ott van mindkettő

fene a hunguestbe
HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. január 7., vasárnap 18:46
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 7., vasárnap 17:42
Ha Egerszalók, akkor csak a SalirisMickey írta: ha nicns szállás egerben, a környék valamely barlangjában keresünk helyet...
aztán le is lehet menni szalókra, a retro fürdőbe, áztatni.
![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. január 7., vasárnap 17:30
HozzászólásSzerző: mocsok » 2024. január 7., vasárnap 17:17
Mi pont két hét múlva megyünk Egerbe, az unicornisba.lordgabi írta: Na, akkor gyors kérdés, hátha voltatok már hasonlóban, vagy ugyanebben netalán, melyiket választanátok ár/érték arányban, kocsival mennénk (XVI. Kerület) hétvégéről van szó (érkezés pénteken, szombat, vasárnap távozás), ott van benne mennyi a +díja, valamelyiknél nincs többlet emiatt.
Egerben már voltunk kirándulni egy fél napot, én már többször is jártam, ismerem kívülről-belülről, Siófokon voltam átutazóban, ilyenkor nem tudom mennyire érne e meg + környékén szétnézni látványosságok miatt. Segítsetek, ti melyiket választanátok?
Eger: https://www.szallasguru.hu/ajanlat/1307 ... es-egerben
Siófok: https://www.szallasguru.hu/ajanlat/1294 ... a-siofokon
Siófok 2: https://www.szallasguru.hu/ajanlat/1352 ... s-siofokon
Baja: https://www.szallasguru.hu/ajanlat/1314 ... apok-bajan
Hévíz: https://www.szallasguru.hu/ajanlat/1355 ... es-hevizen
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 7., vasárnap 15:15
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. január 7., vasárnap 15:13
So hot. Jól hangzik. Lehet menni?hehetheoriginal írta: egész hétvégén a forró termálban, aztán szauna, vacsika, miegymás
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 7., vasárnap 15:11
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. január 7., vasárnap 15:04
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 6., szombat 18:39
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. január 6., szombat 15:10
Általában olyan érzékeny vagy a a szövegértelmezésre, akkor neked sem ártana megfelelően érteni a leirtakat. Nem a tesztelt nők 75%nal fordult elő a dolog. Hanem akiket megneztek, hogy miért alakult ki a mellékhatás, azok között 75% volt a nő. Ami egyébként ez a fajta betegsegnel megszokott, mert főleg az idősebb nőknél alakul ki. A covidtol amúgy gyakrabban, mint a vakcinatól...hehetheoriginal írta:Nem nagyon neztem utana, de most is ott a cikk az index címlapon, hogy tesztelt nok 3/4edenel okozott szivvel kapcsolatos mellekhatasokat ez meg az az oltas.___Samy___ írta:
Szinten zenesz, tavaly nalam is elojott ez a heves szivdobogas. EKG, vervetel, szivultrahang, minden rendben volt. Ezzel sikerult is megnyugtatni magam, majd magatol el is mult. Szerencsere azota nem tapasztaltam ilyesmit.
Mondjuk nalam most a faradtsag jelentkezett nagyon, bar napi ket orat utazok, szoval az is lehet az oka.
Nyilvan nem ez az egyetlen ilyen temaju publikacio meg hír, max mar nem trendi manapsag ezekrol beszelni.
De ugye boldog boldogtalan beadatta maganak, aztan most meg mindenki nyögi. Direkt nem akartam hozzaszolni a temahoz, mar anno mikor ez a szar folyt, minden velemenyemet elmondtam. Nyilvan senki nem lesz felelos, senkinek nem fog a feje hullani, csak kozben milliok eletet tettek tonkre. Remelem mindenki meggyógyul ahogy kell, aztan elfelejtjuk a picsaba vegre ezt az egeszet. Es tanulunk belole.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 6., szombat 12:19
Nem nagyon neztem utana, de most is ott a cikk az index címlapon, hogy tesztelt nok 3/4edenel okozott szivvel kapcsolatos mellekhatasokat ez meg az az oltas.___Samy___ írta:Szinten zenesz, tavaly nalam is elojott ez a heves szivdobogas. EKG, vervetel, szivultrahang, minden rendben volt. Ezzel sikerult is megnyugtatni magam, majd magatol el is mult. Szerencsere azota nem tapasztaltam ilyesmit.ziro4vr írta: Sajnos nem vagy egyedül, az én ismerősi körömben is számos hasonló példa van.
Nálam is jelentkezett erős szívdobogás, főleg lefekvéskor éreztem, az alvásomat anno szét is baszta kicsit. EKG, szívultrahang, vérvétel volt, minden rendben... Azóta szerencsére elmúlt, most karácsony körül megint picit éreztem, de azt betudom a szarabb kajálásnak és a kevesebb mozgásnak, arra nagyon kell figyelnem. (Ahogy mindnekinek kéne persze)
Mondjuk nalam most a faradtsag jelentkezett nagyon, bar napi ket orat utazok, szoval az is lehet az oka.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. január 6., szombat 8:00
"Szerencsére" a Covid alatt sokat fejlődtek itthon ezek az online dolgok a bankoknál, de főleg a fintech bankok térnyerése miatt muszáj nekik is haladni a dolgokkal. Hihetetlen ,hogy 5-10 évvel ezelőtt olyan dolgokért be kellett menni 1-2 órára, ami most meccsnézés közben 2-3 kattintás.lordgabi írta: Éjfél után, 30-40 perc alatt sikerült online létrehozni a K&H-nál, már működőképes, utalni, fizetni is lehet vele, postázzák a fizikai kártyát is, már csak lőni kell rá egy kis lovesztát és foglalni jövő héten a wellness-t, harapós időjárás közeleg...![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. január 6., szombat 2:48
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. január 5., péntek 16:06
Szép. Én ennyit nem keresek vele sajnosHalfkey írta:Nekem is beváltak, tavaly 700kt kerestem rajtukNika91127 írta:
Ja, jogos.
Nekem nem rég van, de tetszik![]()
Idén a lejjebb ment kamatokkal csak kb 300k lesz, de végülis az se rossz.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. január 5., péntek 16:05
Nekem is beváltak, tavaly 700kt kerestem rajtukNika91127 írta:Ja, jogos.Realista24 írta: Amugy a hitelkartyat talan ki sem tudnak valtni, igy hogy nincs szamlara erkezo fizetes.
Szoval a revo szerintem is legjobb megoldas.
Nekem nem rég van, de tetszik![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. január 5., péntek 14:40
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. január 5., péntek 9:59
Ja, jogos.Realista24 írta: Amugy a hitelkartyat talan ki sem tudnak valtni, igy hogy nincs szamlara erkezo fizetes.
Szoval a revo szerintem is legjobb megoldas.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 5., péntek 9:37
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. január 5., péntek 9:34
Az annyira szürreális hogy elsiklottam felette. De akárki tud revo.me linkkel rátölteni, valami barát csak van a világon akinek van kártyája és ha odaadod neki a casht feltölti.Realista24 írta:Irta, hogy neki nincs es nem is lesz. Nagyi majd lesz a stroman.Halfkey írta:
Utalni is lehet rá. Valami számla meg kártya nyilván van most is a családban…Pl lordgabinak is gondolom van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 5., péntek 9:22
Irta, hogy neki nincs es nem is lesz. Nagyi majd lesz a stroman.Halfkey írta:Utalni is lehet rá. Valami számla meg kártya nyilván van most is a családban…h3x0r írta:
De ahhoz is kell egy kartya, amivel feltolti a penzt revolutra![]()
Vagy akkor a nagyinak csinaljak a revolutot.![]()
Pl lordgabinak is gondolom van.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem