p.csabi1 írta: Sose szerettem az ilyen dolgokat.![]()
A másik meg az a Gavi utód hülyegyerek volt aki bejött aztán csak rugdosódott össze vissza.![]()

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 15., hétfő 5:46
p.csabi1 írta: Sose szerettem az ilyen dolgokat.![]()
A másik meg az a Gavi utód hülyegyerek volt aki bejött aztán csak rugdosódott össze vissza.![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. január 15., hétfő 5:37
A másik meg az a Gavi utód hülyegyerek volt aki bejött aztán csak rugdosódott össze vissza.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 15., hétfő 5:34
Nincs nala jobb edzo szamotokra. Benne van a DNS, a tudas, amire szuksegetek van, beszeli a nyelvet, ismeri a helyet. En nem valtoztatnek.'shutterisland írta: a gratulacion kivul sokat nem lehet hozzafuzni, abszolut megerdemelten huztatok be.
en 2:0 utan le is leptem mert reggel 4kor kellett keljek.![]()
xavival eddig ugy voltam, hogy 50-50, de egyre hajlok abba az iranyba, hogy johetne mas a szezon vegen, mert nem elore fele halad a brigad.
ligaban tul nagy a hatrany, a bl-ben van par erosebb csapat, max egy kupagyozelmet tudok elkepzelni es az gondolom megmenti meg egy szezonra.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. január 15., hétfő 5:33
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. január 14., vasárnap 23:04
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 14., vasárnap 22:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 13., szombat 21:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 13., szombat 17:17
Ez elég rosszul sikerült fordítás reszedrol.ANDS írta:Segítek lefordítani.ELSiete írta:
Valaki így nyilatkozik és valaki pedig úgy:
Carlo Ancelotti: "Xavi doesn't have the same experience years as me but I think Xavi's track record till now has been very good. He was one of the best midfielders in the world, I'm sure the experience as a footballer helps him."
“Xavi edzőként a lábam nyomába sem ér. Játékosként jó volt.”
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. január 13., szombat 17:14
HozzászólásSzerző: Impostor » 2024. január 13., szombat 14:12
Nekem kellett csak 3x elolvasni a második bekezdést, hogy megértsem mit akart írni a kolléga?mexes írta:Ezen a szinten nem így tolnak egy csapatot, hanem azzal hogy 5 szabályos labdaszerzést a meccseen befujnak faultnak. 6x rendezetlen a védelem, ebből 5 ilyet megmentenek. Pep csoda Barcaja 10x adta el a labdát meccsenként... elmaradott sárgák egy Busquets taktikai faultnak, ki-ki döntések 70-80%ban oda.soadroli írta: Mateu Lahoz: "If you think that Negreira influenced the referees, why did I refuse a valid Barça goal for the title match?"
jaj mit kap(ok) majd ezért![]()
Persze ha nagyon necces akkor egy túlzó piros vagy vmi fos tizi de azt nem egyszerű azért előadni. Ha én kérnék segítséget a sporitol, ellenfél szélső hatvedjei kapjanak sárgát az első faultra, ha eladja kroos és 3 an viszik nachora sipoljon. Már rohadt nagy eséllyel nyerek ezek miatt mert kb 3 ilyen támadása volt (lett volna) az osasunanak.
HozzászólásSzerző: mexes » 2024. január 13., szombat 13:22
Ezen a szinten nem így tolnak egy csapatot, hanem azzal hogy 5 szabályos labdaszerzést a meccseen befujnak faultnak. 6x rendezetlen a védelem, ebből 5 ilyet megmentenek. Pep csoda Barcaja 10x adta el a labdát meccsenként... elmaradott sárgák egy Busquets taktikai faultnak, ki-ki döntések 70-80%ban oda.soadroli írta: Mateu Lahoz: "If you think that Negreira influenced the referees, why did I refuse a valid Barça goal for the title match?"
HozzászólásSzerző: SzB » 2024. január 13., szombat 11:21
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 13., szombat 10:35
Valaki így nyilatkozik és valaki pedig úgy:Realista24 írta: Xavi: "I think we dominated Real Madrid most of the time in La Liga's El Clasico. I think that we can dominate them again and win."
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 13., szombat 7:44
Az baj, ha ezt csak egy Barcas twitteren lattam lehozva mindenfele forras nelkul?soadroli írta: Mateu Lahoz: "If you think that Negreira influenced the referees, why did I refuse a valid Barça goal for the title match?"
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. január 12., péntek 22:58
soadroli írta: Mateu Lahoz: "If you think that Negreira influenced the referees, why did I refuse a valid Barça goal for the title match?"
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. január 12., péntek 22:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 12., péntek 21:10
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 12., péntek 21:06
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. január 12., péntek 14:15
el kell szomorítsalak, sosem rajongtam Messiért úgy ahogy az átlag. Nekem Eto’o és Ronaldinho volt a nagy király, Barcán kívül meg Ronaldo és Adriano.hehetheoriginal írta:
Amugy azt hittem a hungarokatalanok nagy resze azota miamival kel es fekszik![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 12., péntek 13:35
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem