ANDS írta:
Viszont Vini és Rodry ugyanúgy bal oldali támadó (lenne), de ehelyett Vini-Rodry a kezdő támadósor, a Vini-Brahim vagy Rodry- Brahim helyett. Pár hónapja írtad, hogy megtalálta Rodry helyét a csapatban, center. Egy meccsen működött, de Rodry nem center. Az csak Joselu.
Csak ide néhány gondolatot: Soha nem írtam, hogy Rodrygo center. Egy olyan meccs után írtam, ha jól emlékszem tavaly, hogy megtalálta Carlo a posztját, ahol a csatár mögött játszott kötetlenül. Szélre nekem nem elég gyors, centerben nem elég erős, tkp-ban nem elég a védekezése, de árnyékékként a legjobbját tudná hozni. Nekem ebben is hasonlít Iscora. Nálunk soha nem volt hosszútávon igazán kiemelkedő sem szélsőként, sem kp-sként, a Betisben meg szárnyal elől kötetlenül egy center mögött.
Érdekes, hogy míg Rodrygot mindenki bal oldali támadóként kezeli, addig Brahimot meg jobb oldaliként, holott mindkető jobb lábas

Szerintem ők nagyon hasonló játékosok, de míg Rodrygo picit előrébb érzi jól magát, addig Brahim egy picit hátrébb (hamiskilences és tkp).