Igen, pont most olvastamRealista24 írta:A megoldás itt is van>>>

Piquével úgyis játszottak már egymás mellett a válogatottban.

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 29., péntek 9:09
Igen, pont most olvastamRealista24 írta:A megoldás itt is van>>>
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 29., péntek 9:05
A megoldás itt is van>>>A védőkérdés már izgalmasabb, azt én is úgy gondolom, hogy ez a Bartra-Piqué-Mascherano-Puyol négyes nem elég, szóval valamilyen szinten örülnék, ha hoznánk valakit (Vertonghenről írnak, egy álom válna valóra vele, csak Levy kb. 35-40-et kérne el érte szerintem
Egyes források szerint Pérez és Ramos összevesztek, és a Granada elleni mérkőzés óta nem beszélnek! A hír szerint az elnök 65 millió eurós árcédulát akasztott a csapat második számú kapitányának nyakába, és egy szópárbaj is kibontakozott, ami során Ramos visszakérdezett, hogy ez az ár akkor is érvényes-e, ha a Barcelona a jelentkező. Pérez válasza igen volt.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 29., péntek 9:03
morientes írta:Mr 6
Jól leírtad a helyzetet nagyjából, én ennyire nem akartam belemenni a dolgokba, gondoltam, azért nem akartok itt öt oldalakat olvasni egyhuzamban a Barçáról.morientes írta:Az egyik Tata eddigi munkássága,azaz változott e a barca játéka a Pep illetve a Tito éra óta.
Nos,ahogy GT is leírta,mostanság a barca jobban átadja a területet,nem törekszik a totális labdabirtoklásra,és így alkalmasint átjátszva a kp-t,le tudják indítani a szélsőket,főleg Neymart,és nem passzolgatnak a 16-nál,várva egy gyors ritmusváltásra,mikor 99%-ban beindul Messi aztán majd ő elintézi.
A másik hogy elkezdte Martino rotálni a csapatot,nem derogálja ha Messit le kell ültetni a padra akár,valamint rájött hogy a Xavi érának véget kell lassan vetni.Ezért aztán ő is kisérletezik,mégha nem is olyan látványosan mint nálunk Carlo.Egyvalami biztos...az argentin mester felismerte hogy az a tikitakatilitoli nem fenntartható,mert már lassan csak az nem ismeri ki aki nem akarja...
Tata valami olyasmit akar azt hiszem,hogy a pelressziós focit fenntartva ugyan,de evvel együtt gyorsítani is akarja a csapat játékát,ha kell gyors kontrákkal,ami a barcara eddig nem volt jellemző...Nekem az a véleményem hogy ha nem is látványosan,de a barca egy új korszakba lépett,ésha nem is észrevehetően talán,de jó úton halad hogymegváltozzon méghozzá előnyére...
A másik Neymar...Nos ahhoz képest,hogy sokan féptették attól,hogy majd csúnyán beég europaba,ez nem valósult meg.Neymar fejlődik neccsről meccsre,mégha sokakat megbotránkoztat hogy dobálja magát,vagy sokan csak egy bohócnak tartják(mikor Robinho itt játszott akkor ő varázsló volt),de hát ennyit számít ki mikor milyen mezbe nyomja.
Tévedés ne essék,nem sírok Neymarert,nem ide jött rendben.Itt van nekünk Bale,akivel szemben szkeptikus voltam,de mivel a walesi rugdossa a golokat,meg adja agólpasszokat,eddig egy szavam sincs rá.Meglehet Neymar stilusa jobban tetszik,én mégis azt akarom hogy Bale legyen az igazi spiller.Mert ő a mi fiunk.Ezért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 29., péntek 8:13
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 28., csütörtök 15:47
Két dolgot emelnék ki Mr 6 hsz-éből...GT írta...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 28., csütörtök 15:18
Szegény photoshoppos gyerek biztos megizzadt mire ezt is összehozta...Realista24 írta:Nesztek![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 28., csütörtök 14:29
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 28., csütörtök 13:48
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 28., csütörtök 11:15
Az csak jó, ha lenézik a Barçát és esélytelennek tartják például a BL-győzelemre, annál kisebb lesz rajtunk a nyomás.dzsihad91 írta:persze ez két tét nélküli meccs, de továbbra is nagyon gyengének tartom ezt a Barcát akkor is ha messi a pályán van.Persze a kis csapatokat simán verik, de a masszívabb csapatok ellen látszik, hogy mennyire sebezhetőek és ami a leg fontosabb, nem érzem rajtuk ,hogy fejlődhetnének...a mi csapatunk előtt még hosszú az út, ők viszont egy bejáratott gépezet, amit tata annyival variált meg, hogy rotál meg jött Neymar aki az új pelé meg az assist király, csinál mindent csak éppen azt nem amiért odavitték, a góllövés...Persze tudom ,hogy ő még fejlődhet és fejlődni is fog(mert tényleg egy nagy TEHETSÉG) csak a sport 1en úgy reklámozták ,hogy a világ első és második legjobbja után itt a harmadik is...![]()
Majd jönni fog Shutter,hogy lenézem a Barcát pedig egyáltalán nem, csak a Bayern meccs óta semmi nem változott náluk, letámadás nincs max 1-2 meccsen kis csapatok ellen, Xavi és Iniesta önmaguk paródiái,szegény Puyolról nem is beszélve(de neki Massiv Respect), Fabregas komoly meccseken meg képtelen döntő tényező lenni...Ki maradt?Neymar aki tényleg nem rossz de látszik rajta azért ,hogy ő még kevés a bohóckodásával egy európai top csapat ellen,a classicon bepattant Carvajal tökeiről a labda,addig jól is tolta, de utána eléggé eltűnt.Messi meg 2hetente megsérül, de amikor játszik is nem látom rajta azt az akarást mint régen, persze ez a barca szurkolók szerint azért van mert sérült és félti magát, szerintem meg csak szimplán királynak hiszi magát és azért sétálgat...(de ő megteheti,amíg ennyi gólt lő oda is szarhatna a pályára, ahogy cé is...)
Ne értsetek félre, még mi sem állunk készen Bayernekre, de a Barcán én azt érzem ,hogy megint nem oldottak meg semmit a tavalyi problémákból,se kapus se védő, se csodafoci...a mi csapatunk viszont még rengeteget fejlődhet és fog is.
HozzászólásSzerző: sander » 2013. november 28., csütörtök 7:45
Nem néztem sok meccset de amikor láttam játszani akkor nem játszott valami meggyőzően (lehet hogy többet kellene Barca meccset néznem hogy többször játszanak gyenge meccseket.dzsihad91 írta: csak a Bayern meccs óta semmi nem változott náluk, letámadás nincs max 1-2 meccsen kis csapatok ellen, Xavi és Iniesta önmaguk paródiái,szegény Puyolról nem is beszélve(de neki Massiv Respect), Fabregas komoly meccseken meg képtelen döntő tényező lenni...Ki maradt?Neymar aki tényleg nem rossz de látszik rajta azért ,hogy ő még kevés a bohóckodásával egy európai top csapat ellen,a classicon bepattant Carvajal tökeiről a labda,addig jól is tolta, de utána eléggé eltűnt.Messi meg 2hetente megsérül, de amikor játszik is nem látom rajta azt az akarást mint régen, persze ez a barca szurkolók szerint azért van mert sérült és félti magát, szerintem meg csak szimplán királynak hiszi magát és azért sétálgat...(de ő megteheti,amíg ennyi gólt lő oda is szarhatna a pályára, ahogy cé is...)
Ne értsetek félre, még mi sem állunk készen Bayernekre, de a Barcán én azt érzem ,hogy megint nem oldottak meg semmit a tavalyi problémákból,se kapus se védő, se csodafoci...a mi csapatunk viszont még rengeteget fejlődhet és fog is.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 28., csütörtök 6:57
Nana! A Barcának utaznia kellett,míg a Madridnak nem,így nem helytálló ez az összehasonlítás...Ajax-Barca 2-1
Messi nélkül de a világ zsenijével(Neymar) gyenge játék, egy 10 emberrel játszó ajax ellen.Nem elfelejtendő a hatalmas kamutizi amit menetrendszerűen kaptok minden ilyen esetben.
Madrid-Galata 4-1
Cr nélkül de a világ falábújával(Bale) szép játék, 10 emberrel a Galata ellen (akik szerintem nagyobb játékerőt képviselnek ennél az Ajaxnál).Bale persze csak 1 góllal tudott hozzájárulni a gála előadáshoz így nem érhet az isteni Neymar közelébe aki lőtt..várjunk csak..![]()
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. november 28., csütörtök 2:12
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 28., csütörtök 2:03
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 27., szerda 20:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 27., szerda 13:07
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 27., szerda 12:57
Gareth Balet mégse linkelheti be tavalyról,hogy nézne az kiNéha rúgniuk kellene 1-2 gólt, hogy legyen egy videóra való anyag :D
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. november 27., szerda 12:30
azért van itt olyan barcás akinek nem lenne itt helye, mert:ferni írta:tényleg teljesen rendben vannak, akik itt fórumozgatnak hosszabb ideje az eurobarcáról, akik meg hülyék szerencsére ki is lesznek téve rövid időn belül.
Mike írta:Durva mennyire eltorzult világképe van
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 27., szerda 12:01
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. november 27., szerda 10:00
========>Elég már. Elég.
Legalább büntetőrúgásban 6ékonyak.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. november 27., szerda 9:44
amazing Hatspur goals videót bezzeg nem linkel
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem