A lego osszeepitheto a duploval, szoval ossze lehetne keverni elvilegYazid írta: Az enyém is duplo korban jár, abból van sok, azzal meg úgyse tudja összekeverni![]()

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. január 17., szerda 13:55
A lego osszeepitheto a duploval, szoval ossze lehetne keverni elvilegYazid írta: Az enyém is duplo korban jár, abból van sok, azzal meg úgyse tudja összekeverni![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 17., szerda 12:47
az nem a lego hibaja tezsverugyanúgy néz ki, de nem lehet összeeépíteni.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. január 17., szerda 12:47
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. január 17., szerda 12:35
Te tudod. Mi ilyen duplo korban vagyunk, engem rohadtul irritál hogy örököltünk több helyről szettet, ugyanúgy néz ki, de nem lehet összeeépíteni. Nemtudod a gyerekkel szelektálva elrakni, ott van 3-féle szar egy dobozban, amiből mindig a harmada működik annak amit megfog hozzá.Yazid írta: Már kutakodtam, biztos vannak mm eltérések, de vannak olyan 2000darabos pakkok, mindenféle fajta. vígan lehet vele nyomni
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 17., szerda 12:34
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. január 17., szerda 12:32
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. január 17., szerda 12:25
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. január 17., szerda 12:24
Leszaromhehetheoriginal írta:What?Yazid írta: Valakinek van tapasztalata ezzel a temuval?
Megbízható? gyereknek nézek legokat és kurva jó árak vannak
Ezek fake legok, nem eredetik.
Kinaiak nagyban nyomjak ezt, attol meg lehet jo cucc, csak nem eredeti
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 17., szerda 12:20
What?Yazid írta: Valakinek van tapasztalata ezzel a temuval?
Megbízható? gyereknek nézek legokat és kurva jó árak vannak
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. január 17., szerda 12:13
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. január 17., szerda 4:00
El Sie7e írta:http://www.commechezsoi.hu/
Köszi mindenkinek! Lesz miből meríteni.Halfkey írta:Dzsungel étterem.
Faust írta:Ezek a nok minden szarra raveszik az embert!
Most miért kell lebuktatni?hehetheoriginal írta:De Sierra a kukit szereti, meselte ziro.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. január 16., kedd 21:34
Dzsungel étterem.Sierra írta: Sose gondoltam volna, hogy egyszer kiírok ide valami hasonlót, de:
Keresnék Bp-n belül (lehetőleg belváros) népszerű éttermet ami annyira azért nem fancy, halandó emberek se érzik feszengve magukat. Akár tapasztalat alapján is jöhet pár ajánlás. Köszmá!
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 16., kedd 21:23
De Sierra a kukit szereti, meselte ziro.Faust írta:Ezek a nok minden szarra raveszik az embert!Sierra írta: Sose gondoltam volna, hogy egyszer kiírok ide valami hasonlót, de:
Keresnék Bp-n belül (lehetőleg belváros) népszerű éttermet ami annyira azért nem fancy, halandó emberek se érzik feszengve magukat. Akár tapasztalat alapján is jöhet pár ajánlás. Köszmá!
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. január 16., kedd 18:47
http://www.commechezsoi.hu/Sierra írta: Sose gondoltam volna, hogy egyszer kiírok ide valami hasonlót, de:
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. január 16., kedd 17:44
Ezek a nok minden szarra raveszik az embert!Sierra írta: Sose gondoltam volna, hogy egyszer kiírok ide valami hasonlót, de:
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. január 16., kedd 16:59
Sierra írta: Sose gondoltam volna, hogy egyszer kiírok ide valami hasonlót, de:
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. január 16., kedd 16:37
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 15., hétfő 10:48
jó számolgatást, szivesenSüti írta: Srácok, aki Ausztriaban dolgozik, az annual gross paybe 13-14. Havi beleszamit, vagy azt csak 12vel kell elosztani annual -> monthly conversionnel?
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. január 15., hétfő 10:42
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 12., péntek 12:08
mintha vmi nők lapja cafét olvasnékSzerettem volna regota egy bizonyos taskat
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem