Realista24 írta:Azert ez kicsit tulzo. Pep elmondta, hogy ket Aranylabdat kene adni, egyet Haalandnak, egyet Messinek. Aranylabdanal mar mar majdnem korrekt volt, de az olyan, hogy lecsereli, nehogy megdontse Messi rekordjat, mar gazosabb es talan hagy tusket a jatekosban.realmadrid95 írta:
Annyira azert nem erzi jol magat egyaltalan, mint gondolnank szerintem. Pep allandoan arrol beszelt tavaly, hogy eselye sincs Haalandnak az aranylabdara, kb hatba szurta ezzel. Iden is tobbszor hatterbe szoritotta ot a meccs vegi nyilatkozatoknal, kb az utolso szertarost is hamarabb megdicseri, mint ot. Miota a Citynel van, azota erezteti vele, hogy nelkulozheto a Citynek. Szerintem o az a tipusu jatekos, aki ezt nem igazan dijazza hosszutavon.
Ahany ember, annyi ertemezes. Lehet az enyem nem allja meg a helyet, de nekem azt jelenti ez, hogy azert kell ket aranylabda, mert nala egyertelmuen Messi kapna. A “masodik” aranylabdan meg osztozzon a tobbi jatekos. Ezaltal Messit Haaland fele helyezte.
Nezzuk azt, hogy mondjuk en vagyok a fiatal Cr edzoje, ott all az aranylabda szavazasnal, kampanyolnom kellene mellette, erre a masik jatekost eltetem ezzel.
Persze siman lehet en ertem felre ezt a nyilatkozatot az elmult evekben tett megjegyzesei miatt.