Szokásos...majd jöhet Brahim a második félidő közepéntomi_b írta: Elég jónak tűnik a kezdőnk.
A Don talán már a döntőre is tartalékol.

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. január 10., szerda 18:26
Szokásos...majd jöhet Brahim a második félidő közepéntomi_b írta: Elég jónak tűnik a kezdőnk.
A Don talán már a döntőre is tartalékol.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. január 10., szerda 18:14
HozzászólásSzerző: flori » 2024. január 10., szerda 18:00
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. január 10., szerda 17:02
Millio csak semelyik nem mbappe volt,es az ot korulvevo sok szar.dzsi91 írta:Millio jatekos hozott le úgy szezonokat-félszezonokat, hogy köztudott volt a váltás. Gotze még bl döntőt is játszott a bayern ellen úgy,hogy mindenki tudta utána odaigazol. Volt pár hőbörgő azt ennyi.miro. írta: Semmi nem fog szerintem kijonni nyarig ami hivatalos,de oriasi hulyeseg is lenne a teknostol.
Intezne maganak felevet a pokolban,csak ebben az esetben parizsnak hivnak. Igyis szerintem az utolso par honap errol fog szolni ott,ahogy szepen lejar az ido.
Okosan fog,mikor mar nem lesz tobb meccse.
“Kabbe gyikok,en leleptem”.
Ez csak +1 kifogás nekik és +1 indok nekünk, hogy hagyjuk a faszba. Szabadon lehet vele tárgyalni 10 napja ez már a 85ik alkalom és még mindig semmi konkrét.
A mai vilagban szerintem nem megoldható,hogy titokban aláírjanak ilyet és nyárig tagadják. Meg amúgyis ha alávan írva azonnal nyomnám az offisölt, hagy forrjon a kecskebaszó.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2024. január 10., szerda 16:49
dzsi91 írta:Millio jatekos hozott le úgy szezonokat-félszezonokat, hogy köztudott volt a váltás. Gotze még bl döntőt is játszott a bayern ellen úgy,hogy mindenki tudta utána odaigazol. Volt pár hőbörgő azt ennyi.miro. írta: Semmi nem fog szerintem kijonni nyarig ami hivatalos,de oriasi hulyeseg is lenne a teknostol.
Intezne maganak felevet a pokolban,csak ebben az esetben parizsnak hivnak. Igyis szerintem az utolso par honap errol fog szolni ott,ahogy szepen lejar az ido.
Ez csak +1 kifogás nekik és +1 indok nekünk, hogy hagyjuk a faszba. Szabadon lehet vele tárgyalni 10 napja ez már a 85ik alkalom és még mindig semmi konkrét.
A mai vilagban szerintem nem megoldható,hogy titokban aláírjanak ilyet és nyárig tagadják. Meg amúgyis ha alávan írva azonnal nyomnám az offisölt, hagy forrjon a kecskebaszó.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. január 10., szerda 16:26
Millio jatekos hozott le úgy szezonokat-félszezonokat, hogy köztudott volt a váltás. Gotze még bl döntőt is játszott a bayern ellen úgy,hogy mindenki tudta utána odaigazol. Volt pár hőbörgő azt ennyi.miro. írta: Semmi nem fog szerintem kijonni nyarig ami hivatalos,de oriasi hulyeseg is lenne a teknostol.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 10., szerda 13:54
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 10., szerda 13:49
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 10., szerda 13:44
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. január 10., szerda 13:35
A kettő üti egymást. Teljesen jó a hírek szerinti januári határidő, azon túl már felesleges.petiamadridista írta: Én is ezt gondolom.
Adni egy határidőt mondjuk július 15.-így egy vaskos szerződésre.
Ha még húzzuk tovább, akkor Perez csak magára vessen.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. január 10., szerda 13:02
poronty írta:Nem kell emiatt hőbörögni meg neheztelni az arabra vagy a francia bohócra. Ebben az esetben nem ők "csicskítják" Perezt, hanem Perez papa saját magát. Korábban is ugyanígy határidőt kellett volna szabni, hogy meddig várunk a teknősre, ahogy idén. Aztán simán kinézem az öregből, hogy annyira rá van függve a franciára, hogy ezzel a saját sírját ássa meg, ha megint kivár, mert kitalálják anyucival, hogy nekik kell egy kis idő még gondolkodni, meg majd, ha kiestek a BL-ből eldöntik mit akarnak, meg nekik senki ne adjon határidőt semmire.Erre nem is gondoltam, de simán benne lehet a pakliban, hogy így akarják Perez apót becsicskítani... Aztán megint aláír egy jó vaskos szerződést a PSG-vel.. Lehet hogy a szerződése lejárta előtt pár nappal, addig meg csámcsogjon a világ... ezekből még ki is nézném.
Annyiszor nemet mondott már ez a nyomorult, hogy rég hagyni kéne a picsába, ha megint átbasszák Perezt azt már rég nem lehet senkire kenni csak Perezre. Konkrétan házhoz megy a pofonért, ha nem tartja magát ehhez a határidős dologhoz, amit az újságok belengettek.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. január 10., szerda 12:50
poronty írta:Nem kell emiatt hőbörögni meg neheztelni az arabra vagy a francia bohócra. Ebben az esetben nem ők "csicskítják" Perezt, hanem Perez papa saját magát. Korábban is ugyanígy határidőt kellett volna szabni, hogy meddig várunk a teknősre, ahogy idén. Aztán simán kinézem az öregből, hogy annyira rá van függve a franciára, hogy ezzel a saját sírját ássa meg, ha megint kivár, mert kitalálják anyucival, hogy nekik kell egy kis idő még gondolkodni, meg majd, ha kiestek a BL-ből eldöntik mit akarnak, meg nekik senki ne adjon határidőt semmire.Erre nem is gondoltam, de simán benne lehet a pakliban, hogy így akarják Perez apót becsicskítani... Aztán megint aláír egy jó vaskos szerződést a PSG-vel.. Lehet hogy a szerződése lejárta előtt pár nappal, addig meg csámcsogjon a világ... ezekből még ki is nézném.
Annyiszor nemet mondott már ez a nyomorult, hogy rég hagyni kéne a picsába, ha megint átbasszák Perezt azt már rég nem lehet senkire kenni csak Perezre. Konkrétan házhoz megy a pofonért, ha nem tartja magát ehhez a határidős dologhoz, amit az újságok belengettek.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 10., szerda 12:00
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. január 10., szerda 11:09
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. január 10., szerda 10:54
Nem kell emiatt hőbörögni meg neheztelni az arabra vagy a francia bohócra. Ebben az esetben nem ők "csicskítják" Perezt, hanem Perez papa saját magát. Korábban is ugyanígy határidőt kellett volna szabni, hogy meddig várunk a teknősre, ahogy idén. Aztán simán kinézem az öregből, hogy annyira rá van függve a franciára, hogy ezzel a saját sírját ássa meg, ha megint kivár, mert kitalálják anyucival, hogy nekik kell egy kis idő még gondolkodni, meg majd, ha kiestek a BL-ből eldöntik mit akarnak, meg nekik senki ne adjon határidőt semmire.Erre nem is gondoltam, de simán benne lehet a pakliban, hogy így akarják Perez apót becsicskítani... Aztán megint aláír egy jó vaskos szerződést a PSG-vel.. Lehet hogy a szerződése lejárta előtt pár nappal, addig meg csámcsogjon a világ... ezekből még ki is nézném.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 10., szerda 10:51
ismétcsak, mi ez a szöveg?ELSiete írta: Nasser Al Khelaifi: “I trust Kylian Mbappé and I want to protect him”.
“He’s a good guy and he won’t do anything negative against the club”.
HozzászólásSzerző: Impostor » 2024. január 10., szerda 10:41
Erre nem is gondoltam, de simán benne lehet a pakliban, hogy így akarják Perez apót becsicskítani... Aztán megint aláír egy jó vaskos szerződést a PSG-vel.. Lehet hogy a szerződése lejárta előtt pár nappal, addig meg csámcsogjon a világ... ezekből még ki is nézném.EmbroZZ írta: Ne legyen igazam, de nekem az az érzésem, hogy csak "leckéztetnek" minket. Húzzák-húzzák, majd mikor minden opcióról lecsúszunk bejelentik, hogy hosszabbít, ahogy eddig is. Nem emlékszem, hogy indult-e ilyen mélyről új igazolás a szurkolók szemében valaha... Tényleg csak azt várom, hogy vége legyen már valahogy, mert idegesít ez a huzavona...
HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. január 10., szerda 10:27
HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2024. január 10., szerda 7:46
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 10., szerda 7:42
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem