizúgnak.