ellepték az ateszok a fórumot bazmeg
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 5., hétfő 11:03
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. február 5., hétfő 10:38
Na ès akkor a kombinatìv, rövidpasszos fociban, amihez kène egy kis èsz, köröket ver Viniciusra.., amivel a csapatjátèkunk is sokkal látványosabb, tetszetősebb.ELSiete írta:Én nem ezt látom.ToniKroos írta:
EZ szép és jó, Vini is befűzi a védőket csak utána sokszor el is rontja.
Vini folyamat belevezeti a vedokbe a labdakat, a helyzeteit pedig ő is is ugyanúgy kihagyja. Cselhatékonyságban Brahim a 2 brazil fölött van, és szerintem ha kapná a perceket, akkor a helyzet kihasználása is stabilabb lenne.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 5., hétfő 10:36
Sztem ez hulyeseg, a milanban 10es szammal ugyanekkora, ha nem nagyobb nyomas alatt jatszott.ANDS írta:Nagyon élt. Gondolom, csak annyi terhet akar rápakolni Ancelotti, emennyit lelkileg el bír viselni.Pad'em írta: Ahogy felfűzte Hermosót az kimeríti a fehér balett fogalmát. Zseni miket tud a gyerek.
Kár, hogy csere.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 5., hétfő 6:46
Én nem ezt látom.ToniKroos írta:EZ szép és jó, Vini is befűzi a védőket csak utána sokszor el is rontja.Pad'em írta: Ahogy felfűzte Hermosót az kimeríti a fehér balett fogalmát. Zseni miket tud a gyerek.
Kár, hogy csere.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. február 5., hétfő 2:33
EZ szép és jó, Vini is befűzi a védőket csak utána sokszor el is rontja. 5 méterről kellett volna kaput találnia és kis túlzással tuti gól és el is dőlt volna a meccs. Az biztos, hogy Rodrygo előtt kellene lennie a sorban, viszont Vinicius előtt nem, ő bármennyire is sokat hibázik, benne mindig ott a veszély és sokkal nagyobb ráhatása van a csapatra, mint Rodrygonak. Jővőre egy Brahim, MBappe, Vini (BMVPad'em írta: Ahogy felfűzte Hermosót az kimeríti a fehér balett fogalmát. Zseni miket tud a gyerek.
Kár, hogy csere.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 5., hétfő 0:49
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. február 5., hétfő 0:11
mert brazil, és játszatni kellELSiete írta: Nagyon szeretném tudni és érteni, hogy Rodrygo miért van előtte a listán.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 4., vasárnap 23:29
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. január 19., péntek 0:19
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. január 17., szerda 19:09
hanem közepes brazilokRealista24 írta: Mert a Realban nem középszer spanyolok rohangálnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 17., szerda 18:21
Mert a Realban nem középszer spanyolok rohangálnak.Jim írta:Carlot nehezebb meggyőzniPad'em írta: A hírek szerint meggyőzte de la Fuentét, márciusban megkapja a válogatott behívót a bari meccsekre. Többek közt brazilok ellen játszanak a Bernabeuban.![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. január 17., szerda 18:18
Carlot nehezebb meggyőzniPad'em írta: A hírek szerint meggyőzte de la Fuentét, márciusban megkapja a válogatott behívót a bari meccsekre. Többek közt brazilok ellen játszanak a Bernabeuban.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 17., szerda 15:23
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. január 14., vasárnap 13:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 14., vasárnap 7:07
Stilusrol volt szo, nem teljesitmenyrol.ferni írta: Azért ez a Messi-Brahim összehasonlítás elég vicces.
Kb olyan messze van tőle, mint Ramoshoz képest Vallejo![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 14., vasárnap 1:33
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. január 14., vasárnap 0:54
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 14., vasárnap 0:41
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. január 13., szombat 23:36
Messinek szerintem gyorsabb volt az induló sebessége. De igysem rossz a kis brahimreeed_ati írta: Egy kis Brahim show by Nino![]()
Egyébként tiszta Messi stílusra.., csak Brahimot sokkal nagyobb élvezettel nézem..vagy csak nekem??
![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. január 13., szombat 22:19
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem