Modric szöglet után Rüdi fejes, balfasz kapushibával előny matracéknak, Camavinga Brahim az Isco Marcelo cserével párhuzam, aztán hosszabbításba megbasztuk őket. Brahim mezlevétel meg CR

Ezek után be kell húzni a döntőt.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. január 10., szerda 23:16
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 10., szerda 23:16
Bellingham is jobb volt, amíg Vini nem volt a pályán, a Beli-Rodrygo-Brahim trio nagyon korrekt volt.flori írta: Még mindig teljesen súlytalan a két brazil elől, elvesznek a pályán. Valamit itt ki kell találni Carlo mestinek, mert most Vini tényleg többet vesz el.
Egy jó Vini jobb mint egy jó Brahim, ebben azért nem lehet vita. Egyelőre nagyon dob a gép a kis spanyolnak, szóval mindenképpen őt kellene játszatni, viszont Vinit is meccsbe kell rugatni, mert BL-ben kelleni fog. Ott jobban is ment neki.
HozzászólásSzerző: flori » 2024. január 10., szerda 23:14
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. január 10., szerda 23:10
Ez lenne az idealis, Brahim kezdo jobb szelen es a ket bazil megharcol a masik oldalert.krisz24 írta: Engem az zavar igazán, hogy Vini jatszatasa teljesen tönkre teszi Rodrygot is. Így nem elég hogy az egyik gyenge, de a másikat se hagyja érvényesülni.. Vagy formáció váltás kell vagy valamelyik brazil padra ( jelenleg egyértelműen Vini).
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2024. január 10., szerda 23:06
HozzászólásSzerző: weah » 2024. január 10., szerda 23:02
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2024. január 10., szerda 22:59
Ennyi mélytorkos utan amit tőlünk kaptak qz utóbbi evekben különböző kupasorozatokban csoda, hogy meg van haja.realbeckham írta: Cholo durvan kopaszodik. Már a dauer se segit
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. január 10., szerda 22:54
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 10., szerda 22:48
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. január 10., szerda 22:48
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. január 7., vasárnap 16:57
A 14.et is úgy nyertük, hogy a padról be tudtunk hozni nyerő embereket. Most Brahim egy lesz közülük, szerintem Carlo így számol.ateeemadrid írta: Carlonal nem fog Vini padra kerülni, max nagyon nehezen.
Láttuk Rodrygoban is mennyire bízott a szar teljesítmény ellenére. (Igaza is lett btw)
Nem biztos, hogy ez egyébként gond, én tartom, hogy egy jó formában lévő Vini nélkül nincs sok esély pl egy BLre.
Én továbbra is megnézném amúgy, a Brahim Vini Rodrygo 3ast egyszerre a pályán.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. január 7., vasárnap 15:34
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. január 7., vasárnap 15:24
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 7., vasárnap 15:14
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. január 7., vasárnap 15:08
Miert szerintem jo otlet lenne..minden masodpercben zuhanna az erteke,mind a ket opcional.hehetheoriginal írta:de mikor ilyeneket leírtok - má elnézést - mennyire kell a realitástól elrugaszkodva élni?Pad, vagy kölcsön első lépésnek.
most ne azt nézzétek mi lenne a megoldás, vagy mi lenne valszeg a jó, hanem hogy a reális helyzetben mit lehet tenni.
olyan ez, mikor gigasztár topjátékost a téli átigazolási szezonban vagy ingyen szerzünk meg...
ilyen nincs, soha nem is volt, soha nem is lesz.
biniciust hogy tennénk már padra?
hogy adnánk már kölcsönbe?
nem szakad össze a telefon vagy a billentyűzet mikor ezt bepötyögitek?
totál nulla esély van bármelyikre is.
itt vagy ez marad, aztán várni hátha benő a feje lágya - nem fog -, vagy éveken át tartó szar teljesítmények miatt szép lassan rá lesz beszélve, hogy környezetváltás jót tenne neki, és el lesz adva.
HozzászólásSzerző: flori » 2024. január 7., vasárnap 14:59
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 7., vasárnap 14:53
de mikor ilyeneket leírtok - má elnézést - mennyire kell a realitástól elrugaszkodva élni?Pad, vagy kölcsön első lépésnek.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. január 7., vasárnap 14:15
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 7., vasárnap 9:35
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. január 7., vasárnap 9:22
Gülert én a kp-n nyomatnám mint next Modric, még ha olyan valszeg nem is lesz még egy a világon. Ahogy Brahimnak is támadó harmadban a helye nem a kp-n. Meglátjuk, abban én szinte biztos vagyok, hogy Güler nem fog sok időt kapni a kupán kívül.poronty írta: Egy ilyen gyengécske, de lelkes csapat ellen, egy ilyen szar pályán szerintem nagyjából azt kaptuk, amire számítottunk. Nekem Paz teljesítménye nem tetszett igazán, meg Camavinga is csinált néhány fura dolgot, de alapvetően tűrhető volt az egész. Ami biztos, hogy Brahimnak valahogy helyet kell szorítani a kezdőben, mert jelenleg továbbra is Ő a legjobb támadónk, de azért fosok, hogy Carletto most, hogy Güler felépült több percet kell neki is és a végén Brahim fog rábaszni az egészre.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem