Zseniális volt.
90 perc agyzsibbasztás
Elejétől a végéig ez az alja tirpák humor és csak nézed és szakadsz
Egy kis kedvcsináló
Engem meglepett nagyon.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 14., vasárnap 18:41
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 14., vasárnap 18:24
Gondoltam lesz valaki, akinel beszurodik a tőr a bordak kozeEmbroZZ írta:Ha nem lenne faszság ízlésről vitatkozni az Anistonos részt személyes sértésnek vennémhehetheoriginal írta: Nem tudom. Sose ertettem hogy altalaban a vilag legszebb noi koze folyamatosan beválasztják ezeket a mindenfele szinesznoket, pl jennifer aniston a szögletes allkapcsaval, meg sorolhatnam.
Itt ez a megan fox, alacsony, műmellek, szetbotoxozott arc. Anno a transformersben meg természetesnek tunt, azzal nem is volt baj.
De ilyenekbol, hogy ne menjek messzire itt közép/kelet-europaban uton utfelen szinte raklap szamra szaladgalnak az utcakon. Namindegy![]()
HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2024. január 14., vasárnap 16:31
Ha nem lenne faszság ízlésről vitatkozni az Anistonos részt személyes sértésnek vennémhehetheoriginal írta: Nem tudom. Sose ertettem hogy altalaban a vilag legszebb noi koze folyamatosan beválasztják ezeket a mindenfele szinesznoket, pl jennifer aniston a szögletes allkapcsaval, meg sorolhatnam.
Itt ez a megan fox, alacsony, műmellek, szetbotoxozott arc. Anno a transformersben meg természetesnek tunt, azzal nem is volt baj.
De ilyenekbol, hogy ne menjek messzire itt közép/kelet-europaban uton utfelen szinte raklap szamra szaladgalnak az utcakon. Namindegy
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 14., vasárnap 15:10
Az épp elég.Faust írta:*igényed.Remy írta: Pedig egy jó darálós, kreatív slasherre lenne igény...![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. január 14., vasárnap 14:58
*igényed.Remy írta: Pedig egy jó darálós, kreatív slasherre lenne igény...
HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. január 14., vasárnap 12:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 14., vasárnap 12:46
Persze, csak azoknak nincs nevük. Itt meg az számít. Foxot sosem a színészi képességei miatt szerették a rendezők.hehetheoriginal írta: Nem tudom. Sose ertettem hogy altalaban a vilag legszebb noi koze folyamatosan beválasztják ezeket a mindenfele szinesznoket, pl jennifer aniston a szögletes allkapcsaval, meg sorolhatnam.
De ilyenekbol, hogy ne menjek messzire itt közép/kelet-europaban uton utfelen szinte raklap szamra szaladgalnak az utcakon. Namindegy
Semmi baj nem lenne ezzel, ha lenne valamiféle stílusa a cuccnak. Itt az elején fullba nyomták a trasht és jól is állt a filmnek. Aztán ráállt a sablon útra az egész.nzooli93 írta:
Pedig már be is van jelentve, és elvileg franchiset akarnak építeni ,mint amik a 80-as években volt ( péntek13,halloween,freddy stb)![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 14., vasárnap 12:42
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. január 14., vasárnap 12:42
Tegnap én is megnéztem, nekem is hiányérzetem volt, pláne hogy történelemből penge vagyok. Rengeteg csata, epikus pillanat kimaradt, az ő nagysága és hatalma egyáltalán nem jött át ebben a rövidített verzióban, úgyhogy várom a rendezői változatot.Remy írta:Pont az, amit leírsz. Én mindenhol azt láttam, haverok is, akik látták, azt mesélték, hogy ehhez kevés ez a 2 és fél óra. Már rég megnéztem volna, csak közben kiderült, hogy jön egy másfél órával hosszabb rendezői változat.hehetheoriginal írta: megnéztem a napoleont. mi volt ezzel a baj? nincs kedvem utánaolvasni.
az nyilvanvalo, hogy egy ekkora epikus történelmi személyt és időszakot nem lehet 2,5 órában lezongorázni, jobb szerettem volna egy hasonló minőségben és felfogásban készült 10 részes, részenként minimum 1 órás sorozatot, az all time egyik legjobb lehetett volna. persze láttam, hogy ez igy kurvasokba kerülhetett igy is, nemhogy még ezt kibontani és jobban megoldani egy sorozathoz.
és pont emiatt nem jött át, hogy amúgy ez milyen időszak is volt, nem jött át az, hogy az ember amúgy ki is volt, nem jött át a hatalma, a mérete (nem a fizikai) és a hatása igazán, gyorsan pörögtek az események és az évek, mintha egy törikönyvben pörgetted volna ki 5 perc alatt a leckét...
durva, ebbe vhogy belegondoltam nézve az akkori kastélyokat, helyszineket, hogy egy kb mindössze 15-20 évtizeddel később itt már űrhajózunk, számitogepezunk meg bármit elintézunk egy egész világot behálózó hálózat segítségével
Hát akkor már inkább azzal próbálkozok, talán kevésbé lesz hiányérzet.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. január 14., vasárnap 12:38
Pedig a Diablo 4 videoban milyen jol nez mar ki!hehetheoriginal írta: Azt neztem szegeny megan fox mennyire kiélt öreg némber lett
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. január 14., vasárnap 12:36
Remy írta:
HULLAADÁS: Nagyon jól indult, voltak kifejezetten szórakoztató B-pillanatai a filmnek, de a kezdeti lendület után átcsapott egy random slasher filmbe az egész.
Nem volt rossz, de folytatást nem kérek.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 14., vasárnap 12:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 14., vasárnap 12:23
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 9., kedd 22:08
Pont az, amit leírsz. Én mindenhol azt láttam, haverok is, akik látták, azt mesélték, hogy ehhez kevés ez a 2 és fél óra. Már rég megnéztem volna, csak közben kiderült, hogy jön egy másfél órával hosszabb rendezői változat.hehetheoriginal írta: megnéztem a napoleont. mi volt ezzel a baj? nincs kedvem utánaolvasni.
az nyilvanvalo, hogy egy ekkora epikus történelmi személyt és időszakot nem lehet 2,5 órában lezongorázni, jobb szerettem volna egy hasonló minőségben és felfogásban készült 10 részes, részenként minimum 1 órás sorozatot, az all time egyik legjobb lehetett volna. persze láttam, hogy ez igy kurvasokba kerülhetett igy is, nemhogy még ezt kibontani és jobban megoldani egy sorozathoz.
és pont emiatt nem jött át, hogy amúgy ez milyen időszak is volt, nem jött át az, hogy az ember amúgy ki is volt, nem jött át a hatalma, a mérete (nem a fizikai) és a hatása igazán, gyorsan pörögtek az események és az évek, mintha egy törikönyvben pörgetted volna ki 5 perc alatt a leckét...
durva, ebbe vhogy belegondoltam nézve az akkori kastélyokat, helyszineket, hogy egy kb mindössze 15-20 évtizeddel később itt már űrhajózunk, számitogepezunk meg bármit elintézunk egy egész világot behálózó hálózat segítségével
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 9., kedd 22:01
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 8., hétfő 21:07
az mikóRemy írta: Leirasok alapjan, akit egy kicsit erdekel a film, az megvarja a rendezoit, mert ezzel csak a baj van.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. január 8., hétfő 21:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 8., hétfő 17:22
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. január 8., hétfő 17:17
ha mar megemlitetted, fel is kerult ncore tv-rehehetheoriginal írta: mint a napóleon![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. január 8., hétfő 16:05
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem