kiserik írta:Én javasolnék egy ételintolerancia vizsgálatot is.realmadrid95 írta:
Az elmult ket honapban olyan szinten gyomorsavam volt, hogy az orromban ereztem a bizsergest. Ahogy ledoltem, mar a szajuregbe is folyt vissza. Nem kellett sem zsiros etel, legkevesbe pacalporkolt. Eleg volt egy sima,”ures”kenyer is. Kiprobaltam a letezo osszes gyogyszert, amit felirtak, kiprobaltam az osszes letezo modszert, amit javasoltak az orvosok, a rokonok, a szomszed unokajanak az aranyhala, de semmi nem valt be. A krumplile egyaltalan nem placebo, sot. Elso ket napban azt vettem eszre, hogy kezd etvagyam lenni, kezdek ehes lenni. Elotte ez ket honapon at nem mukodott, azert ettem, hogy ne fogyjak el. 5 kgt fogytam ekozben. 3.napban elmult a nyomas erzete, egy nap szerintem 200 szor bufogtem. De tenyleg, akarmit csinaltam otthon, ha felultem, ha beszeltem, ha pislogtam, allandoan. Kozben besikerult egy kinaizas, erdelybe jottunk ki es minden zarva volt, csak az nem. Nem tudom, hogy van romanul, hogy ne csiposet, hiaba mutogattam, a legcsiposebbet kaptam. Essss lass csodat! Nincs gyomorsavam, nem faj a gyomrom. Mara mar barmit ehetek. En barkinek szivesen ajanlom ezt a fajta par napos kurat.
Koszonom szepen a tippet, januar 15.re kaptam idopontot!