Akkor ezert (is) a sok kedves negativ___Samy___ írta: Votman foni![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 16., kedd 8:40
Akkor ezert (is) a sok kedves negativ___Samy___ írta: Votman foni![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. január 16., kedd 8:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 16., kedd 6:39
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 15., hétfő 22:40
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 15., hétfő 22:30
"We enjoyed the bulk of the possession against Bayern, they couldn't control the game. To look only at the result doesn't really tell the whole story."realbeckham írta: Meghökkentő, mikor az ember beirja a: xavi, possession, dominate szavakat a keresőbe. Mémek, nyilatkozatok, 10+ évre visszamenőleg. Ez nem friss dolog. Ez egész karrierje alatt ezt hajtotta![]()
Ez zseni. 13 ban a bayern elleni zakok után is ezt csinalta https://www.marca.com/2013/06/08/en/foo ... 17058.html
Ez egy beteg elme.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. január 15., hétfő 22:26
HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. január 15., hétfő 21:41
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. január 15., hétfő 21:38
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 15., hétfő 21:32
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 15., hétfő 18:17
Pedig de nagy jampi volt ez az ember egy pár napja.Csabi írta: nagy szopcsi lesz amikor vissza kell majd menni madrid posvány felére azután a gólöröm után.
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. január 15., hétfő 18:09
127 milliós árcédulával, '29-ig tartó szerződéssel...Csabi írta: nagy szopcsi lesz amikor vissza kell majd menni madrid posvány felére azután a gólöröm után.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. január 15., hétfő 17:33
HozzászólásSzerző: Csabi » 2024. január 15., hétfő 17:24
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. január 15., hétfő 12:54
Egyre jobb a statisztikája!Pad'em írta: A Joao Félix felszopás is szép volt arra a két komoly hétre amit lerakott![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. január 15., hétfő 12:30
Arsenalban peldaul siman el tudnam kepzelni, vagy a Liverpoolban, jo kis jatszopajtarsa lehetne Dominiknak.Remy írta:Szerintem nem is kapott meg olyan lehetoseget, ahol lehetett volna.ELSiete írta:
Szerintem meg nem véletlen, hogy sehol nem tudott konstans kiemelkedni.
Atletico stilusa pont nem illik hozza.
Chelseaben alig par honapot volt, de az szinten nem egy focizo csapat.
Barcaban jol kezdett. Viszont tudjuk jol, hogy ott meg az alap sablonfoci egy elhasznalt szar mar.
Olyan helyen, ahol megvan a terulete, a bizalom, siman mukodhetne. Lehet hogy ez egy masodvonalas csapat csak, mint a Napoli, Tottenham, stb. Ki tudja.
A gyerek nem elit, de hasznos lehetne. Egy Bruno Fernandes vagy egy Coutinho megel vagy megelt a PLben is. Egyiktol sem rosszabb a tag.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 15., hétfő 12:05
Láttam a valogatottban is meccseit, semmi extra. Jah kb. ez a Bruno Fernandes vonal, de nálam ő sem több egy tucat jatekosnal.Remy írta:Szerintem nem is kapott meg olyan lehetoseget, ahol lehetett volna.ELSiete írta:
Szerintem meg nem véletlen, hogy sehol nem tudott konstans kiemelkedni.
Atletico stilusa pont nem illik hozza.
Chelseaben alig par honapot volt, de az szinten nem egy focizo csapat.
Barcaban jol kezdett. Viszont tudjuk jol, hogy ott meg az alap sablonfoci egy elhasznalt szar mar.
Olyan helyen, ahol megvan a terulete, a bizalom, siman mukodhetne. Lehet hogy ez egy masodvonalas csapat csak, mint a Napoli, Tottenham, stb. Ki tudja.
A gyerek nem elit, de hasznos lehetne. Egy Bruno Fernandes vagy egy Coutinho megel vagy megelt a PLben is. Egyiktol sem rosszabb a tag.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 15., hétfő 11:58
Szerintem nem is kapott meg olyan lehetoseget, ahol lehetett volna.ELSiete írta:Szerintem meg nem véletlen, hogy sehol nem tudott konstans kiemelkedni.babaking írta:
Szerintem benne pont benne van a foci, ahogy beállt tegnap rögtön volt 1-2 nagyon szép megmozdulása. Egyedül nem váltja meg a világot, de egy jó csapatban akik nem ezt a tinglitangli semmit játsszák szerintem lubickolhatna. Fizikálisan egyébként valóban kevésnek tűnik.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 15., hétfő 11:49
Szerintem meg nem véletlen, hogy sehol nem tudott konstans kiemelkedni.babaking írta:Szerintem benne pont benne van a foci, ahogy beállt tegnap rögtön volt 1-2 nagyon szép megmozdulása. Egyedül nem váltja meg a világot, de egy jó csapatban akik nem ezt a tinglitangli semmit játsszák szerintem lubickolhatna. Fizikálisan egyébként valóban kevésnek tűnik.Pad'em írta: A Joao Félix felszopás is szép volt arra a két komoly hétre amit lerakott![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. január 15., hétfő 10:37
Szerintem benne pont benne van a foci, ahogy beállt tegnap rögtön volt 1-2 nagyon szép megmozdulása. Egyedül nem váltja meg a világot, de egy jó csapatban akik nem ezt a tinglitangli semmit játsszák szerintem lubickolhatna. Fizikálisan egyébként valóban kevésnek tűnik.Pad'em írta: A Joao Félix felszopás is szép volt arra a két komoly hétre amit lerakott![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 15., hétfő 10:33
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem