OFF
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: OFF
nekem az anyaghasználatot illetően vannak mindig kétségeim. Kínában lazán kezelik a veszélyes műanyagra vonatkozó szabályozásokat.
lerohad az ember keze az ilyen olcsó gagyitól (nem beszélve, ha megcsócsálja a gyermek)
lerohad az ember keze az ilyen olcsó gagyitól (nem beszélve, ha megcsócsálja a gyermek)
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Ereztem én hogy gyanús egy oldal akkor mas forrast keresek.
Duplo az originallal? Az kemeny, nem próbaltam még
Duplo az originallal? Az kemeny, nem próbaltam még
- BlancoMark
Ketszer is meggondolnam. Nem tudom hany adathalaszati per megy a Temu ellen. Dark webre felkerult bankkartya adatok es egyeb szemelyes infok nem megfelelo vedelme tobbek kozott.Yazid írta: Már kutakodtam, biztos vannak mm eltérések, de vannak olyan 2000darabos pakkok, mindenféle fajta. vígan lehet vele nyomni
A lego osszeepitheto a duploval, szoval ossze lehetne keverni elvilegYazid írta: Az enyém is duplo korban jár, abból van sok, azzal meg úgyse tudja összekeverni![]()

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az nem a lego hibaja tezsverugyanúgy néz ki, de nem lehet összeeépíteni.

add oda a gyereknek kirakja neked seperc alatt

thereisonly1ronaldo
Az enyém is duplo korban jár, abból van sok, azzal meg úgyse tudja összekeverni

Te tudod. Mi ilyen duplo korban vagyunk, engem rohadtul irritál hogy örököltünk több helyről szettet, ugyanúgy néz ki, de nem lehet összeeépíteni. Nemtudod a gyerekkel szelektálva elrakni, ott van 3-féle szar egy dobozban, amiből mindig a harmada működik annak amit megfog hozzá.Yazid írta: Már kutakodtam, biztos vannak mm eltérések, de vannak olyan 2000darabos pakkok, mindenféle fajta. vígan lehet vele nyomni
- hehetheoriginal
Már kutakodtam, biztos vannak mm eltérések, de vannak olyan 2000darabos pakkok, mindenféle fajta. vígan lehet vele nyomni
Megkapod persze.
De legokra nemtudom mennyire jó ötlet, mert lehet nem kompatibilis a rendessel (nemtudod összeèpíteni).
De legokra nemtudom mennyire jó ötlet, mert lehet nem kompatibilis a rendessel (nemtudod összeèpíteni).
Leszaromhehetheoriginal írta:What?Yazid írta: Valakinek van tapasztalata ezzel a temuval?
Megbízható? gyereknek nézek legokat és kurva jó árak vannak
Ezek fake legok, nem eredetik.
Kinaiak nagyban nyomjak ezt, attol meg lehet jo cucc, csak nem eredeti

- hehetheoriginal
What?Yazid írta: Valakinek van tapasztalata ezzel a temuval?
Ezek fake legok, nem eredetik.
Kinaiak nagyban nyomjak ezt, attol meg lehet jo cucc, csak nem eredeti
thereisonly1ronaldo
Valakinek van tapasztalata ezzel a temuval?
El Sie7e írta:http://www.commechezsoi.hu/
Köszi mindenkinek! Lesz miből meríteni.Halfkey írta:Dzsungel étterem.

Faust írta:Ezek a nok minden szarra raveszik az embert!

Most mondd meg!

Most miért kell lebuktatni?hehetheoriginal írta:De Sierra a kukit szereti, meselte ziro.

Dzsungel étterem.Sierra írta: Sose gondoltam volna, hogy egyszer kiírok ide valami hasonlót, de:
Keresnék Bp-n belül (lehetőleg belváros) népszerű éttermet ami annyira azért nem fancy, halandó emberek se érzik feszengve magukat. Akár tapasztalat alapján is jöhet pár ajánlás. Köszmá!
- hehetheoriginal
De Sierra a kukit szereti, meselte ziro.Faust írta:Ezek a nok minden szarra raveszik az embert!Sierra írta: Sose gondoltam volna, hogy egyszer kiírok ide valami hasonlót, de:
Keresnék Bp-n belül (lehetőleg belváros) népszerű éttermet ami annyira azért nem fancy, halandó emberek se érzik feszengve magukat. Akár tapasztalat alapján is jöhet pár ajánlás. Köszmá!
thereisonly1ronaldo
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
http://www.commechezsoi.hu/Sierra írta: Sose gondoltam volna, hogy egyszer kiírok ide valami hasonlót, de:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Ezek a nok minden szarra raveszik az embert!Sierra írta: Sose gondoltam volna, hogy egyszer kiírok ide valami hasonlót, de:
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sierra írta: Sose gondoltam volna, hogy egyszer kiírok ide valami hasonlót, de:
https://vm.tiktok.com/ZGe6qAFHy/
Ezt ajanlom neked.
Sose gondoltam volna, hogy egyszer kiírok ide valami hasonlót, de: