https://www.google.com/search?q=karol+g ... YM&vssid=lfüst írta: Rákerestem Karol G-re. Durva cucc.
Durva. Ez nő? Mármint igazi nő, mert kicsit gyanus e marcona abrazat.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. január 12., péntek 23:29
https://www.google.com/search?q=karol+g ... YM&vssid=lfüst írta: Rákerestem Karol G-re. Durva cucc.
HozzászólásSzerző: illgner » 2024. január 12., péntek 22:43
Már a Bernabeuban megsérült az elődöntő visszavágóján a meccs elején, a döntőben sem tudott játszani. Mutatták Gündogan egyenlítő góljánál a lelátón a gólörömét, meg persze többször is bevágták a meccs alatt.dzsi91 írta:Millio jatekos hozott le úgy szezonokat-félszezonokat, hogy köztudott volt a váltás. Gotze még bl döntőt is játszott a bayern ellen úgy,hogy mindenki tudta utána odaigazol. Volt pár hőbörgő azt ennyi.miro. írta: Semmi nem fog szerintem kijonni nyarig ami hivatalos,de oriasi hulyeseg is lenne a teknostol.
Intezne maganak felevet a pokolban,csak ebben az esetben parizsnak hivnak. Igyis szerintem az utolso par honap errol fog szolni ott,ahogy szepen lejar az ido.
Okosan fog,mikor mar nem lesz tobb meccse.
“Kabbe gyikok,en leleptem”.
HozzászólásSzerző: füst » 2024. január 12., péntek 20:21
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 12., péntek 19:58
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 12., péntek 19:44
HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. január 12., péntek 19:24
HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. január 12., péntek 17:05
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. január 12., péntek 17:00
Olyan nagyon nem kéne meglepődni, ha úgy lesz. Azért sem porgunk szerintem most mbappera. Ha jön, akkor kevesebb pénzért, mint két éve. Ha nem jön, akkor jön Endre és pont. Szerintem nem nagyon gondolkodunk másban rövid távon. Mármint nyárra gondolva.Mickey írta: kellene ilyen napi bappe rovat...![]()
aztán jól meglepődünk, mikor jön Endre és senki más. Lassan inkább a védelemre kell a fókusz
múltkor beszéltük.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. január 12., péntek 16:41
HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. január 12., péntek 16:11
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 12., péntek 15:14
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. január 12., péntek 15:03
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 12., péntek 14:31
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 12., péntek 7:47
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 11., csütörtök 9:22
tik-tak bitchflori írta: A fan: "Florentino, you are the best President. Please, we want Kylian Mbappé."
Florentino: "I agree with you."
Azt nem tudni melyikkel értett egyet.![]()
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. január 10., szerda 18:39
Lunin és Brahim sem számíthat sok jóra fontos meccseken ezek szerint. Nacho remélem ma végig a pályán lesz... ilyen ellenfél ellen necces...Anthony írta:Szokásos...majd jöhet Brahim a második félidő közepéntomi_b írta: Elég jónak tűnik a kezdőnk.
A Don talán már a döntőre is tartalékol.![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. január 10., szerda 18:26
Szokásos...majd jöhet Brahim a második félidő közepéntomi_b írta: Elég jónak tűnik a kezdőnk.
A Don talán már a döntőre is tartalékol.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. január 10., szerda 18:14
HozzászólásSzerző: flori » 2024. január 10., szerda 18:00
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. január 10., szerda 17:02
Millio csak semelyik nem mbappe volt,es az ot korulvevo sok szar.dzsi91 írta:Millio jatekos hozott le úgy szezonokat-félszezonokat, hogy köztudott volt a váltás. Gotze még bl döntőt is játszott a bayern ellen úgy,hogy mindenki tudta utána odaigazol. Volt pár hőbörgő azt ennyi.miro. írta: Semmi nem fog szerintem kijonni nyarig ami hivatalos,de oriasi hulyeseg is lenne a teknostol.
Intezne maganak felevet a pokolban,csak ebben az esetben parizsnak hivnak. Igyis szerintem az utolso par honap errol fog szolni ott,ahogy szepen lejar az ido.
Okosan fog,mikor mar nem lesz tobb meccse.
“Kabbe gyikok,en leleptem”.
Ez csak +1 kifogás nekik és +1 indok nekünk, hogy hagyjuk a faszba. Szabadon lehet vele tárgyalni 10 napja ez már a 85ik alkalom és még mindig semmi konkrét.
A mai vilagban szerintem nem megoldható,hogy titokban aláírjanak ilyet és nyárig tagadják. Meg amúgyis ha alávan írva azonnal nyomnám az offisölt, hagy forrjon a kecskebaszó.
Jelenlévő fórumozók: 59 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem