Igazi spanyol sablon futballista, néha mer húzni egy merészet, ami vagy bejon vagy nem.
Jelenleg én a szerepét sem értem a keretben, de ha megy Modric és Kroos is, akkor meg pont kelleni fog ő még ide.
Bár tegnap engem is kiidegelt, de ennél azért jóval többet tud. Nyilván nem egy extra klasszis, de ne felejtsük el a tavaly vagy tavaly előtti becseréléseit, amikor több alkalommal is az ő passzai, csodás labdatartásai jelentették a különbséget. Idén nagyon meglatszik rajta a sérülés miatti kihagyás, de muszáj felzárkóznia, mert ez eddig kevés. Az nem nagyon fér a fejembe, hogy aki labdával kel, fekszik többszörösen hogy adhatja be ilyen rosszul a szögletet, egyszerűen vicc volt amit ott leművelt.
Eddig sem volt egy gyors játékos, de idén tovább lassult, darabosabb lett, mintha fejben sem itt járna. PL
Plusz védekezésben sem veszi ki már úgy a részét. Anyway, eddig nem jó, de szerencsére vannak a posztjan bőven, szóval annyira nincs tele a zsepkendőm, viszont a kupákhoz hosszú távon minden egyes játékosra szükségünk lesz.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”