Mondjuk az teljesen mas, politikai okok miatt volt.MVPP írta:Nem kell pályára lépni, ahogy a törökök tették, aztán lehet gondolkodni az okosoknak.ferni írta: De ezzel nem is lenne gond ha a csapatok kapnák meg a pénz nagy részét, ehelyett a szövetség meg Piqué rakja zsebre![]()
Tök jó ötlet lenne több helyen játszani ezt évenként, néha maradna spanyolban stb.
De ez hogy a csapatokkuki pénzért utazgatnak, hogy másnak jó legyen...

Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk a Real kapott 6 milliot, most plusz egy a donto miatt, es meg 1 ha nyerunk. 2 meccsert minimum 7 millio nem rossz.ferni írta: De ezzel nem is lenne gond ha a csapatok kapnák meg a pénz nagy részét, ehelyett a szövetség meg Piqué rakja zsebre![]()
Tök jó ötlet lenne pl több helyen játszani ezt évenként, néha maradna spanyolban stb.
De ez hogy a csapatokkuki pénzért utazgatnak az arabokhoz, hogy másnak jó legyen...
Real meg egy Barca bárhol megtöltene háromszor is egy stadiont pár nap alatt.
Az mar mas kerdes, hogy ennyit keres rajta Pique is, de legalabb (ha el lehet hinni) egy nagy szelet jut a spanyol kicsiknek is a penzbol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
En ilyenkor mindig a kiscsapat drukkereit sajnalom. Csori Osasunasok fel evszazadonkent jutnak kupa kozelebe, erre nem tudjak eloben buzditani a csapatukat. Mennyire zsenialis.
Persze, mehetsz az arabokhoz, minden penz kerdes, de na…
Persze, mehetsz az arabokhoz, minden penz kerdes, de na…
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Nem kell pályára lépni, ahogy a törökök tették, aztán lehet gondolkodni az okosoknak.ferni írta: De ezzel nem is lenne gond ha a csapatok kapnák meg a pénz nagy részét, ehelyett a szövetség meg Piqué rakja zsebre![]()
Tök jó ötlet lenne több helyen játszani ezt évenként, néha maradna spanyolban stb.
De ez hogy a csapatokkuki pénzért utazgatnak, hogy másnak jó legyen...
De ezzel nem is lenne gond ha a csapatok kapnák meg a pénz nagy részét, ehelyett a szövetség meg Piqué rakja zsebre
Tök jó ötlet lenne pl több helyen játszani ezt évenként, néha maradna spanyolban stb.
De ez hogy a csapatok
kuki pénzért utazgatnak az arabokhoz, hogy másnak jó legyen...

De ez hogy a csapatok
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen, eredetileg 2029 lett volna, de 2021ben alairtak egy uj, 10 eves szerzodest.Kercsó írta:Ez komoly??Realista24 írta:De legalabb 2031-ig Pique jol keres.![]()
meg lett mentve a fobbal
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Ez komoly??Realista24 írta:De legalabb 2031-ig Pique jol keres.

meg lett mentve a fobbal
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
23.392 nezo volt tegnap a meccsen. 25ezres stadion.
Kihasznaltsag jo, csak ezeknek az 10%-a ha spanyol volt, lehet sokat mondok. Spanyolorszagban minimum a duplaja lett volna a nezoszam.
De legalabb 2031-ig Pique jol keres.
Kihasznaltsag jo, csak ezeknek az 10%-a ha spanyol volt, lehet sokat mondok. Spanyolorszagban minimum a duplaja lett volna a nezoszam.
De legalabb 2031-ig Pique jol keres.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ez az álláspont is helytálló, de az ilyen cseréknek a morálját nem lehet hosszútávon optimális szinten tartani, elöbb vagy utóbb döntést kell hozni hogy kire milyen szerep jut a jövőben.kiserik írta:
Brahim: én továbbra is megértem, hogy általában a padon kezd. Guler kiesésével szinte az egyetlen támadó csere (ott van Joselu, de ő teljesen más típus, mint a többiek), aki mellesleg 4 kezdő játékos helyére is be tud állni és kiváló teljesítményt hozni. Egy ilyen játékossal kupákat lehet nyerni (lásd régebben a mindig csere Rodrygo).
Hacsak nem üt be a jó szerencse egy fasza sérüléssel valakinél.

Sok meccsünk van viszonylag kevés - használható - támadóval így meglehetne oldani hogy senki ne durcázzon nagyon, meglátjuk.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vagy lehet ugy is nezni, hogy nincs a kozepevel semmi baj, es ha elol nincs Vini, akkor mindenki ott tud lenni, ahol a legjobb.kiserik írta:
Ettől féltem: visszatért Tchou és mi is az év eleji szenvedős gyémánthoz. Amint visszaállt a Kroos-Fede középső kettős és bejött Brahim jobb szélre, teljesen megváltozott a csapat játéka.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez úgy ahogy van nem igaz, csak Vini védése megy megint részedről. A támadó játékunk épp, hogy beindult és igenis pofás volt Vini nélkül a visszatérése előtt. Aki ezt vitatja az nem nézte a meccseket csak megnézte a gólokat utána, vagy csak az eredményt. Vinin viszont elhaltak a támadások tegnap is, nincs meg benne az ami miatt kiemelkedő volt. Amikor meg megcsinál egy jó cselet, de fel sem nézve bevágja a védők közé ahol a közelben nincs társ akkor hadd ne örüljünk a jó csel miatt, előrébb nem vagyunk vele. Gyenge, ezt be kell látni. A kérdés az, hogy megéri nekünk nyomatni Őt a meccsek elején hát ha egyszer beindul, vagy most pihentetni kellene? Carlo döntött, meglátjuk mi lesz belőle, de Vinit jelen pillanatban teljesen jogosan érik kritikákkiserik írta: Persze rá lehet ezt zsigerből fogni Vinire (mert hát őt utálni és hibáztatni mindenért már alap), de akkor is ez volt, amikor ő sérült volt. A támadó játékunk akadozott, általában
Persze hogy szép, csak megint az volt, amit sokan kritizáltak év elején, hogy az eredmény jön, de a játék képe nem jó. Persze rá lehet ezt zsigerből fogni Vinire (mert hát őt utálni és hibáztatni mindenért már alap), de akkor is ez volt, amikor ő sérült volt. A támadó játékunk akadozott, általában Jude meglepetés góljaival nyertünk és Rodrygo is ezt a formát mutatta. Tchou sokkal statikusabb, mint Fede. Igazi vkp, aki a 3 kps rendszerben érzi jól magát (mint Case annó). Fede viszont sokkal védekezőbb, mint pl Brahim, nem tud úgy fellépni a támadásokkal, mint a másik oldalon Jude és ha Jude fix 10esben játszik (gyémánt egyetlen csúcsa), akkor sokkal jobban, könnyebben levédekezhető.ANDS írta:Azért szép teljesítmény ötöt rúgni a Matracnak.kiserik írta: Ettől féltem: visszatért Tchou és mi is az év eleji szenvedős gyémánthoz. Amint visszaállt a Kroos-Fede középső kettős és bejött Brahim jobb szélre, teljesen megváltozott a csapat játéka.
Ami furcsa, és nem tudom, hova tegyem, az az, hogy a rendes játékidőben a gólszerzők védők:
Rüdiger,
Mendy,
Carvajal.
A hosszabbításban már a támadók szerezték a gólokat, Joselu és Brahim, de ők csak később álltak be. Miért csak cserék, ha ennyit dobnak a támadójátékon?
Nekem nem szokásom kritizálni Ancelottit, meg nem gondolom, hogy jobban értek hozzá, mint ő, de ez nem tetszik.
Meg az sem, hogy a Matractól ket meccsen sikerült 6 gólt kapni.
Gólok: első látásra valóban furi, de Rudi gólja szöglet, ez nem rendkívüli. Mendyé már más, ott a Matrac nem tudta normálisan levédekezni, hogy hirtelen feltűnt egy nem támadó "" támadó"". És teljesen világos, hogy tegnap Ferland eltitkolt (és néha színre lépő) ikertestvérét láthattuk, Zinedine Mendyt

Brahim: én továbbra is megértem, hogy általában a padon kezd. Guler kiesésével szinte az egyetlen támadó csere (ott van Joselu, de ő teljesen más típus, mint a többiek), aki mellesleg 4 kezdő játékos helyére is be tud állni és kiváló teljesítményt hozni. Egy ilyen játékossal kupákat lehet nyerni (lásd régebben a mindig csere Rodrygo).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Joselu nincs mit a kezdőben keressen, gólt sem szerzett.ANDS írta:Azért szép teljesítmény ötöt rúgni a Matracnak.kiserik írta: Ettől féltem: visszatért Tchou és mi is az év eleji szenvedős gyémánthoz. Amint visszaállt a Kroos-Fede középső kettős és bejött Brahim jobb szélre, teljesen megváltozott a csapat játéka.
Ami furcsa, és nem tudom, hova tegyem, az az, hogy a rendes játékidőben a gólszerzők védők:
Rüdiger,
Mendy,
Carvajal.
A hosszabbításban már a támadók szerezték a gólokat, Joselu és Brahim, de ők csak később álltak be. Miért csak cserék, ha ennyit dobnak a támadójátékon?
Nekem nem szokásom kritizálni Ancelottit, meg nem gondolom, hogy jobban értek hozzá, mint ő, de ez nem tetszik.
Meg az sem, hogy a Matractól ket meccsen sikerült 6 gólt kapni.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
csak az osszefoglalot lattam, de az alapjan ez aztan nagybetus meccs volt.
grat a dontohoz, jo lenne majd egy klasszikus igy az uncsi januarra.

grat a dontohoz, jo lenne majd egy klasszikus igy az uncsi januarra.
Ettől féltem: visszatért Tchou és mi is az év eleji szenvedős gyémánthoz. Amint visszaállt a Kroos-Fede középső kettős és bejött Brahim jobb szélre, teljesen megváltozott a csapat játéka.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- ateeemadrid
Nagyon éltem ezt a meccset, kis decima flashback volt.
Modric szöglet után Rüdi fejes, balfasz kapushibával előny matracéknak, Camavinga Brahim az Isco Marcelo cserével párhuzam, aztán hosszabbításba megbasztuk őket. Brahim mezlevétel meg CR
Ezek után be kell húzni a döntőt.
Modric szöglet után Rüdi fejes, balfasz kapushibával előny matracéknak, Camavinga Brahim az Isco Marcelo cserével párhuzam, aztán hosszabbításba megbasztuk őket. Brahim mezlevétel meg CR

Ezek után be kell húzni a döntőt.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Bellingham is jobb volt, amíg Vini nem volt a pályán, a Beli-Rodrygo-Brahim trio nagyon korrekt volt.flori írta: Még mindig teljesen súlytalan a két brazil elől, elvesznek a pályán. Valamit itt ki kell találni Carlo mestinek, mert most Vini tényleg többet vesz el.
Egy jó Vini jobb mint egy jó Brahim, ebben azért nem lehet vita. Egyelőre nagyon dob a gép a kis spanyolnak, szóval mindenképpen őt kellene játszatni, viszont Vinit is meccsbe kell rugatni, mert BL-ben kelleni fog. Ott jobban is ment neki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ELSiete 2024. január 10., szerda 23:16-kor.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- flori
Még mindig teljesen súlytalan a két brazil elől, elvesznek a pályán. Valamit itt ki kell találni Carlo mestinek, mert most Vini tényleg többet vesz el.
Egy jó Vini jobb mint egy jó Brahim, ebben azért nem lehet vita. Egyelőre nagyon dob a gép a kis spanyolnak, szóval mindenképpen őt kellene játszatni, viszont Vinit is meccsbe kell rugatni, mert BL-ben kelleni fog. Ott jobban is ment neki.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Ez lenne az idealis, Brahim kezdo jobb szelen es a ket bazil megharcol a masik oldalert.krisz24 írta: Engem az zavar igazán, hogy Vini jatszatasa teljesen tönkre teszi Rodrygot is. Így nem elég hogy az egyik gyenge, de a másikat se hagyja érvényesülni.. Vagy formáció váltás kell vagy valamelyik brazil padra ( jelenleg egyértelműen Vini).