Persze hogy szép, csak megint az volt, amit sokan kritizáltak év elején, hogy az eredmény jön, de a játék képe nem jó. Persze rá lehet ezt zsigerből fogni Vinire (mert hát őt utálni és hibáztatni mindenért már alap), de akkor is ez volt, amikor ő sérült volt. A támadó játékunk akadozott, általában Jude meglepetés góljaival nyertünk és Rodrygo is ezt a formát mutatta. Tchou sokkal statikusabb, mint Fede. Igazi vkp, aki a 3 kps rendszerben érzi jól magát (mint Case annó). Fede viszont sokkal védekezőbb, mint pl Brahim, nem tud úgy fellépni a támadásokkal, mint a másik oldalon Jude és ha Jude fix 10esben játszik (gyémánt egyetlen csúcsa), akkor sokkal jobban, könnyebben levédekezhető.ANDS írta:Azért szép teljesítmény ötöt rúgni a Matracnak.kiserik írta: Ettől féltem: visszatért Tchou és mi is az év eleji szenvedős gyémánthoz. Amint visszaállt a Kroos-Fede középső kettős és bejött Brahim jobb szélre, teljesen megváltozott a csapat játéka.
Ami furcsa, és nem tudom, hova tegyem, az az, hogy a rendes játékidőben a gólszerzők védők:
Rüdiger,
Mendy,
Carvajal.
A hosszabbításban már a támadók szerezték a gólokat, Joselu és Brahim, de ők csak később álltak be. Miért csak cserék, ha ennyit dobnak a támadójátékon?
Nekem nem szokásom kritizálni Ancelottit, meg nem gondolom, hogy jobban értek hozzá, mint ő, de ez nem tetszik.
Meg az sem, hogy a Matractól ket meccsen sikerült 6 gólt kapni.
Gólok: első látásra valóban furi, de Rudi gólja szöglet, ez nem rendkívüli. Mendyé már más, ott a Matrac nem tudta normálisan levédekezni, hogy hirtelen feltűnt egy nem támadó "" támadó"". És teljesen világos, hogy tegnap Ferland eltitkolt (és néha színre lépő) ikertestvérét láthattuk, Zinedine Mendyt

Brahim: én továbbra is megértem, hogy általában a padon kezd. Guler kiesésével szinte az egyetlen támadó csere (ott van Joselu, de ő teljesen más típus, mint a többiek), aki mellesleg 4 kezdő játékos helyére is be tud állni és kiváló teljesítményt hozni. Egy ilyen játékossal kupákat lehet nyerni (lásd régebben a mindig csere Rodrygo).