Amúgy viccen kívül jöhetne Karim vissza. Józsi szintjét hozná ..sőt.
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. január 23., kedd 23:46
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. január 23., kedd 23:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 23., kedd 20:36
Viniből is focistát csinált.ferni írta: Sok lúzert ő se tudná húzni, ahogy tét van összeszarják magukat.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 23., kedd 20:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 23., kedd 19:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 23., kedd 19:31
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 22., hétfő 6:42
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. január 18., csütörtök 19:01
Ide biztos ne, végig a Lyonról beszéltem. Ott még vehetne egy utolsó ívet a karrierje.Nika91127 írta:Szerintem nem kell ide. Folytassa a karrierjét ott, ahol akarja, de vissza ne jöjjön. CR sem kellett. Ő se.Berti írta: A sok jó dolog mellett azt is el kell mondani az emberünkről, hogy szereti a pénzt meg a csillogást, emiatt kizártnak tartom Lyont, mert nem tudnak olyan fizut adni neki, amire vágyik.
Fél év tevetripp után milyen szép lenne 3-4 millióért ha aláírna, kb istenként lenne kezelve.![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 18., csütörtök 16:12
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. január 18., csütörtök 13:01
Ezt én is furcsának tartom.Csabi írta: az arab fickó menekül az arab államból.
i will let myself out, thanks.![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2024. január 18., csütörtök 12:56
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 18., csütörtök 12:17
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. január 18., csütörtök 12:00
Pad'em írta: Mi a csalódás rajta amúgy? Itt már úgy érezte kimaxolta magát, ami így is van, többszörösen. Nem akart élősködni a klubon mint jó pár jómadár. Nem igazolt európai riválisunkhoz. Nem lehet mindenki elmebeteg maximalista rekordhajhász mint CR egy sportszakmailag semmit nem nyújtó bajnokságban.
Semmit nem tudunk az okokról, csak keringő pletykák vannak. Ha igaz hogy kapja pl a fenyegetéseket, abszolút meg tudom érteni, hogy nem akar ott maradni a milliárdok ellenére. Ettől a szememben nem lesz kisebb.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 18., csütörtök 11:52
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. január 18., csütörtök 11:50
Szerintem nem kell ide. Folytassa a karrierjét ott, ahol akarja, de vissza ne jöjjön. CR sem kellett. Ő se.Berti írta: A sok jó dolog mellett azt is el kell mondani az emberünkről, hogy szereti a pénzt meg a csillogást, emiatt kizártnak tartom Lyont, mert nem tudnak olyan fizut adni neki, amire vágyik.
Fél év tevetripp után milyen szép lenne 3-4 millióért ha aláírna, kb istenként lenne kezelve.![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. január 18., csütörtök 11:45
HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. január 18., csütörtök 11:31
Maradta volan itt a picsáján.ELSiete írta: Karim Benzema wants to leave Al-Ittihad and return to play in Europe. He has realised that's not a place for him and his football. Real Madrid's door is closed for him, as happened for the other legends who left. @jfelixdiaz
Ezért megérte eligazolni.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. január 18., csütörtök 11:26
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. január 18., csütörtök 10:55
hat szamomra ez igy kurva nagy csalodas.. tavaly mikor elment haragudtam ra, aztan ugy voltam vele, hogy megerdemli menjen penzt keresni (lol) de ennek fenyeben ez eleg kinos. lyon v vonuljon visszaELSiete írta: Karim Benzema wants to leave Al-Ittihad and return to play in Europe. He has realised that's not a place for him and his football. Real Madrid's door is closed for him, as happened for the other legends who left. @jfelixdiaz
Ezért megérte eligazolni.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 18., csütörtök 4:54
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem