Tök jó ötlet lenne pl több helyen játszani ezt évenként, néha maradna spanyolban stb.
De ez hogy a csapatok
Real meg egy Barca bárhol megtöltene háromszor is egy stadiont pár nap alatt.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 11., csütörtök 13:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 11., csütörtök 13:32
Igen, eredetileg 2029 lett volna, de 2021ben alairtak egy uj, 10 eves szerzodest.Kercsó írta:Ez komoly??Realista24 írta:De legalabb 2031-ig Pique jol keres.![]()
meg lett mentve a fobbal
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. január 11., csütörtök 13:29
Ez komoly??Realista24 írta:De legalabb 2031-ig Pique jol keres.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 11., csütörtök 12:35
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. január 11., csütörtök 10:30
Ez az álláspont is helytálló, de az ilyen cseréknek a morálját nem lehet hosszútávon optimális szinten tartani, elöbb vagy utóbb döntést kell hozni hogy kire milyen szerep jut a jövőben.kiserik írta:
Brahim: én továbbra is megértem, hogy általában a padon kezd. Guler kiesésével szinte az egyetlen támadó csere (ott van Joselu, de ő teljesen más típus, mint a többiek), aki mellesleg 4 kezdő játékos helyére is be tud állni és kiváló teljesítményt hozni. Egy ilyen játékossal kupákat lehet nyerni (lásd régebben a mindig csere Rodrygo).
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 11., csütörtök 10:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 11., csütörtök 9:32
Vagy lehet ugy is nezni, hogy nincs a kozepevel semmi baj, es ha elol nincs Vini, akkor mindenki ott tud lenni, ahol a legjobb.kiserik írta:
Ettől féltem: visszatért Tchou és mi is az év eleji szenvedős gyémánthoz. Amint visszaállt a Kroos-Fede középső kettős és bejött Brahim jobb szélre, teljesen megváltozott a csapat játéka.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. január 11., csütörtök 9:24
Ez úgy ahogy van nem igaz, csak Vini védése megy megint részedről. A támadó játékunk épp, hogy beindult és igenis pofás volt Vini nélkül a visszatérése előtt. Aki ezt vitatja az nem nézte a meccseket csak megnézte a gólokat utána, vagy csak az eredményt. Vinin viszont elhaltak a támadások tegnap is, nincs meg benne az ami miatt kiemelkedő volt. Amikor meg megcsinál egy jó cselet, de fel sem nézve bevágja a védők közé ahol a közelben nincs társ akkor hadd ne örüljünk a jó csel miatt, előrébb nem vagyunk vele. Gyenge, ezt be kell látni. A kérdés az, hogy megéri nekünk nyomatni Őt a meccsek elején hát ha egyszer beindul, vagy most pihentetni kellene? Carlo döntött, meglátjuk mi lesz belőle, de Vinit jelen pillanatban teljesen jogosan érik kritikákkiserik írta: Persze rá lehet ezt zsigerből fogni Vinire (mert hát őt utálni és hibáztatni mindenért már alap), de akkor is ez volt, amikor ő sérült volt. A támadó játékunk akadozott, általában
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. január 11., csütörtök 8:59
Persze hogy szép, csak megint az volt, amit sokan kritizáltak év elején, hogy az eredmény jön, de a játék képe nem jó. Persze rá lehet ezt zsigerből fogni Vinire (mert hát őt utálni és hibáztatni mindenért már alap), de akkor is ez volt, amikor ő sérült volt. A támadó játékunk akadozott, általában Jude meglepetés góljaival nyertünk és Rodrygo is ezt a formát mutatta. Tchou sokkal statikusabb, mint Fede. Igazi vkp, aki a 3 kps rendszerben érzi jól magát (mint Case annó). Fede viszont sokkal védekezőbb, mint pl Brahim, nem tud úgy fellépni a támadásokkal, mint a másik oldalon Jude és ha Jude fix 10esben játszik (gyémánt egyetlen csúcsa), akkor sokkal jobban, könnyebben levédekezhető.ANDS írta:Azért szép teljesítmény ötöt rúgni a Matracnak.kiserik írta: Ettől féltem: visszatért Tchou és mi is az év eleji szenvedős gyémánthoz. Amint visszaállt a Kroos-Fede középső kettős és bejött Brahim jobb szélre, teljesen megváltozott a csapat játéka.
Ami furcsa, és nem tudom, hova tegyem, az az, hogy a rendes játékidőben a gólszerzők védők:
Rüdiger,
Mendy,
Carvajal.
A hosszabbításban már a támadók szerezték a gólokat, Joselu és Brahim, de ők csak később álltak be. Miért csak cserék, ha ennyit dobnak a támadójátékon?
Nekem nem szokásom kritizálni Ancelottit, meg nem gondolom, hogy jobban értek hozzá, mint ő, de ez nem tetszik.
Meg az sem, hogy a Matractól ket meccsen sikerült 6 gólt kapni.
HozzászólásSzerző: MVPP » 2024. január 11., csütörtök 2:17
Joselu nincs mit a kezdőben keressen, gólt sem szerzett.ANDS írta:Azért szép teljesítmény ötöt rúgni a Matracnak.kiserik írta: Ettől féltem: visszatért Tchou és mi is az év eleji szenvedős gyémánthoz. Amint visszaállt a Kroos-Fede középső kettős és bejött Brahim jobb szélre, teljesen megváltozott a csapat játéka.
Ami furcsa, és nem tudom, hova tegyem, az az, hogy a rendes játékidőben a gólszerzők védők:
Rüdiger,
Mendy,
Carvajal.
A hosszabbításban már a támadók szerezték a gólokat, Joselu és Brahim, de ők csak később álltak be. Miért csak cserék, ha ennyit dobnak a támadójátékon?
Nekem nem szokásom kritizálni Ancelottit, meg nem gondolom, hogy jobban értek hozzá, mint ő, de ez nem tetszik.
Meg az sem, hogy a Matractól ket meccsen sikerült 6 gólt kapni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. január 11., csütörtök 1:43
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. január 10., szerda 23:42
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. január 10., szerda 23:16
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 10., szerda 23:16
Bellingham is jobb volt, amíg Vini nem volt a pályán, a Beli-Rodrygo-Brahim trio nagyon korrekt volt.flori írta: Még mindig teljesen súlytalan a két brazil elől, elvesznek a pályán. Valamit itt ki kell találni Carlo mestinek, mert most Vini tényleg többet vesz el.
Egy jó Vini jobb mint egy jó Brahim, ebben azért nem lehet vita. Egyelőre nagyon dob a gép a kis spanyolnak, szóval mindenképpen őt kellene játszatni, viszont Vinit is meccsbe kell rugatni, mert BL-ben kelleni fog. Ott jobban is ment neki.
HozzászólásSzerző: flori » 2024. január 10., szerda 23:14
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. január 10., szerda 23:10
Ez lenne az idealis, Brahim kezdo jobb szelen es a ket bazil megharcol a masik oldalert.krisz24 írta: Engem az zavar igazán, hogy Vini jatszatasa teljesen tönkre teszi Rodrygot is. Így nem elég hogy az egyik gyenge, de a másikat se hagyja érvényesülni.. Vagy formáció váltás kell vagy valamelyik brazil padra ( jelenleg egyértelműen Vini).
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2024. január 10., szerda 23:06
HozzászólásSzerző: weah » 2024. január 10., szerda 23:02
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2024. január 10., szerda 22:59
Ennyi mélytorkos utan amit tőlünk kaptak qz utóbbi evekben különböző kupasorozatokban csoda, hogy meg van haja.realbeckham írta: Cholo durvan kopaszodik. Már a dauer se segit
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. január 10., szerda 22:54
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem