10 büntető, 9 sima gól, a szerb meg mielőtt eldobná kiejti a kezéből.

sima

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 12., péntek 16:23
HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. január 12., péntek 16:09
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 12., péntek 16:07
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 12., péntek 15:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 12., péntek 15:41
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 12., péntek 15:29
HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. január 12., péntek 15:10
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 12., péntek 15:07
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. január 12., péntek 13:27
Értem, nem tudtam. A stábot csak pár csapatnál "ismerem". Hogy pl. a Phillynél Roseman elképesztő draft pickkeket hozott össze, meg hogy a dallasnál JJ kb. a minden.géza írta: Nyilt titok, hogy de facto o volt a GM is a Patsnel. Nyilvan az idei evet nem lehet csak az o nyakaba varrni, de o hozta tavaly Patriciat OC-nak peldaul, draftolnia se sikerult igazan. A defense az tenyleg jo volt iden is, de az offense az teljesen impotens volt minden szinten.
HozzászólásSzerző: géza » 2024. január 12., péntek 11:20
Nyilt titok, hogy de facto o volt a GM is a Patsnel. Nyilvan az idei evet nem lehet csak az o nyakaba varrni, de o hozta tavaly Patriciat OC-nak peldaul, draftolnia se sikerult igazan. A defense az tenyleg jo volt iden is, de az offense az teljesen impotens volt minden szinten.raul 4 ever írta:Ő volt a gm is?géza írta: Jo dontes, igy legalabb nem fogja elpazarolni a Pats az 1/3-at valami long snapperre, vagy inside linebackerre. Vedelmet jol ossze tud rakni, de a csapatepitesben egyertelmuen megbukott, az idei Patssel vallatni lehetett.
Nyilván, mint hc van "némi" beleszólása, de az idei produktum nem egy ember felelőssége szerintem.
A sok divatdrukker miatt a pats sem a kedvencem, nem az öreget védem.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. január 11., csütörtök 21:29
Ő volt a gm is?géza írta: Jo dontes, igy legalabb nem fogja elpazarolni a Pats az 1/3-at valami long snapperre, vagy inside linebackerre. Vedelmet jol ossze tud rakni, de a csapatepitesben egyertelmuen megbukott, az idei Patssel vallatni lehetett.
HozzászólásSzerző: géza » 2024. január 11., csütörtök 14:49
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 11., csütörtök 14:26
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. január 11., csütörtök 14:11
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 11., csütörtök 13:22
Jól teszi, ennek semmi értelme.Remy írta: BB megy a Patstől.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 11., csütörtök 13:16
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. január 11., csütörtök 8:38
Mi a régebb, a kerékpározás vagy a tv? Nyilván amire igény van (és benne pénz) azt megoldják, de felkapni ma nemwZoLee7 írta:ez ha igaz lenne, akkor nem közvetítenének kerékpár versenyekről, egész szakaszokat, ahol konkrétan néha semmi nem történikHalfkey írta: Bárdos András tanította anno egyetemen hogy tv-be az kerül ami könnyen közvetíthető, nem ami fontos.
A darts nagyon könnyen közvetíthető, kevés kamera kell hozzá, fix helyre.
HozzászólásSzerző: géza » 2024. január 8., hétfő 14:07
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 8., hétfő 13:13
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. január 6., szombat 10:04
szerintem ezzel amúgy nincs semmi baj, mindenki megtalálja a neki valót legalább, egészen más kérdés, hogy továbbra is marha ritkán nézek tv-t, mert már mindenben is reklámok vannakhehetheoriginal írta:Ma mar barmit, ertsd barmit kozvetitenek.wZoLee7 írta:
ez ha igaz lenne, akkor nem közvetítenének kerékpár versenyekről, egész szakaszokat, ahol konkrétan néha semmi nem történik
Lehet csak egy szuk reteget erdekel, de közvetítik.
Pl curling vagy dijugratas vagy mittudomen sakk, mind egy unalmas fos, csak annak a par elborult mukedvelonek erdekes. Vagy multkor lattam ilyen babzsak dobáló bajnoksagot![]()
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem