Pad'em írta: Már ezen a libalegelőn is látszott, hogy van ott vállalkozó szellem, nem bújik el, elkéri teszi-veszi, szeme van a pályán és, hogy bazi jó a rugótechnikája.
A baj, hogy helye nincs perpill Carlo 11-ében, amiben tutira ott van Jude-Rodrygo-Vini és a perpill legjobb támadónk se fér be fixen (Brahim), úgyhogy a sok perc ami kéne neki nem tudom, hogy fog megvalósulni. Kupában remélhetőleg játszik majd sokat.
Én is neki adnám a kupákat, utána meg majd meglátjuk. Elnézve a világhálot, eléggé oda meg vissza vannak érte, ha lesz marketing értéke és hozzá foci tudás, akkor variálni kell a kezdőn nincs mese.
Ami pozitívum : nem dadog nála a labda, teszi, veszi, fejben ott van, már most kéri, mutogat. Nem lenne rossz, ha nem egy puhány kisfiút kapnánk, akinek a lelkét kell előbb epitgetni és aztán a foci tudását. Jöhetne egy Jude féle b.szó jellem, a maiak alapján azt mondom nem kell pille cukorral altatni. Ami problémás, hogy eléggé egylabas, ezt hamar kifogják ismerni, de ha van benne kraft, akkor simán fejlődhet. Nem a sablont láttam ma tőle és ez jó. The hype is real.