Szerintem ez az elhivatottsag, amit minden Real szurkolo vart. Persze, mar ha igaz…
elhivatottság
nem tudom komolyan venni.
akkor se fogom tudni komolyan venni az embert, mikor már madridban lődözi a gólokat.
egyszerűen elbaszta, ilyen szinten senki se vesztegetett el éveket az életéből, és az embereket - engem is - ez bassza fel a legjobban, hogy all time kecske lehetett volna, rommányeri magát madridban, söpri be az aranylabdákat - pont az az időszak van, amikor kihívója, ellenfele se lenne -, egy normális világban 23-24 évesen 2 vb arannyal a háta mögött...
most meg ki tudja mit kapunk, egy világ legjobban fizetett leggazdagabb játékosát, akinek nyilvánvaló viselkedésbeli problémái vannak, mennyire lesz toxikus az öltöző, sok überego feka jampigyerek egymás ellen no limit pénzzel meg hírnévvel, de alacsony iq-val....
ha jön, nekem (igen nekem, mint szurkolónak bazmeg) itt olyan produkciót kell hétről hétre letegyen az asztalra, hogy 5 percenként ordítva ejakulálok tőle. és akkor se érzem jelenleg, hogy ne minimum 1-2 szezonba telne, mire egyáltalán a negativból vissszahozná magát nálam az origoba...
bellingham, mbappé, rodrygo, (vinijr, brahim) gratulálok nektek, a fifában nincs ilyen támadósor bazdmeg.
ugyanmár, galaktikus madrid mi volt?
vagy csak a beellgyoztes barcelonakat, vagy a ceronaldos marcelos madridokat nezzem...
semmi extra ez sztem, igy kene kineznie minden nagycsapatnak szerte spanyolorszagban, olaszoknal, angliaban. mas kerdes, hogy lofasz egyensablonjatekosok szaladgalnak mindenutt, aztan egy bappe a nagy kiemelkedo sztar manapsag..
még annyi, hogy lehet a két brazil kisgyerekkel ti lesztek a jövő, jó lenne egy normális barcelona végre megint.... persze minden nyomorulttal a rács mögött, és elvéve minden csalással megszerzett pontot és címet. ez alap.