Serie A

Foci a Real Madridon túl...
Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. január 17., szerda 12:37

Látom, nem értetted meg, pedig többször, elég világosan le lett írva, miről van szó.
De most megint máshogy írod le, nehéz rajtad eligazodni.
De tekerd még meg párszor, aztán majd kijön a végén a kókler. :mrgreen:

szrk
ja igen,
és a foci is elhaladt már mellette, hagynia kellene már ezt a játékot.
ugye?
Hogy írtad?
Tán a végén még az eredményeire sem fognak emlékezni
:mrgreen:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2024. január 17., szerda 12:18

Mickey írta:
realfan írta:

olasz szinten az top 4-5-ös keret, cityvel meg csak akkor találkozott volna, ha képes bl helyre vinni a Romát :D nála gyengébb csapatok simán előzték, mellé a játék nézhetetlen, nulla támadójáték, az igazánól csak Dybala, közben Lukaku, Pellegrini, Dybala elég korrekt játékosok, hogy lehessen velük valami támadásépítési dolgokat csinálni.úgy érzem, aki védi, az csak a múlt miatt védi és nem szenvedettg végig kb egys Roma bajnokit sem mióta ő az edző, azzal konkrétan vallatni lehetett, amit produkáltak...

Mi az hogy védi?
Kevered a szezont a fazonnal.
Olvass vissza miről volt szó, egyébként meg a fától az erdőt szinten mentek.
Fától az erdő nálad van. Mivel volt 10 jó éve, utána 10 évig kirúgták mindenhonnan, és mivel leírtam ha nem engedi el a klubcsapatokat a következő 10 is csak szenvedés lesz, akkor felmerül a munkásságára egy jelző. De nem, ő 10 évig király volt, így szent és sérthetetlen. Ha valaki leírja, hogy sokkal jobb lehetőségei voltak az elmúlt években az előttük végzett csapatoknál (idén is ugyanez a szitu), akkor nem lát, hülyeségeket beszél.

Mickey

HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. január 17., szerda 11:48

realfan írta:
lestat írta:

Fizetèsre van pènz azt èrtem. De azèrt nem olyanok a költekezèsi lehetösegek mint egy Citynèl. Èn erre gondoltam. :kivagyhe:
olasz szinten az top 4-5-ös keret, cityvel meg csak akkor találkozott volna, ha képes bl helyre vinni a Romát :D nála gyengébb csapatok simán előzték, mellé a játék nézhetetlen, nulla támadójáték, az igazánól csak Dybala, közben Lukaku, Pellegrini, Dybala elég korrekt játékosok, hogy lehessen velük valami támadásépítési dolgokat csinálni.úgy érzem, aki védi, az csak a múlt miatt védi és nem szenvedettg végig kb egys Roma bajnokit sem mióta ő az edző, azzal konkrétan vallatni lehetett, amit produkáltak...

Mi az hogy védi?
Kevered a szezont a fazonnal.
Olvass vissza miről volt szó, egyébként meg a fától az erdőt szinten mentek.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. január 17., szerda 9:29

lestat írta:
joel írta:
Többet költenek fizetésre, mint az előző két bajnok :ike:
Ugye volt az állitás, hogy Mourinho azért is jó, mert az ő neve miatt jönnek nagyobb nevű játékosok. Kurvára nem, jó fizukat ad a klub.
Fizetèsre van pènz azt èrtem. De azèrt nem olyanok a költekezèsi lehetösegek mint egy Citynèl. Èn erre gondoltam. :kivagyhe:

joel

HozzászólásSzerző: joel » 2024. január 17., szerda 9:25

Egyik olasz csapatnál sincs olyan, és nem is velük kellett versenyeznie. Hanem például egy Lazioval, amely csapat a múlt szezonban bejutott a Bl-be, ezüstöt szereztek a bajnokságban, és most is előttük vannak a tabellán Bl16-os szereplés mellett. Jelentősen kevesebb pénzzel és játékosanyaggal.

