Bár tegnap engem is kiidegelt, de ennél azért jóval többet tud. Nyilván nem egy extra klasszis, de ne felejtsük el a tavaly vagy tavaly előtti becseréléseit, amikor több alkalommal is az ő passzai, csodás labdatartásai jelentették a különbséget. Idén nagyon meglatszik rajta a sérülés miatti kihagyás, de muszáj felzárkóznia, mert ez eddig kevés. Az nem nagyon fér a fejembe, hogy aki labdával kel, fekszik többszörösen hogy adhatja be ilyen rosszul a szögletet, egyszerűen vicc volt amit ott leművelt.Igazi spanyol sablon futballista, néha mer húzni egy merészet, ami vagy bejon vagy nem.
Jelenleg én a szerepét sem értem a keretben, de ha megy Modric és Kroos is, akkor meg pont kelleni fog ő még ide.
Eddig sem volt egy gyors játékos, de idén tovább lassult, darabosabb lett, mintha fejben sem itt járna. PL
Plusz védekezésben sem veszi ki már úgy a részét. Anyway, eddig nem jó, de szerencsére vannak a posztjan bőven, szóval annyira nincs tele a zsepkendőm, viszont a kupákhoz hosszú távon minden egyes játékosra szükségünk lesz.