Minden adott lett volna neki, hogy sikeres legyen, csinált helyette a Rómából egy Fiorentina szintű csapatot.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. január 17., szerda 9:06

joel írta:
lestat írta:
Irtatok hogy elhaladt mellette a foci..megis miben? Szerintem ezt a Romat is kimaxolta. Nyilvan ott eleg szukosek az anyagi lehetosegek.
Ugye volt az állitás, hogy Mourinho azért is jó, mert az ő neve miatt jönnek nagyobb nevű játékosok. Kurvára nem, jó fizukat ad a klub.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. január 17., szerda 4:04

dzsi91 írta:Kirúgni meg mindenkit kirúgnak csak gvardiolát nem mert ő inkább elmegy alkotói szünetre pont amikor 100pontal leszünk bajnokok.
Amúgy az mekkora szezon volt, az a 100 pont akkor nagyon nagy dolognak számított. Hát nem lehozta a nyomorult barca a kövi szezonban? :lol: fú emlékszem de szidtam őket, mondom nem hiszem el h eddig tartott a rekord. De legalább a 121 szerzett gól még mindig rekord. B-) Mondjuk az kb egész Európában.

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2024. január 17., szerda 0:23

ELSiete írta: Roma, before José Mourinho:

• 15 years trophyless
• 1 European final, 0 European trophies
• Half empty stadium

Roma, now:

• 3 European finals, 1 European trophy
• 40 consecutive sold out matches at the Olimpico
• Passion revived

Job done.
Milyen 3 európai döntő?

Amúgy Joel jól írja, rég volt ennyi pénz a Romanál. Van olasz szinten két top csatáruk és semmi, lófaszt játszanak. Én nem a 20 évvel ezelőtt berobbant Mout basztatom, aki alkotott a Portonál, Chelseanél, Internél és aztán itt is, hanem azután ami lett belőle. Néhol leesett pár trófea, de mindenhonnan elkergették, mert nem képes megújulni és a Romanál feltette az i-re a pontot, hiába a mikiegér kupa, 50% alatt teljesített a bajnokságban, ami nem mostanában volt a csapatnál. A kókler jelző pedig akkor lesz aktuális ha még a következő csapatoknál is ezt hozza, de ezt nehéz itt felfogni, mindenki a 2003-2013 Moura esküszik, de azóta az ember nem tud megújulni, semmit se tud hozzátenni az európai futballhoz.

joel

HozzászólásSzerző: joel » 2024. január 17., szerda 0:13

lestat írta:
Irtatok hogy elhaladt mellette a foci..megis miben? Szerintem ezt a Romat is kimaxolta. Nyilvan ott eleg szukosek az anyagi lehetosegek.

El kellett volna érni a bajnokságban a bl helyeket. Kétszer nem sikerült, idén is távolinak tűnik a dolog, miközben a játék kritikán aluli.

A két kisebb nemzetközi kupa körülbelül a szar cukrozásával ér fel. Főleg a Konferencia Liga győzelem, mint nagy eredmény. Vicc kategória. Bodo/Glimt, Vitesse, Feyenoord, ilyen ellenfelek voltak a kieséses szakaszban. A Leicestert kellett igazaból megverni tornagyőzelemhez. Ennek jól mutatja az értékét az is, hogy a jelentősen gyengébb állományú Fiorentina döntőzött rá egy évre.

Nem is értem azokat akik szerint Mourinho felrakta a csapatot az európai térképre.
Fonsecát El elődöntő után cserélték le rá.
Előtte Di Francesco Bl elődöntőzött. A Barcát kiverve a negyeddöntőben, a csoportkörben a Chelseat és az Atleticot megelőzve. Hol van ehhez képest egy El döntő, meg a Konfetti liga ilyenekkel, mint a Vitesse, Bodo/Glimt, Leicester?

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. január 16., kedd 22:47

Akkor úgy mondom, nem tud kilépni a korábbi sémákból.
Egyszer elkaptuk a barcát a kupadöntőn azzal az 1szemCR, Peperombol, totálvédekező taktikával, utána tök sokáig fullugyanúgy próbálta megverni őket megint.

MU-nál is, ment keményen a parkthebus

Ugyanez a roma. Első évében egész jó kis focit játszottak, de mostanra vallatni lehetett a meccseikkel. Mert ha kiesik "pár" játékosa (tény, most nagyon sok volt a sérült), inkább meg sem próbál focizni a maradékkal.

Szvsz ez a roma nélküle sem lesz sokkal jobb. Pont annyival lesznek jobbak, ahány sérült a jobb játékosokból visszatér és úgy elcsíphetik majd az utolsó, vagy az utolsó előtti európai helyet. De ennyi.

Ez a mostani helyzet nem Mou (meg a kóklersége) miatt ilyen most a csapatnál, ha kicsit innovatívabb, bevállalósabb lett volna, max nem térdig, hanem bokáig érne náluk az anyag.. Egyébként nem is állnak nagyon rosszul, 4 pontra a lazio és még csak féltáv van.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. január 16., kedd 22:05

Melyik edző tudott valaha is megújulni? Talán Carlo. De a 90%uk ugyanazt tolja is mind eredményes ha megfelelő játékosok vannak alatta. Mourinho alatt utoljára nálunk bmvolt baszó keret.

Kirúgni meg mindenkit kirúgnak csak gvardiolát nem mert ő inkább elmegy alkotói szünetre pont amikor 100pontal leszünk bajnokok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 16., kedd 22:03

Roma, before José Mourinho:

• 15 years trophyless
• 1 European final, 0 European trophies
• Half empty stadium

Roma, now:

• 3 European finals, 1 European trophy
• 40 consecutive sold out matches at the Olimpico
• Passion revived

Job done.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. január 16., kedd 21:50

MVPP írta:
Mickey írta: én már nem tudlak követni ,de a múltban jelenben meg a jövőben sem lesz kókler Mourinho
sehogy nem fér össze a kettő szó :)
Jövőben miért nem lehetne? Utolsó 5 csapatától kibaszták, nem ő jött el magától. Ha következő 5 csapatától is kibasszák, akkor lassan a kókler jelző esedékes lesz.
Makacs, rugalmatlan, arrogáns, bármit lehet rá mondani, de, hogy ne ÉRTENE ehhez a dologhoz, azt nem.

Közepes emberek vannak ebben a romaban, tán Dybala akiben több van, mint az átlagban. Meg Abrahamnek is volt jó időszaka, olasz szinten ő sem rossz.

Mou nem kókler. Megújulni nagyon nem tud, ha beüt valami, egyből 10 embert rak a kapu elé, abból mi baj lehet alapon... De nem kókler.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. január 16., kedd 21:37

interbol mi vasaroltuk ki

portobol a chelsea

ezek ugrottak be igy elsore
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 16., kedd 21:30

Mickey írta: akkor most vonuljon vissza, hogy ne emlékezzenek rá kóklerként... vagy HA a következő 5 csapatától IS Kibaszták, azelőtt, megelőzően ?
Lassan vagy mikor lesz kókler?

ki ám, kibaszták.
mindenhonnan.
B-)

jól van.
Honnan nem rugtak ki amugy?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. január 16., kedd 21:22

Tomidzsi írta: Ez a kókler csak feltette az európai térképre tavaly előtt a Romát. Illetve tavaly is csak elmentek az EL döntőig.
Na igen.
Mindenhol nyert trofeat, egyedul a Spursnel nem :lol:

Kokler sosem lesz.

En biztos vagyok benne ha kapna egy szinttel jobb keretet mint ez a Roma megint megmutatna hogy ki a Special one.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Tomidzsi
Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2024. január 16., kedd 21:18

Ez a kókler csak feltette az európai térképre tavaly előtt a Romát. Illetve tavaly is csak elmentek az EL döntőig.
Toni :salute: Luka :salute: Lucas. :salute:

Mickey

HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. január 16., kedd 21:03

akkor most vonuljon vissza, hogy ne emlékezzenek rá kóklerként... vagy HA a következő 5 csapatától IS Kibaszták, azelőtt, megelőzően ?
Lassan vagy mikor lesz kókler?

ki ám, kibaszták.
mindenhonnan.
B-)

jól van.

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2024. január 16., kedd 20:32

Mickey írta: én már nem tudlak követni ,de a múltban jelenben meg a jövőben sem lesz kókler Mourinho
Jövőben miért nem lehetne? Utolsó 5 csapatától kibaszták, nem ő jött el magától. Ha következő 5 csapatától is kibasszák, akkor lassan a kókler jelző esedékes lesz.

Mickey

HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. január 16., kedd 18:29

én már nem tudlak követni ,de a múltban jelenben meg a jövőben sem lesz kókler Mourinho

Vissza: